Man fÃ¥r altid god behandling, professionelt udfÞrt arbejde og sÃ¥ er Natasha super sÞd og behagelig. Der er altid en rar atmosfÊre og mit nervesystem falder til ro, nÃ¥r jeg trÊder ind ad dÞren ð«¶
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde en virkelig skÞn oplevelse hos GlÞd i Odder. Allerede fra jeg kom ind ad dÞren, blev jeg mÞdt med varme og nÊrvÊr. Behandleren var utrolig sÞd, professionel og meget opmÊrksom under he... ãã£ãšèŠã
Natasha er bÃ¥de sÞd og dygtig. Yderst behageligt og professionelt. Man fÞler sig i trygge hÊnder og fÃ¥r som ekstra bonus vejledning om produkter man allerede har. Varmeste anbefalinger herfrað
âSom altid en fantastisk GlÞd. Utrolig dygtig og professionel, og man fÞler sig i de bedste hÊnder fra start til slut. Behandlingen er altid tilpasset mine behov, og resultatet overgÃ¥r mine forventn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- ãã§ã€ã·ã£ã« ã¹ã
- ã¯ãã¯ã¹åŒè±æ¯ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GLÃD Hudplejeklinik - Hvor skÞnhed, velvÊre og forkÊlelse forenes med behandlinger for bÃ¥de kvinder og mÊnd. ForkÊl dig selv med det brede udvalg af professionelle behandlinger, skrÊddersyet til netop dig. Her finder du skrÊddersyede ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, massage, sugaring, voks, bryn og vipper, brow lamination, lash lift, manicure og pedicure.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Man er virkelig i Centrum
Det stå i Deres Hjemmesiden at Man er i Centrum. Det kan jeg sige er det er virkelig som det er hos dem. Jeg er på Micorneedling behandling og det en rigtigt god oplevelse. At man få også en hoved og nakke massage. Hvilken gÞre at man kommer helt afslapped hjemme. GlÞd Hudplejeklinik bliver min SkÞnhedsklinik valgt til fremtiden.

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
Meget sÞd og professionel behandling
Meget sÞd og professionel behandling. Jeg kommer helt sikkert tilbage!

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
En behagelig og imÞdekommende velkomst
En behagelig og imÞdekommende velkomst, samt professionelt udfÞrt kosmetisk behandling.
Virkelig empatisk og behagelig oplevelse, som jeg kun varmt kan anbefale til andre. Af egen erfaring findes dette ikke alle steder. Tak for veludfÞrt behandling.

5 stjerner mindre kan ikke gÞre det
5 stjerner mindre kan ikke gÞre det! Vildt god service og skÞnne ansigtsbehandlinger.

Utrolig dygtig og sÞd!
Utrolig dygtig, kompetent og virkelig venlig. Min hud har det både bedre og ser bedre ud efter behandling hos Natasha. Det er virkelig en gavnlig og rar oplevelse. Kan kun anbefales!

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
Klinik GlÞd er lige det jeg har ledt sÃ¥âŠ
Klinik GlÞd er lige det jeg har ledt så lÊnge efter. Med sit hÞje faglige niveau og effektive behandlinger hjÊlper Natasha mig til at styrke min huds sundhed og udstråling. Jeg har fået lashlift, browlamination, voksebehandlinger og ansigtsbehandling, og (krÊsne) jeg har vÊret så tilfreds med det hele! Jeg kommer igen.

Stor anbefaling
Jeg kan virkelig anbefale GlÞd hudplejeklinik ð€© Jeg fik en god, kompetent og afslappende behandling af Natasha med et virkelig flot resultat ðžâ€ïž

5 stjerner vÊrd!
Jeg sÞgte spontant pÃ¥ google efter "Hudanalyse" og faldt over GLÃD.
Jeg blev budt varmt velkommen af ejeren.
Jeg gik derfra med lysten til at komme igen og dagen efter bestilte jeg tid til ansigtsbehandling.
Natasha er god til at forklare og give råd.
SÃ¥ jeg kan varmt anbefale GLÃD

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
Tak for en skÞn og dejlig behandling ogâŠ
Tak for en skÞn og dejlig behandling og ikke mindst det flotte resultat

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
Virkelig en god og behagelig oplevelse.
Virkelig en god og behagelig oplevelse.
Vil klart anbefale GLÃD

Fantastisk oplevelse
Virkelig en fantastisk, dejlig og afslappende fornÞjelse. Med skÞnne profesionelle Natascha. KÊmpe anbefaling

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
60 minutters super velvÊre.
Havde bestilt en ansigtsbehandling pÃ¥ 60 minutter d.07/05/24 ved Hudplejeklinikken GLÃD, hvor man ved ankomst blev taget godt imod af en venlig og imÞdekommende kosmetiker ved navn Natasha.
Jeg blev inden behandlingens begyndelse informeret om behandlingens procedure. Der blev fokuseret på at sikre, at jeg som kunde lå komfortabelt på briksen, og at der var en afslappende atmosfÊre i rummet.
Jeg blev spurgt ind til min plejerutine, hvilke produkter jeg anvender, samt lavet en hudanalyse for at vurdere, hvordan min hud skulle behandles. Natasha var god til at få dialogen til at fÞles indbydende, rolig og naturlig, hvor man fÞlte, at der blev taget hånd om en professionelt.
Efter behandlingen var ovre havde vi en dialog omkring min plejerutine, hvor jeg fik bedre forståelse for, hvad min hud fremadrettet har behov for i et sundhedsmÊssigt perspektiv.
Alt i alt en rigtig dejlig behandling, samt en fremragende service af Natasha.

GLÃD Hudplejeklinik ããã®åç
Jeg har bÃ¥de fÃ¥et lavet browâŠ
Jeg har både fået lavet brow lamination, lash lift og en behandling med microneedling.
En rigtig skÞn og behagelig oplevelse og et fantastisk resultat. Jeg kan varmt anbefale GLÃD hudplejeklinik og kommer 100% igen. ð€© ð©·

Proffesionel behandling og guideâŠ
Jeg har kun rosende ord at sige om Hudplejeklinikken GLÃD. En lille oase midt i byen, hvor du lader mentalt op, mens
Natasha forkÊler dig!
Der bliver guidet proffesionelt og lyttet til specifikke behov og mÃ¥l med huden âš
Behandlingerne er helt i top, Natasha er utroligt sÞd og meget professionel. Der bliver kÊlet for hver eneste detalje for at sikre en perfekt oplevelse for dig som kunde.
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Hudplejeklinikken i hjertet af Slagelse og jeg glÊder mig allerede til nÊste gang ðž

Kompetent ansigtsbehandling
Jeg har besÞgt Nataschas hjertebarn "GlÞd" og varm TAK for en kompetent og afslappende ansigtsbehandling og massage.
Jeg fÞlte mig 100% i fokus og i trygge hÊnder og med en rolig og hyggelig atmosfÊre - dejlig massagebriks med varme.
Jeg glÊder mig allerede til nÊste behandling.
KÊmpe stor anbefaling til GLÃD Hudplejeklinik og Natascha.
Gitte

SkÞn oplevelse
Utrolig behagelig behandling i dejlige omgivelser. Kan helt sikkert anbefale en tur hos GlÞd hvis du trÊnger til lidt selvforkÊlelse.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ