God og grundig service og venlig betjening! Jeg fik renset min computer, som var blevet beskadiget af vÊske, og fik skiftet skÊrmen. Jeg kommer igen en anden gang hvis jeg har behov for hjÊlp... ãã£ãšèŠã
Great and very quick and efficient service, helping me to retrieve old photos and contacts from my old phone and also setting up new Apple IDs and syncing it with information from old Apple IDs. Could... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
The far best PC and Phone repair in Denmark is "Get it fixed," Holsteinsgade 6, 2100 KÞbenhavn Ã, Phone 61515545. I am now having my rather advanced HP beloved Spectre laptop repaired, with new batt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan klart anbefales - var klar til at lÊgge min 8 Ã¥r gamle iPad Pro i graven, fordi den fuldt opladt pludselig gik dÞd. Vi prÞvede alle former for genoplivning, men intet virkede, det var hverken skÊr... ãã£ãšèŠã
- 黿°æ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±è²©å£²åº
- ããœã³ã³ ã·ã§ãã
- é»åæ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- äžå€ããœã³ã³åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GET IT FIXED Her kan du få lavet det meste elektronik. Kig ned, ring, eller skriv endelig til os, hvis du har spÞrgsmål angående noget du gerne vil have lavet. Ring nu på tlf 6151 5545 Vi laver det meste :) Getitfixed.dk ApS Reparationer af elektronik: KÞb, salg og bytte af elektronik: Hovedsagligt Appel produkter (iPhone-iMac-iPad-MacBook) Ps4/ Ps5 Playstation VÊske Skader alle elektriske produkter Alt i bÊrbare computere (alle mÊrker) ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Alt i stationÊre computere ---rens, service og opgradering med mere ---Þget produktlevetid ved service og rens Adresse: butik 1 Holsteinsgade 6 på hjÞrnet 2100 KBH à Tlf: 61515545 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: 10.00 til 16.00 SÞndag og Mandag: Lukket Adresse: butik 2 Amagerbrogade 63 2300 KBH Tlf: 30200048 Mail: it@getitfixed.dk www.getitfixed.dk à bningstider: Mandag til Fredag: 10.00 til 18.00 lÞrdag: Lukket SÞndag og Mandag: Lukket CVR: 36954094
Holsteinsgade 6, 2100, KÞbenhavn Ãsterbro samt Amager , ãã³ããŒã¯
- It@getitfixed.dk
- getitfixed.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig, kompetent og fair service
Fik fikset en iPhone 7, som Humac ikke mente de kunne lave indenfor garantien, selvom telefonen var under et år gammel. Get it fixed klarede den til en meget fair pris mens jeg ventede i butikken. Kan varmt anbefales.

Jeg ringede til GET IT FIXED fordi minâŠ
Jeg ringede til GET IT FIXED fordi min PS4 larmede og jeg fik et tilbud om at få skiftet kÞlepastaen, renset den, samt at få slebet metallet under, for yderligere at effektivisere kÞleevnen.
Resultatet er fantastisk. Hvor min PlayStation tidligere var ulidelig at have tÊndt og spille på, er den nu så godt som lydlÞs.
Mange tak for god service og kyndig vejledning. Man kan virkelig mÊrke at de i butikken interesserer sig for det de arbejder med.

GET IT FIXED ããã®åç
Effektiv service og god stemning!
Jeg afleverede min Macbook med batteriproblemer. Batteriet blev skiftet, mens jeg sad i butikken, så jeg kunne få min Mac med mig med det samme. Det var hurtigt, effektivt og billigt (sammenlignet med de fleste andre reparations-butikker). Desuden var der en god og behagelig stemning i butikken. Jeg kan klart anbefale stedet!

GET IT FIXED ããã®åç
LÞste mit batteri problem hurtigt udenâŠ
LÞste mit batteri problem hurtigt uden det kostede mig noget ved at flushe batteriet

GET IT FIXED ããã®åç
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Kan klart anbefales ð

Fantastisk service
Fantastisk service. Skifter Batterie medens man venter. Man får en hyggelig snak med nogle rigtige EDB nÞrder og en kop kaffe. Pris under det halve af hvad Humac tager

God og hurtig service!
Super service ! Jeg kom ind med min ps4 Pro og skulle have en rens + skift af kÞlepasta. Fik plads med det samme, spurgte om jeg måtte kigge med i hvordan den blev splittet ad og fik lidt råd til hvorfor man gÞr det ene og det andet. Utrolig god og hurtig service !

GET IT FIXED ããã®åç
Flinke og super god betjening.
Flinke og super god betjening.
Meget dygtige - har lÞst alle vores computer og mobil problemer.

tjae
tjae, i kan jo se på tallene 95 % er tilfredse, dem der er tilbage er jo dem der vil have alt gratis. Jeg har aldrig oplevet en forretning med det hÞje niveau af kundevenlighed og teknisk kunnen i sÊrklasse. Og en prispolitik der ligger under alt i kan sammenligne med. Selv de store it forretninger som elgiganten henviser til "get it fixed" når de ikke selv kan klare vore it problemer og de har de nogle gode medarbejdere. Men de matcer altså ikke "get it fixed", jeg har da fundet "hjem" når itén giver mig hovepine. "Get it fixed" er min "Êske" med panodil, de tager "smerten" når "it hovedpinen" banker på.

Mega service og Êrlighed
Mega service, de ved hvad de har med at gÞre, er meget glad for den gode behandling, har prÞvet andet sted pÃ¥ Ãsterbro, hvor det bestemt ikke var i orden!...

Rigtig god service!
Jeg har vÊret kunde hos GET IT FIXED utallige gange, når f.eks. min telefon eller computer var gået i stykker og jeg har ikke oplevet andet end god service dernede!! Jeg vil klart anbefale dem!!

Altid fantastisk service
Altid fantastisk service - og et stort fokus på at lave tingene så de virker :)

I recieved a new PS4 almost
I took my 27 month old PS4 to them. They changed the fan ,applied new thermal paste and cleaned it. All this during a couple of hours,half of the asking price of sony. In addition I got a 3 month gurantee. You canât ask for more. Keep up the good work.

Hurtig reparation og fantastiskâŠ
Hurtig reparation og fantastisk service!
Når du går ind i Get It Fixed, så mÞder du de sÞdeste medarbejdere, der lytter til dig. Stemningen i butikken er fantastisk behagelig og de vejleder en i, hvad den bedste lÞsning for dit problem er.
I går var jeg forbi butikken, hvor jeg skulle have fixet min oplader til computeren. Ken tog sig tid til at fortÊlle mig, hvorfor den var gået i stykker og hvordan jeg kan undgå at den går i stykker i fremtiden. Han reparerede min oplader, mens jeg ventede i butikken, og kort tid efter kunne jeg gå derfra med en oplader der virkede.
Tusinde tak for din hjÊlp og de gode samtaler vi fik mens jeg ventede, Ken! Jeg kommer helt klart tilbage igen, og jeg vil give dig min varmeste anbefaling til andre.

GET IT FIXED ããã®åç
Effektiv og gedigen god service.

Fantastisk service
Fantastisk service og virkelig flinkt personale. FÞler mig helt tryg ved at sende mine unger alene ned i butikken og få fikset telefon/skÊrme og det der ellers fÞlger med. Det er altid en god oplevelse!
Theresa

Hurtigt, nemt og Billigt
Nemt, hurtigt og Billigt!
Skulle have min PS4 renset, fik en samtale med de ansatte mens jeg ventede, super flinke så der skal jeg tilbage igen.
Kan kun anbefales ðð

Super utjekkede
Super utjekkede. Glemmer indleveret materiale. Ringer aldrig tilbage.
Smider dele vÊk. Jeg kommer aldrig tilbage.

Virkelig god oplevelse!
Jeg havde en Iphone med Þdelagt skÊrm pga. vÊskeskade - Det var intet problem for Get It Fixed :) Der gik ikke langt tid fÞr min telefon var oppe og kÞrer igen. Super flinke mennesker og god service!
Kan klart! anbefales

Excellent service!
Excellent service, quick and reasonably prices and more importantly ârealâ assessment of the problem. First took my computer to PCservice center on Bernstoffsvej and they told me (after 7 days and 3 phone calls) that both my motherboard and charger needed to be fixed...I smelled BS and decided to take my computer to Getitfixed, literally within 3 minutes they told me the only problem was the cable of the charger...paid 100kr and problem solved!!! Great service and very friendly atmosphere! Good job!!