Gio Coffee レビュー 359

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Het melden van de storing en de reactie van de binnendienst was en is super. Doen goed hun werk en ze zijn met het werk bezig. Alleen was de storing doorgestuurd naar een 3e reparatie partij/ be... もっと見る

企業情報

1. コーヒーの自動販売機

さまざまな外部ソースから提供された情報

De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Contact was goed.

Contact was goed. Afspraken nagekomen. Nu maar afwachten hoe het verder gaat.

2024年7月19日

Gio Coffee からの回答

Bedankt voor je review! We blijven natuurlijk ons best doen om lekkere koffie en goede service te leveren!

Super klantenservice

Super klantenservice
Door goede uitleg de machine, welke een storing had weer werkend gekregen. Duidelijke uitleg!
Verder werkt de machine altijd probleemloos. Wij zijn zeer tevreden met onze GIO Palermo Pro

2024年7月2日

Gio Coffee からの回答

Fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Bedankt voor deze review.

5つ星のうち4の評価

Gelijk gekeken naar oplossingen.

Gelijk gekeken naar oplossingen.
1 mailtje was alles wat er nodig was, waardoor er geen service bezoek nodig was.
Nogmaals bedankt.

2024年6月18日

Gio Coffee からの回答

Jij ook bedankt voor de samenwerking en fijn dat het snel was opgelost. Geniet weer van de koffie!

Snelle service

Snelle reactie op mijn telefoontje.
Duidelijke handleiding om het probleem zelf op te lossen toegemaild gekregen.
Probleem hierdoor zelf opgelost.

2024年6月17日

Gio Coffee からの回答

Fijn te lezen dat je tevreden bent over de service, dank je wel. Geniet van de koffie!

De bezorgervan de mmand

Dit komt, omdat de bezorger er fris en jong
uitziet. Altijd met een lach en een stropdas
dat waardeer ik.

2024年5月30日

Gio Coffee からの回答

Bedankt voor je leuke review! Fijn te horen dat je zo tevreden bent.

Geniet van de koffie! ☕

super snel geholpen!

super snel en naar tevredenheid geholpen!

2024年5月30日

Gio Coffee からの回答

Bedankt voor deze mooie review, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!

Groeten,
Sharon

Snel en professioneel!

Snel en professioneel!
Zeer behulpzaam en vriendelijk.

2024年5月27日

Gio Coffee からの回答

Dank voor je positieve reactie, fijn te horen je goed van dienst te zijn geweest.

Mooie dag en geniet van de ☕!

Goeie koffie

Goeie koffie
Top service
Machines zijn perfect
Elke dag een heerlijke bak koffie
Elke maand de lekkerste koffie nar jouw smaak .

2024年5月22日

Gio Coffee からの回答

Bedankt voor je mooie review en geniet van de koffie! ☕

Groeten,
Danielle

Prima

Snelle reactie en levering van de producten.

2024年5月22日

Gio Coffee からの回答

Bedankt voor de mooie review, en geniet van onze koffie!

Sanne

Trustpilot エクスペリエンス