Banner for GIMMY

GIMMY レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Echt superfan van de GIMMY gummies! 😍 Ze zijn niet alleen mega lekker (wat al een win is), maar ook super gemakkelijk om dagelijks te nemen. Als sporter merk ik echt dat ze mij helpen met mijn en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Slechte smaakbeleving en abonnement 'gegijzeld' door kortingIk heb de Focus tabletten voor mijn zoontje besteld. Helaas vindt hij de smaakbeleving totaal niet prettig en weigert hij ze in te nemen, wa... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik geloof oprecht dat de gummies hun werk doen. Er is wat mij betreft echter nog wel werk aan de winkel qua geur en substantie. Alles went, maar de gummies stinken en blijven overal aan plakken, inclu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I’ve been using GIMMY gummies for a few weeks now, and I am genuinely impressed by the results. The Better Sleep gummies have become a lifesaver; I fall asleep much faster and wake up feeling... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

GIMMY に぀いお

圓該䌁業による蚘述

GIMMY logo

Vitaminegummies ontwikkeld door apothekers

De enige gummies met een dosering gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

GIMMY vitaminegummies

Supplementen die je met plezier inneemt

Zelfzorg mag zachter, menselijker en fijner.

Wij maken vitaminegummies die zowel lekker als effectief zijn. Ontwikkeld door apothekers, suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

• Ontwikkeld door apothekers
  • Suikervrij, natuurlijk & vegan
  • Wetenschappelijk onderbouwde formules

Bezoek onze webshop

GIMMY producten

Een gummy voor elke levensstijl

Ons assortiment vitaminegummies is opgebouwd rond concrete behoeftes:

• Slaap
  • Haar & nagels

Ontdek onze gummies

GIMMY Plus

GIMMY Plus+ abonnement

Altijd jouw favoriete gummies in huis.

• 25% vaste korting
  • Altijd gratis verzending
  • Flexibele leveringen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Opzegbaar na 2 leveringen

Meer over GIMMY Plus+

GIMMY bundels

Voordelige bundels voor jouw doelen

Onze apothekers stelden bundeldeals samen voor een eenvoudige routine:

• Productivity Bundle
  • Zen Bundle
  • Active Lifestyle Bundle
  • Balance Bundle
  • Feel Good Bundle

Bekijk alle bundels

GIMMY klantendienst

Persoonlijke ondersteuning

Ons team helpt je graag met vragen over gebruik, combinaties en abonnementen.

Contacteer ons

Deze pagina is opgesteld door GIMMY als bedrijfsprofiel ter ondersteuning van klantreviews.

Onze bezorgingsbelofte

Gratis en snel thuisbezorgd

Vandaag besteld? Morgen in huis!

連絡先

Promotion box for GIMMY

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 176ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering! Gemakkelijk voor het kind om te eten!

2025幎12月1日

Dag Raissa,

Leuk om te horen dat de Balance Bundle met de Focus en No Stress Gummies snel geleverd werd. We zijn blij dat je zoon of dochter de gummies lekker vindt.

Dankjewel voor je review!

Fonctionne super bien!

2025幎12月2日
自発的なレビュヌ

Bonjour Angela,

Merci beaucoup pour votre retour !

Nous sommes ravis d’apprendre que le produit fonctionne super bien pour vous. N’hésitez pas à revenir vers nous si vous avez des questions ou souhaitez découvrir d’autres produits GIMMY.

💛 Laura de GIMMY

Stabielere gedachten

Ik wou ze eerst even testen voor ik een review schreef, maar na ongeveer 2 weken voel ik me echt rustiger in mijn hoofd en kan ik me beter focussen op wat echt belangrijk is!

Dag Louise,

Bedankt voor je review van de Focus Gummies!

Ik heb je een mailtje gestuurd om te vragen hoe we van je 4-sterrenervaring 5 sterren kunnen maken.😊

5぀星のうち4の評䟡

Gummy's lijken wel te helpen

Gummy's lijken wel te helpen, tegelijk erger ik mij dat ze zo aan elkaar plakken in het potje. Wat een gedoe om een gummy te nemen

2025幎11月21日

Hi Ann,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de Deep Sleep, Energy en Focus Gummies je helpen.

Een kleine tip tegen het plakken: je kan de gummies gerust in de koelkast bewaren. Ze worden dan automatisch wat harder en plakken minder.

💛 Laura van GIMMY

5぀星のうち5の評䟡

Men dochter vindt het lekker.snelle

Men dochter vindt het lekker.snelle levering. Nog afwachten of het voldoende werkt

2025幎11月17日

Hi Pamela,

Bedankt voor je review.

Heel fijn dat je dochter de Focus Gummies lekker vindt en dat ze snel geleverd werden.
Laat binnenkort gerust weten of jullie ook tevreden zijn over de werking.😊

5぀星のうち1の評䟡

De gummy's helpen absoluut niet

De gummy's helpen absoluut niet, waardeloos.

2025幎11月19日

Beste Thea,

Bedankt voor je review.

Iedereen reageert anders op onze ingrediënten en soms heeft je lichaam wat tijd nodig om eraan te wennen.

We hebben je een mailtje gestuurd en zoeken graag met je mee naar iets dat beter bij jou past.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering. Gummies zagen er wat anders uit dan verwacht voor mijn kinderen maar ze gaan vlot binnen. We zijn er net een weekje mee gestart, nog wat moeilijk om te evalueren dus.

Hi Debbie,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de Focus Gummies in de smaak vallen.

Ik heb je een mailtje gestuurd om te peilen naar je verwachtingen. We helpen je graag verder.😊

5぀星のうち5の評䟡

Ben blij verrast door de snelle

Ben blij verrast door de snelle werking! Slaap echt beter. De smaak en structuur is goed waardoor je je verheugt ze weer in te nemen.

2025幎11月14日

Hi Claire,

Bedankt voor je review van de Active Lifestyle Bundle.

Leuk om te horen dat je beter slaapt en de Energy en Deep Sleep Gummies lekker vindt!

💛 Laura van GIMMY

Alles keurig geregeld

2025幎11月13日

Dag Ingrid,

Leuk om te horen dat we je konden helpen.
Bedankt voor je loyaliteit. Fijn om te zien dat je fan bent van de Deep Sleep Gummies!

💙Laura van GIMMY

Goed product 👍

2025幎11月12日

Dag Anne,

Bedankt voor je review van de Deep Sleep Gummies!

Laat gerust weten via info@gimmy.be hoe we 5 sterren kunnen maken van je 4-sterrenreview. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Mijn dochter heeft add en ik wilde geen

Mijn dochter heeft add en ik wilde geen zware medicatie geven.dus mijn huisarts zij probeer de focus van gimmy.en echt na 3 weken is haar concentratie echt beter.

2025幎11月5日

Dag Melissa,

Wauw, dat is erg fijn om te horen! We zijn blij dat de GIMMY Focus Gummies je dochter op een gezonde manier kunnen ondersteunen.

Eerlijk product

Snelle levering. Product doet wat er van verwacht wordt.

2025幎11月5日

Dag Hans,

Bedankt voor je review!

Fijn dat de Deep Sleep Gummies hun werk doen en ook nog eens snel geleverd werden.😊

Tevreden

De kwaliteit van mijn slaap is duidelijk verbeterd.
De gummies zijn aangenaam van smaak. Zelfs mijn zoon van 10 jaar vind ze lekker.

2025幎11月3日

Hi Liesbeth,

Bedankt voor je review.

Fantastisch dat de kwaliteit van je slaap is verbeterd dankzij de Deep Sleep Gummies! Leuk dat je zoon ze ook lekker vindt. Ik wil wel even meegegeven dat de Deep Sleep Gummies pas aanbevolen worden vanaf 12 jaar (tenzij melatonine werd aangeraden door een arts).

Liefs,

5぀星のうち5の評䟡

Goed focussen! Mijn dochter zit midden in haar

Mijn dochter zit midden in haar toetsweek en ik was op zoek naar iets waarmee ze zich beter kon concentreren. Ik kwam dit tegen op sociale media en besloot het gewoon te proberen. Geen spijt, want ze kan zich zelfs met wiskunde goed focussen. Ze gaat rustig en strak aan het werk.

Hi Miranda,

Wauw, fijn dat de Focus Gummies konden helpen tijdens de toetsweek. Wens je dochter veel succes van ons.😊

Werkt super !

2025幎11月3日

Hi Stephany,

Fijn om te zien dat je fan bent van de Active Lifestyle Bundle en de Focus Gummies. Bedankt voor je abonnement! 😊

Goed product

Goed product! De haargummies zijn lekker en ik merk nieuwe babyhaartjes!

2025幎10月31日

Hi Kemi,

Bedankt voor je review.

Heel leuk om te lezen dat je de Hair & Nails Gummies lekker vindt en dat je al nieuwe haartjes ziet verschijnen!

💜 Laura van GIMMY

Goed product

Goed product, duidelijke communicatie!

2025幎11月7日

Hi Jelleke,

Bedankt voor je review.

Fijn dat je tevreden bent over de GIMMY No Stress Gummies!

5぀星のうち5の評䟡

No stress gummies in menopauze

Ik had heel veel onrust door de menopauze en vond maar geen oplossing hiervoor. De No stress gummies helpen mij enorm.
Zou tof zijn moest er ook heel specifiek voor de menopauze gummies ontwikkeld worden zodat vrouwen sneller de link leggen en goede ondersteuning krijgen.
Er zijn heel veel supplementen op de markt en ben blij dat ik iets gevonden heb dat echt werkt.

2025幎10月30日

Hi Petra,

Wat een fijne review. Dankjewel!

We zijn heel blij om te horen dat de No Stress Gummies helpen tijdens de menopauze. Een gummy specifiek gericht op vrouwen in de menopauze is zeker een goed idee!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。