Banner for GIMMY

GIMMY レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Echt superfan van de GIMMY gummies! 😍 Ze zijn niet alleen mega lekker (wat al een win is), maar ook super gemakkelijk om dagelijks te nemen. Als sporter merk ik echt dat ze mij helpen met mijn en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Slechte smaakbeleving en abonnement 'gegijzeld' door kortingIk heb de Focus tabletten voor mijn zoontje besteld. Helaas vindt hij de smaakbeleving totaal niet prettig en weigert hij ze in te nemen, wa... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik geloof oprecht dat de gummies hun werk doen. Er is wat mij betreft echter nog wel werk aan de winkel qua geur en substantie. Alles went, maar de gummies stinken en blijven overal aan plakken, inclu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

I’ve been using GIMMY gummies for a few weeks now, and I am genuinely impressed by the results. The Better Sleep gummies have become a lifesaver; I fall asleep much faster and wake up feeling... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

GIMMY に぀いお

圓該䌁業による蚘述

GIMMY logo

Vitaminegummies ontwikkeld door apothekers

De enige gummies met een dosering gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

GIMMY vitaminegummies

Supplementen die je met plezier inneemt

Zelfzorg mag zachter, menselijker en fijner.

Wij maken vitaminegummies die zowel lekker als effectief zijn. Ontwikkeld door apothekers, suikervrij, vegan en 100% natuurlijk.

• Ontwikkeld door apothekers
  • Suikervrij, natuurlijk & vegan
  • Wetenschappelijk onderbouwde formules

Bezoek onze webshop

GIMMY producten

Een gummy voor elke levensstijl

Ons assortiment vitaminegummies is opgebouwd rond concrete behoeftes:

• Slaap
  • Haar & nagels

Ontdek onze gummies

GIMMY Plus

GIMMY Plus+ abonnement

Altijd jouw favoriete gummies in huis.

• 25% vaste korting
  • Altijd gratis verzending
  • Flexibele leveringen
  • Exclusieve aanbiedingen
  • Opzegbaar na 2 leveringen

Meer over GIMMY Plus+

GIMMY bundels

Voordelige bundels voor jouw doelen

Onze apothekers stelden bundeldeals samen voor een eenvoudige routine:

• Productivity Bundle
  • Zen Bundle
  • Active Lifestyle Bundle
  • Balance Bundle
  • Feel Good Bundle

Bekijk alle bundels

GIMMY klantendienst

Persoonlijke ondersteuning

Ons team helpt je graag met vragen over gebruik, combinaties en abonnementen.

Contacteer ons

Deze pagina is opgesteld door GIMMY als bedrijfsprofiel ter ondersteuning van klantreviews.

Onze bezorgingsbelofte

Gratis en snel thuisbezorgd

Vandaag besteld? Morgen in huis!

連絡先

Promotion box for GIMMY

10% korting op je eerste bestelling

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 176ä»¶

レビュヌを曞く

Tevreden!

Snelle levering, lekker van smaak. de focus doet zijn werk. De No Stress moet ik nog even ondervinden bij onze zoon..

2025幎10月30日

Hi Joyce,

Bedankt voor je review!

Fijn dat de GIMMY Focus Gummies snel geleverd werden, lekker zijn en hun werk doen. Hopelijk zijn de No Stress Gummies net zo'n goede match. 😊

🩷 Laura van GIMMY

Top service!

Duidelijke communicatie en snelle levering.

2025幎10月28日

Hi Malika,

Bedankt voor je review!

Fijn dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering van je Focus Gummies.

5぀星のうち4の評䟡

soms blij soms waarom niet.

Omdat ik resultaat heb met slapen de meeste nachten, zou 5 sterren zij als het iedere nacht is.

2025幎11月11日

Dag Emma,

Bedankt voor je review!

Dat begrijp ik. Stuur gerust een mailtje naar info@gimmy.be, dan bekijken we je slaaproutine eens samen.

5぀星のうち5の評䟡

Werken top en smaken goed

We hebben de focus, no stress, multi en gut. Ze doen wat ze beloven en dat met natuurlijke ingrediënten. Helemaal top

2025幎11月4日

Hi Ellen,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te lezen dat jullie fan zijn van Focus, No Stress, Multivit en Gut Support.

Bedankt voor je loyaliteit!

🩷 Laura van GIMMY

Afgesproken Levering

Correct en op tijd!

2025幎10月31日

Beste Jos,

Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat onze correcte en tijdige leveringen apprecieert.

Wij appreciëren jouw loyaliteit.

Top ervaring

Top ervaring, na 3 dagen al verschil!

2025幎11月1日

Hey Elix,

Bedankt voor je review!

Fijn dat je al zo snel verschil merkt van de Deep Sleep Gummies.
Dankjewel voor het delen van je ervaring, dat motiveert ons enorm!

5぀星のうち5の評䟡

Ik voel me veel meer in balans

Ik voel me veel meer in balans sinds ik de Energy Gummies neem! Ik raad het iedereen aan die soms last heeft van een middagdipje en zijn energiepeil wil ondersteunen.

Hey Sabine,

Bedankt voor je review!

Ik zie dat je een abonnementje hebt op de Energy Gummies. Heel fijn dat ze je helpen om je energiepeil te ondersteunen en dat je daardoor minder last hebt van middagdipjes!

5぀星のうち5の評䟡

Goeie dosering en gemakkelijk in

Goeie dosering en gemakkelijk in gebruik. Ik ben fan!

Hey Louise,

Superleuk dat je zo'n trouwe GIMMY-fan bent!
We zijn blij dat de dosering en het gebruiksgemak van de Gut Support Gummies je bevallen.

💚 Laura van GIMMY

Zeker aan te raden

Vriendelijke klantenservice en zeer goede producten. Ik gebruik de Multivit al jaren om mijn winterdip tegen te gaan en de Focus heeft tijdens mijn studies ook enorm geholpen

Hey Luuk,

Fijn om te horen dat je zowel tevreden bent over de klantenservice als over de producten. De Multivit Gummies zijn inderdaad ideaal om de winter door te komen! En de Focus Gummies helpen enorm om de studies te overleven.😉

🧡 Laura van GIMMY

Go GIMMY!

Leuke en gemakkelijke manier om je lichaam een kleine boost te geven waar het die nodig heeft, Go GIMMY!

Hey Alex,

Bedankt voor je review.

Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je abonnement op de Energy Gummies.

We zijn blij dat GIMMY je helpt om je lichaam een extra boost te geven. Go YOU!

5぀星のうち3の評䟡

Het werkt absoluut niet

Update; Zeer vriendelijke service. Ze willen echt samen zoeken naar oplossingen. Ik gebruik het nog maar 2 maand dus ga het nog een maand een kans geven aangezien het blijkbaar zeker 90 dagen nodig heeft.

Het werkt absoluut niet. Ik had de gummies voor het haar besteld. Al een tijd aan het nemen en het blijft gewoon met plukken uitvallen. Superjammer. Hoop op een niet tevreden, geld terug - garantie?

2025幎11月1日

Goedemorgen Katrien,

Bedankt voor je review.

Haar groeit in natuurlijke cycli van ongeveer 90 tot 120 dagen. Daardoor hebben de actieve ingrediënten in onze gummies wat tijd nodig om de haarwortels te versterken en nieuwe haargroei te stimuleren. Het is dus normaal dat je na 2 maanden nog niet veel verschil merkt.

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, dus het is belangrijk om eerst te ontdekken wat er precies aan de hand is.

We hebben je een mailtje gestuurd om samen te kijken naar een passende oplossing en om te helpen achterhalen wat de oorzaak van je haaruitval kan zijn. We staan voor je klaar!

🩷Het GIMMY-team

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb gimmys focus en energie

Ik heb gimmys focus en energie ingenomen. Ik voelde me energieker. Ook veel alerter. Ik ben 3 weken gestopt en voel de vermoeidheid enorm.

2025幎8月25日

Hi Khadija,

Heel fijn om te horen dat je zo’n verschil merkt dankzij de Productivity Bundle! 💪

Onze Energy en Focus gummies zijn inderdaad ontwikkeld om je op een natuurlijke manier meer energie en helderheid te geven.

Bedankt dat je jouw ervaring deelt, dat motiveert ons enorm!

De deep sleep ken ik

De deep sleep ken ik, is vrij goed
Voor de darmen moet ik nog ondervinden, niet ieder mens is hetzelfde, kan anders reageren,.. Voorlopig veel gerommel en wind in darmen

2025幎9月29日

Beste Marc,

Bedankt voor je fijne review en je loyaliteit!
Hopelijk gaat het snel beter met de darmen.

💙Laura van GIMMY

Top product

Top product, I tried a sample pack of the deep sleep gummies and I slept amazing the first night after taking. This is a very good product. Tastes very nice as well and works! Delivery is also brilliant, next day!

2025幎9月29日

Hi Andrea,

We’re so glad the Deep Sleep Gummies worked their magic from the very first night and that you loved the taste too! We put a lot of care into making them both effective and enjoyable.

So glad your delivery arrived quickly as well. Thanks a lot for sharing your experience.

💙 Laura from GIMMY

Snelle verzending

Snelle verzending, goede service en bovenal hele fijne gimmy’s, die goed werken!

2025幎9月24日

Beste Iet,

Dankjewel voor je lieve review en je loyaliteit.

Het is erg fijn om te zien dat je een abonnementje hebt op Gut Support, Deep Sleep, Multivit én Energy. Fantastisch dat we zo'n trouwe klant kunnen helpen!

Geniet van je GIMMY Gummies.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden van de deep sleep

Ik ben heel tevreden van de deep sleep en no stress gummies
Ze doen wat ze moeten doen!
Ik vind ze prijzig,maar daar heb ik ook respect voor.
Vaste klant hier!

2025幎9月14日

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat onze Deep Sleep en No Stress Gummies je zo goed helpen!

Bij GIMMY kiezen we bewust voor kwaliteitsvolle, natuurlijke ingrediënten. Dit zie je inderdaad terug op het prijskaartje, maar zo kunnen we wel garanderen dat je altijd een effectief en veilig product in handen hebt.

Heel leuk dat je een vaste klant bent. Je vertrouwen betekent veel voor ons.

5぀星のうち3の評䟡

Supplementen als gummetjes: 7/10

Fantastisch producten en bijzonder origineel in de markt gezet.
Ik heb alle varianten geprobeerd. Afgaande op de ingrediënten zijn dit supplementen die recht voor de raap zijn, en er staan. Ook het feit dat het gummetjes zijn ipv pillen, zuigtabletten of poeders, vind ik een schitterend idee. Ook de verpakking, het visuele concept spreekt aan. Maar werken deze gummetjes? Je wordt er niet ziek van, dat is al ok. Op basis van de ingrediënten zouden deze gummetjes een effect moeten hebben, bijvoorbeeld de samenstelling van de "Focus" gummetjes, of de "Deep Sleep" zijn degelijk....waar het aan deze gummetjes "geconcipierd door een groepje apothekers" ontbreekt, is de onduidelijkheid over hoeveel gummetjes je dient op te eten....en is er een verband tussen het aantal en het "effect"? Origineel concept dus, maar er ontbreekt essentiële informatie, en daarin zouden apothekers net sterk in moeten zijn.
Als laatste opmerking, zie ik met lede ogen aan dat men vreest in de hype-fase te zullen blijven vasthangen, waardoor GIMMY de ene na de andere online promotie campagne voert: de doelstelling is om in de beperkte tijd, die het bedrijf zelf ingeschat heeft, zoveel mogelijk potjes Gimmys te slijten.

Ondanks enkele belangrijke elementen tot verbetering, produceert GIMMY zeker geen brol, bocht of op zever gebaseerde supplementen.
Een 7/10.

2025幎6月25日

Beste Kris,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je het concept origineel vindt en dat zowel de ingrediënten als de verpakking jou aanspreken.

De aanbevolen hoeveelheid staat steeds vermeld op de productpagina en het etiket van elk potje. We nemen jouw feedback ter harte en bekijken hoe we dit duidelijker kunnen communiceren.

Ook je opmerkingen over promoties begrijpen we zeker. Als jong Belgisch merk willen we zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met onze nieuwe, "hippe" manier van supplementen innemen. We geloven er sterk in dat GIMMY meer is dan een hype en bouwen stap voor stap aan een duurzaam merk met kwalitatieve producten.

Nogmaals bedankt dat je de moeite nam om je ervaring te delen. Dankzij jouw input kunnen we verder groeien en verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

Ik en mijn zoon we hebben de focus

Ik en mijn zoon we hebben de focus genomen en we zijn zeer tevreden over,vooral mijn zoon de eerste week van school kreeg gelijk complimenten van de meester dat heel goed ging met concentreren .!

2025幎8月27日

Hi Claudia,

Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de GIMMY Focus gummies.

Echt geweldig dat je zoon meteen zo’n mooi compliment kreeg van de leerkracht! Precies daarvoor ontwikkelen we onze producten.😊

Bedankt om dit te delen en voor jullie vertrouwen in GIMMY.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb de focus gummies gekocht ter ondersteuning bij adhd

Ik heb de focus gummies gekocht ter ondersteuning van mijn adhd.
Ik merk dat ik sinds gebruik wat vaker in actie kom bij taken die overweldigend voelen.

De dosis L-tyrosine kan bij adhd'ers hoger heb ik al eens begrepen dus ik slik er elke dag ook een tabletje bij met 500 mg L-tyrosine.
Ik gebruik het nu 2 weken dus over langdurig gebruik kan ik het niet 100% zeker zeggen maar tot dusver tevreden

2025幎8月25日

Goedemorgen,

Bedankt dat je jouw ervaring zo eerlijk deelt!

Goed om te horen dat de Focus Gummies je helpen om je taken wat makkelijker aan te pakken.

Fijn dat je tot nu toe tevreden bent. Hopelijk wordt het in combinatie met de extra L-tyrosine alleen maar beter. Wij duimen mee!😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。