Stöd & Stipendier AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta möjliga tjÀnst - allt Àr enkelt och tydligt . Lars Àr snÀll , hjÀlpsamt och kompetent . Man kÀnner sig verkligen omhÀndertagen och det hela kostar vÀldigt lite nÀr man tÀnker hur mycket servic... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde en stipendielista som utöver fondförslag innehöll massa lÀttlÀsta rÃ¥d om hur man skriver en ansökan; allt ifrÃ¥n grundlÀggande struktur till smÃ¥ smarta tips. Jag har sÀrskilt uppskattat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbra tjÀnst och hjÀlpsam personal. Ärlig hjÀlp och pengarna Ã¥ter om de inte kan hjÀlpa till. Förtroendeingivande och pÃ¥litliga! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag har bÃ¥de haft en mÃ¥nadsprenumeration dÀr jag sökt stipendier sjÀlv, samt bestÀllt en skrÀddarsydd lista. Allt jag kan sÀga Àr att jag Àr sÃ¥ himla nöjd! Ett stort plus med globalgrant Àr deras vÀlv... もっず芋る

䌁業情報

1. 代替金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr din guide i fonddjungeln. Du fÃ¥r personlig hjÀlp att hitta fonder. LÃ¥t oss hitta de fonder som passar din situation, tÀcker dina behov eller hjÀlper dig finansiera din utbildning eller nÃ¥ dina drömmars mÃ¥l. Du kan ocksÃ¥ sjÀlv söka i vÃ¥r enorma databas med information om 20 000 svenska fonder och 5 000 utlÀndska fonder frÃ¥n USA, UK, EU och Östasien m fl lÀnder. Det finns massor av stipendier och bidrag som varje Ã¥r delar ut stipendier, bidrag och stöd till enskilda personer i ekonomisk nöd eller studenter som vill studera i Sverige eller study abroad. Fonderna ger ocks till ideella föreningar och organisationer. Du kan bestÀlla en skrÀddarsydd förteckning med fonder eller söka sjÀlv. Globalgrant.com finns hos mÃ¥nga bibliotek och universitet eller som ett eget mÃ¥nads abonnemang.

優良

レビュヌを曞く

Hej Super bra stiftelsen

Hej
Tack för informationen
Jag hoppas kunna få nÀsta gång
Ni Àr super snÀlla

2024幎8月30日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tusen tack för din feedback 💯🙏

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt att det finns möjlighet att

Fantastiskt att det finns möjlighet att fÃ¥ en slant nÀr en kÀmpar pÃ¥ i meningsfull sysselsÀttning (men med lÃ¥g ersÀttning) trots begrÀnsningar i form av vÀrk, smÀrta följt av sÀnkt stresstolerans. Jag hoppas pÃ¥ rejÀl tur vid Juldragningen🙏💕👌

2024幎8月30日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tack för att du delar, Josefin. Om du orkar så ansök hos FVO också, mejla mig så kan jag tipsa om fler fonder.

5぀星のうち5の評䟡

Det bÀsta jag gjort på lÀnge

Hej! Mitt namn Àr Daniel och Àr en två barnsfar. Jag föddes 1985 i Helsingborg så jag Àr 39 år ung och har tyvÀrr på senare år fått en sÀllsynt nervsjukdom vilket gjort att min vardag och ekonomiska förutsÀttningar Àndrats drastiskt. Men i mörkret såg jag ett ljus och det ljuset heter globalgrant.com! Tack vare dem och fantastiska mÀnniskor som Lars finns det Àven hopp då det kÀnns totalt hopplöst. Lars har varit med och stöttat mig från början då jag blev medlem och han fortsÀtter engagera sig. Jag kÀnner mig verkligen trygg och omhÀndertagen av globalgrant.com då de Àven skrÀddarsydde fonder och stiftelser som passade just mig och min situation vilket underlÀttar extremt mycket då jag aldrig tidigare ansökt om stipendier och fonder. Denna hjÀlpen Àr av så stort vÀrde till sådan liten kostnad att jag kan starkt och helhjÀrtat rekommendera globalgrant.com. Jag hoppas min upplevelse inspirerar andra att ta samma steg som jag gjorde och bli medlem. Med vÀnliga hÀlsningar Daniel en mycket nöjd medlem.

2024幎8月27日

Många tusen tack 🙏för ditt fina omdöme Daniel //Lars

5぀星のうち5の評䟡

Jag har precis kommit i kontakt med

Jag har precis kommit i kontakt med Global Grant och jag har fått toppen bemötande och massa hjÀlp av deras kundtjÀnst då jag Àr en krånglig person nu för tiden då jag har förskrÀckligt dåligt minne efter stroke. Kan bara ge dom massa + i kanten .

2024幎8月14日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej Cajsa, tack för att du Àr sÃ¥ trevlig, bara ringa sÃ¥ mycket du vill mellan 9-12 vardagar och diskutera vilka fonder som passar dig bÀst. //Varma sommarhÀlsningar Lars 🌞

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta tjÀnsten för fonder och stifterlser

Mycket anvÀndbar tjÀnst om man letar fonder och stipendier som man kan söka bidrag ur. Jag har sjÀlv hittat ett antal stiftelser som jag inte visste fanns!

2024幎8月1日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tusen tack Fredrik för din generösa Ã¥terkoppling. Javisst finns det fonder som man inte har en aning om. Nytt för i Ã¥r Àr SOS-stipendiet, vÃ¥rt eget stipendium som alla kan ansöka www.globalgrant.com/sos-stipendier Utdelning tre gÃ¥nger per Ã¥r. //SommarhÀlsningar frÃ¥n Lars 🌞

5぀星のうち5の評䟡

Grymt bra! Helt klart vÀrt pengarna!

Jag har både haft en månadsprenumeration dÀr jag sökt stipendier sjÀlv, samt bestÀllt en skrÀddarsydd lista. Allt jag kan sÀga Àr att jag Àr så himla nöjd! Ett stort plus med globalgrant Àr deras vÀlvilliga och tillgÀngliga kundtjÀnst som svarar på frågor via telefon och Mail. Det har hjÀlpt mig mycket. Jag har Àven haft mycket nytta av de tips och råd kring stipendieansökan som följde med nÀr man bestÀller den skrÀddarsydda listan. Allt som allt Àr jag vÀldigt nöjd med globalgrant och glad att jag investerade i deras tjÀnster.

2024幎8月14日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Tusen tack för din feedback Mattias, den vÀrmer mig mycket. //Lars

Supernöjd

Jag bestÀllde en stipendielista som utöver fondförslag innehöll massa lÀttlÀsta råd om hur man skriver en ansökan; allt ifrån grundlÀggande struktur till små smarta tips. Jag har sÀrskilt uppskattat deras kundservice som har varit till stor hjÀlp i mitt ansökningsskrivande. Gratis dessutom :)

Rekommenderas varmt!

2024幎4月29日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Hej Jesper, stort tack för din återkoppling och lycka till med ansökandet. Hör av dig om hur det går. 💯👍

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt hjÀlp i denna djungel av

Fantastiskt hjÀlp i denna djungel av fonder och stipendier. Jag hade aldrig orkat söka sjÀlv pga hjÀrntrötthet men har nu sökt flera fonder.

2024幎4月2日

Stöd & Stipendier AB からの回答

Ditt goda omdöme vÀrmde mig verkligen. Det snurrar i mitt huvud ibland av alla fonder också. Tusen tack Julia
//Lars

Jag Àr jÀttenöjd med tjÀnsten

Jag Àr jÀttenöjd med tjÀnsten! Den bÀsta sidan att anvÀnda om du söker stipendium och vill ta reda på vilka som finns och information om dem. Jag lyckades få ett stipendium redan efter två månader!

2021幎11月18日

Det kÀnns riktigt bra att få så fin feedback. Tack Hannah! //Lars