Zeer vriendelijk en goed geholpen! De prijzen van de brilglazen zijn scherp ten opzichte van de gewoonlijke opticien. Voor de helft van de prijs heb ik nu zelfs drie brillen in plaats van twee. Ideaal... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb al 2x kort achter elkaar multifocale bril glazen besteld. Voor verschillende brillen. Zelfs beide tweede glazen nog wat korting gehad omdat de eerste bril niet lekker zat. Echt top van dit bed... ãã£ãšèŠã
Prijs-kwaliteit heel goed maar de leveringstijden zijn te lang en de koerier service heeft geen systeem van communicatie waardoor je niet weet waar je bril is. Ik heb Glazoo al vaker gebruikt en dit w... ãã£ãšèŠã
Na een cataract operatie had ik mijn multifocale bril niet meer nodig maar wel een leesbril. Diverse leesbrilletjes gekocht in supermarkten, die waren echt niet zo goed. Glazoo heeft van mijn multifo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Glazoo vraagt een kopij van het medischâŠ
Glazoo vraagt een kopij van het medisch voorschrift maar vergelijkt niet dat de online bestelling overeen komt met de gevraagde glazen. Indien er iets verkeerd aangeklikt is, krijg je dan de verkeerde glazen geleverd.

Heel tevreden
Sneller service, handige site om bestelling te plaatsen, heel reactief bij het stellen van een vraag via mail.
Heel tevreden over de geleverde producten.

remplacement de verre
Commande bien reçu, les verres sont de bonne qualité. je recommande.

Perfect ingeslepen dunne multifocaleâŠ
Perfect ingeslepen dunne multifocale glazen, uitstekend breed zicht op alle afstanden. Prima communicatie. Ondanks staking van Bpost binnen 14 dagen geleverd. Zeer tevreden, kan het aanbevelen.

Renovatie 2 brillen
Ik liet in 3 monturen dezelfd bifocale glazen vervangen, de oude waren helemaal verkrast na 3 jaar⊠heel vlot en goed gedaan. Zeer tevreden!

Prima communicatie met Glozoo
Prima communicatie met Glozoo. Afspraken netjes nagekomen en op tijd afgehandeld. Aantrekkelijke prijzen.

Glazoo ããã®åç
Goed, snel en voordelig nieuwe glazen
Snel nieuwe glazen in mijn lievelingsmontuur en dat voor de helft van de prijs wat het bij een opticien kost. Heel erg tevreden.

Erg tevreden
Erg tevreden met mijn nieuwe brilglazen. Ook de communicatie verliep snel en vlot. Hier wil ik zeker nog opnieuw bestellen!

Glazoo ããã®åç
ze komen hun afspraken telkens niet na. Afrader!
De bril die ik kreeg werkte prima. Dat gezegd hebbend, ga ik hier nooit meer iets bestellen!!
de bril was besteld en betaald toen ik te horen kreeg,
Wij hebben een vergissing gemaakt u moet ⬠50.- bij betalen. oke afspraken zijn achteraf onderhandelbaar???
toen kwam het bericht: Helaas uw toegestuurde montuur is zoekgeraakt in de post tussen Glazoo en de brillen slijper. ik werd gerust gesteld dat ik een nieuwe mocht uitzoeken en alles zou vergoed worden.
We hebben goed nieuws voor u werd mij verteld na aanschaf van een nieuwe montuur,
uw bril is weer terecht. waardoor wij niet meer uw gemaakte kosten gaan betalen.
en nu wacht ik al een maand op een reactie maar hoor niets meer
mijn mening - ik zou het niet doen !!
er zijn meer brillen verkopers die klanten wel graag willen houden

Aangenaam verrast!!!
Bedrijf via mijn zoon leren kennen en de prijs, snelheid, verzorging en manier van communiceren is prima en ik zal zeker en vast nog aankopen doen bij jullie. Als ik naar de prijzen voor identieke items bij een optieker kijk is dat waanzin zoveel duurder. Ik raad Glazoo zeker aan. Top

Stipte en correcte afhandeling
Stipte en correcte afhandeling, volledig zoals de afspraak. Snelle reactie op vragen via e-mail.

Glazoo ããã®åç
Levering en prijs zijn perfect! Multifocaal valt tegen.
Levering en prijs zijn perfect!
Het leesgedeelte van de multifocale glazen in de Zilver uitvoering is me erg tegen gevallen. Ik moet extreem veel met mijn hoofd bewegen om scherp te kunnen lezen. Als ik dit had geweten had ik voor de Goud uitvoering gekozen.

impeccable
once again, great service. In addition to changing the lenses of 2 pairs of glasses, I had a small additional request to widen the frames and it was done!

Glazoo ããã®åç
Uitstekende service en topkwaliteit bij Glazoo!
Ik heb inmiddels voor de derde keer nieuwe brilglazen besteld bij Justine van Glazoo, en opnieuw ben ik onder de indruk van haar deskundigheid en service. Justine neemt de tijd om me te adviseren en zorgt ervoor dat ik altijd de juiste keuze maak, perfect afgestemd op mijn behoeften.
Het hele proces verloopt soepel: van het opsturen van mijn bril tot de veilige levering via Bpost. Binnen een week tijd staat de postbode alweer voor de deur met mijn afgewerkte bril, helemaal klaar om te dragen. Alles is tot in de puntjes verzorgd, wat voor mij echt vertrouwen geeft.
Kortom, Glazoo biedt niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook een persoonlijke aanpak en betrouwbare service. Ik blijf hier zeker terugkomen!

vlotte afhandeling zonder problemen
Snelle service
Ben zeer tevreden over de service en deâŠ
Ben zeer tevreden over de service en de prijs !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã