レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god og sÞd service. fik et godt tilbud, sÃ¥ vi 4 veninder tog pÃ¥ cruise tur fra KÞbenhavn til Hamborg. God service og vi fik oplyst de ting vi ville vide , inden vi tog afsted og Gitte hjalp... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kan kun give Christian og Gitte hos Go cruise vores bedste og stÞrste anbefaling. Vi har rejst med dem nogle gange og altid top service og vejledning. Vi er altid i trygge hÊnder og fÞler de virke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Inden afrejse snakkede vi flere gange med Gitte fra Go cruise, da vi havde forskellige spÞrgsmÃ¥l og uklarheder. Hun gÞr mig sÃ¥ opmÊrksom pÃ¥ at en anden person i selskabet havde lavet en 1 stjernet a... もっず芋る

䌁業が回答したした

I skriver, at ved stÞrre selvskaber, at vi kan sidde ved borde ved siden af hinanden. I dette tilfÊlde var vi booket til en anden restaurant i en anden etage, kun forbi tjenerne til sidst, fik ordnet... もっず芋る

䌁業情報

1. クルヌズ代理店
  2. クルヌズ旅行代理店
  3. 旅行業者
  4. ツアヌ オペレヌタヌ
  5. 旅行代理店
  6. 旅行情報収集サむト

圓該䌁業による蚘述

En Verden af Krydstogtsoplevelser venter med GO-Cruise Vi er passionerede haventusiaster og dedikerede krydstogtsspecialister hos GO-Cruise, hvor vores samlede erfaring pÃ¥ over 85 Ã¥r inden for krydstogtbranchen giver os en unik forstÃ¥else for rejseverdenen til havs. Vi er begejstrede for at dele vores ekspertise og kÊrlighed til krydstogter med dig! Vores 24/7 bookingsystem giver dig friheden til at udforske vores omfattende udvalg af krydstogter og designe dit nÊste eventyr med lethed. Uanset om du er en natugle, der planlÊgger under stjernerne, eller en tidlig morgenfugl, der starter dagen med tanker om fjerne kyster, er vores brugervenlige online platform tilgÊngeligt nÃ¥r som helst. Med blot nogle fÃ¥ klik kan du opdage spÊndende destinationer, vÊlge din ideelle rute og finde det perfekte krydstogtsskib, der opfylder dine Þnsker. Vores intuitive bookingsystem tilbyder detaljerede oplysninger om hver rejse, inklusive kahytstyper, faciliteter om bord, spÊndende udflugtsmuligheder, opdaterede priser og meget mere. Vi tilbyder forskellige kategorier af krydstogter, fra luksuriÞse ekspeditionskrydstogter til familievenlige eventyr og romantiske flugter for par. Selvom bookingen er digital, er vores dedikerede team altid tilgÊngeligt for personlig assistance. Hvis du har spÞrgsmÃ¥l eller brug for vejledning, er vores erfarne rejseeksperter klar til at hjÊlpe dig via telefon eller e-mail. Vi deler ikke kun information – vi deler vores personlige erfaring med de rederier, vi reprÊsenterer. SÃ¥ hvorfor vente? GÞr dine krydstogtsdrÞmme til virkelighed med GO-Cruise's letforstÃ¥elige online booking. Udforsk, book, og glÊd dig til uforglemmelige havoplevelser, der venter pÃ¥ dig. Dit drÞmmekrydstogt er blot et par klik vÊk! Klar til afgang 🚢, Med venlig hilsen, GO-Cruise

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

35件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Meget god service

Efter flere aflysninger pga covid og et skib som ikke var fÊrdig. Kom vi endelig afsted. Til Norge med skibet Havila. Et flot skib med alt man har brug for. Med plads til 650 personer
En fantastisk tur med den smukkeste natur, og vi fik ogsÃ¥ set nordlyset . Gitte fra Go Cruise har vÊret sÃ¥ hjÊlpsom under hele processen.IsÊr under coronaen, klarede hun hurtigt, at Êndre vores rejse op til flere gange Og pengene kom hurtigt retur 👍🏌 Fik ogsÃ¥ lÞst vores problemer mega hurtig.
Stor tak skal der lyde herfra Jyderne
Vi skal helt sikkert rejse med Go Cruise igen. NÊste gang er det Caribien som skal opleves. Og Gitte skal igen planlÊgge vores rejse

2023幎9月11日

GO-Cruise からの回答

Tusind tak Ulla! Jeg er glad for I endelig fik lov at komme afsted og kun en anelse misundelig over at I fik set nordlys :D
Mange hilsner, Gitte, GO-Cruise

Kan anbefale Go Cruise.

Vores krydstogt omkring Japan med ialt 11 familiemedlemmer var sÊrdeles godt tilrettelagt. Dejligt med kun een personlig kontaktperson. GlÊder os allerede til nÊste krydstogtmulighed med Go Cruise

2023幎8月6日

KÊre Ib,
Tusind tak for din fine anmeldelse og sÞde ord, det betyder meget for os!
Mvh Gitte, GO-Cruise

At få en sådan service / vejledning om

At få en sådan service / vejledning om vores fÞrste krydstogt kan man nÊsten ikke vÊre mere glad , Vi har fra start til hjemkomst kun vÊret i sikker hÊnder og GO- Cruise har helt leveret alt som lovet .

Vi vil helt vÊlge dette selskab nÊste gang vi skal afsted :-)
mvh jessica og kim

2023幎7月7日

Hej Jessica og Kim,
Tusind tak for de flotte ord og fine anmeldelse, det betyder virkelig meget for os!
Vi glÊder os til at byde jer velkommen ombord igen,
Mvh Gitte, GO-Cruise

Er nÊsten lige kommet hjem fra et

Er nÊsten lige kommet hjem fra et cruise i det Þstlige middelhav bestilt gennem GC. Det var et cruise bestilt tilbage i april/maj 2022, aldrig har jeg oplevet vÊrre selskab.
Vi starter med at bestille en rejse med alt det vil sige fly, overnatning, transfer og lign. overnatning i Trieste i Italien, hvor der på hotellet er inkluderet morgenmad, kort tid efter får vi at vide at der alligevel ikke er morgenmad med. da vi så betaler det fÞrste belÞb ved accept af rejse skriver de kort efter at hotellet er gået konkurs og at de vil finde et nyt, det nye hotel de finder er sjovt nok også uden morgenmad selv om vi reelt har betalt for et med morgenmad. Vi spÞrger på et tidspunkt om vores mindste barn på 15 måneder ikke har bagage med da vi ikke kan se det på tilbuddet, det betyder ikke noget får vi at vide, de bliver så bedt om at det skal stå i ordrebekrÊftelsen så vi ikke bliver bedt om ekstra betaling i lufthavnen, i lang tid hÞrer vi ikke fra selskabet og har sikkert heller ikke selv vÊret så meget på rejse/tilbud for at se hvad det ellers byder på.
men da vi så betaler hovebelÞbet og alt er betalt får vi igen en mail hvor vi får at vide at nu har Lufthansa aflyst vores fly og at vi skal skynde os at tage en beslutning om hvilke fly vi så vil have, (oprindeligt skulle vi flyve kl. 9.35 hvilket er et rigtig godt tidspunkt når man har små bÞrn) nu kuŽ vi så vÊlge mellem kl. 6.35 eller kl. 22. et. el andet
okay vi vÊlger 6.35 da det er bedre end 22. et el. andet
vi vil gerne have at vide om vi kan få vores klapvogn med i flyet og hvad det koster hvilket vi ringer og spÞrger om, det tager 5 dage ikke at finde ud af, jeg åbner derefter min computer og bruger 5 min. på at finde ud af at det er gratis og at man kan tage sin klapvogn med hvis den ikke fylder for meget og ellers afleveres den lige som når vi indleverer kuffert
vi havde ikke fået transport med i vores tilbud da det bedre kunne betale sig at tage en taxa det ville "kun" koste 600,- men vi er 6 personer og skal bruge 2 taxaer så lige pludselig er det 1200,-. Jeg beder om et tilbud da det ikke er nemt bare at rende rundt med 2 små meget trÊtte bÞrn for at finde en taxa så jeg får et tilbud der er helt ublu. på 1900,. kr vi vÊlger så at tage toget som er lige så hurtigt og 1850,- billiger
er dog tvunget til at tage det tilbud vi får når vi skal hjem da vi ikke har alverden af tid mellem skib og lufthavn, jeg spÞrger dog om de vil vÊre venlig at bekrÊfte at jeg kan vÊre sikker på at der er en taxa når vi bliver lukket ud det vil han da gerne det viser sig så at den bekrÊftelse er skruet samme så en af os skal vÊre i land og modtage taxaen kl. 9.00 og hvis vi ikke er der vil han kÞrer igen 20-30 min efter.
NÃ¥r jeg kigger pÃ¥ mit tilbud stÃ¥r der at det skib vi sejler med har (vandrutsjebaner, liggestole samt jacuzzi’s og pools pÃ¥ dÊkket, verdensklasse shows og underholdning ombord) vandrutsjebane var der ikke noget af, verdensklasseshow var vidst en sandhed med modifikationer.
Alt i alt en tur som jeg vil huske men dog ikke for det gode mest for alt det man skal betale for men selv skal tage sig af.
Det er ikke et selskab jeg vil anbefale

2023幎5月22日

Hej Annemarie,

Tak for at dele din oplevelse med os.

Selvom jeg ville Þnske jeg havde en krystalkugle, så har jeg det ikke og kunne desvÊrre ikke forudsige at hotellet gik konkurs. Heldigvis så havde I jo kÞbt turen hos et dansk rejsebureau, så vi fandt et andet til jer, og ja uden morgenmad, men det var det vi kunne få.

Når det kommer til flyÊndringer og -aflysninger, er vi enige i, at det kan vÊre frustrerende, når flyselskaberne trÊffer sådanne beslutninger. Det er vigtigt at forstå, at disse Êndringer er uden for vores kontrol som rejsebureau, og vi gÞr vores bedste for at finde de nÊstbedste muligheder, når sådanne uforudsete situationer opstår og vi var også i kontakt med jer for at finde bedste lÞsning der var mulig. I fik tilbudt af Êndre til dagen fÞr, rejse tidligere, senere, annullere og få alle pengene tilbage, og mere kunne jeg ikke gÞre.

Mht. om I måtte have klapvogn med eller ej, så fik I også svar på det, og også om pusletasken.

I tilfÊldet med transferen, så havde I ganske rigtig kÞbt en tur uden og da I spurgte fik I priserne på både privat transfer og taxa'er. Prisen er vi ikke herre over og man kan ikke forvente at en chauffÞr skal stå og vente i flere timer indtil I Þnsker at gå af skibet, det er altså ganske almindeligt at man aftaler en tid man mÞder chauffÞren på, det ville du også gÞre ved en taxa herhjemme.

Vi er kede af, at på trods af at vi hele tiden har vÊret i lÞbende kontakt med jer om diverse Êndringer, at I ikke synes vi har levet op til jeres forventninger og takker for at dele jeres oplevelse med os.

Cruise til Island og GrÞnland

I sommeren 2022 den 23/7 startede vores cruise til GrÞnland og Island. Vi havde booket gennem GO Cruise, og vi må indrÞmme at cruiset imÞdekom alle vores forventninger. GO Cruise formåede at stykke en velplanlagt og fantastisk ferie sammen til os. De var yderst service mindede og professionelle, og nÊste cruise bliver helt sikkert booket gennem GO Cruise.
Hilsen Helle og John fra Nyborg 🎵😎

2022幎7月23日

Hej Helle & John,
Tusind tak for jeres flotte ord og anmeldelse, vi er så glade for at cruiset og servicen levede op til jeres forventninger.
Vi glÊder os til at byde jer velkommen ombord igen,

Den stÞrste anbefaling

Min kÊreste og jeg har booket gennem GoCruise 2 gange .. Og vi kan helt bestemt anbefale dem! 😄 Hvis man er det mindste i tvivl kan man komme i kontakt med dem..

2023幎1月23日

Hej Sissel,
Tusind tak for din anmeldelse og flotte ord, vi er glade for at vi lever op til jeres forventninger.
Mvh Christian, GO-Cruise

Det bedste sted at kÞbe sit krydstogt

Det bedste sted at kÞbe sit krydstogt. Fantastisk service, sÞde mennesker og nogen der virkelig brander for det de sÊlger. Kan varmt anbefales herfra 👌Har booket flere krydstogtet gennem Go-Cruise.

2023幎5月2日

Hej Mette,
Tusind tak for de fine ord og flotte anmeldelse, det betyder meget for os, og isÊr fra en erfaren cruiser som dig, det er hÞj anerkendelse :)
Mvh Gitte, GO-Cruise

Kan virkelig anbefale go-cruise.

Kan virkelig anbefale go-cruise.

Det er så dejligt man kan reservere sit krydstogt hjemmefra sofaen også ringe og tale med nogle som ved noget.

Jeg kommer helt sikkert igen og er lige kommet hjem fra det dejligste cruise.

2023幎4月21日

Hej Leif,
Tusind tak for de fine ord og flotte anmeldelse. Vi er glade for at du synes vores hjemmeside er nem og at vores personlige service er god, det betyder meget for os.

Fortsat Elendig dansk agent Go-Cruise

Er lige kommet hjem fra et krydstogt i Caribien med MSC-Cruise, som klart kan anbefales.
Men som dansk agent, kan vi absolut ikke anbefale Go-Cruise.
Lige fra start gik alting galt. Det oprindelige cruise de havde annonceret med, var desvÊrre udsolgt.
De fandt så et andet, som vi accepterede og bookede helt tilbage i september 2022.
Aldrig tidligere har vi vÊret på en rejse, hvor vi selv skulle stå for så meget administration - med links der ikke virkede - og aflysninger af fly booket af GC.
På et tidspunkt blev vi kontaktet under en rejse til Tyrkiet om, at det var meget vigtigt at vi ringede til dem, hvor en af deres fly bookninger var blevet aflyst, og at det ville koste os 3000 kr. pr. deltager for at de kunne lave en Êndring ! Efter utallige opkald fra Tyrkiet (ikke helt nemt), kom vi endelig igennem til GC, og oplyste dem om, at det på ingen måde kunne komme på tale, at vi skulle dÊkke deres fejl, og at vi ville have vores penge for rejsen tilbage. Christian oplyste, at vi bare skulle tage det roligt, og ikke skulle betale mere.
Glade og forventningsfulde tog vi d.01.04.23 afsted tidligt om morgenen mod Kastrup.
GC havde booket 3 fly : ZÃŒrich-Toronto-Miami.
Ved skranken i Kastrup modtog vi for fÞrste gang oplysning om, at flyet til ZÌrich var overbooket, og vi fÞrst ville få at vide ved gaten, om vi kom med.
GC havde intet oplyst os om, at det kunne ske - og da det var lÞrdag, kunne vi ikke få fat i dem. Meget frustrerende.
Da vi efter 26 timers flytid, ventetid mm. nåede hotellet i Miami kl. 2 om natten lokaltid (booket af GC), kunne de ikke finde vores reservation. Efter lange diskussioner med receptionisten - dÞdtrÊtte - måtte vi betale for overnatningen (selvom vi havde betalt GC for dette) - de havde heldigvis et ledigt vÊrelse !!
Stort set alle de ting GC skulle sÞrge for, fungerede ikke - vores held var, at MSC-cruise til gengÊld var fantastisk.
NÊste gang vil vi enten ordre direkte hos det cruise-selskab vi skal med - eller benytte en anden dansk agent - Go-Cruise bliver det i alle tilfÊlde ikke.

At I vÊlger at svare på vores klage 4 måneder efter, kan man kun undre sig over.
Dette forstÊrkes kun af, at svaret efter al den tid er ukorrekt.

At vores tur gik godt kan kun tilskrives MSC, og har intet med Jer at gÞre.
Vi har indtil dato ikke fået forklaring på, hvad der gik galt med hotel bookingen i Miami ?
Vi fik pengene tilbage fra Jer ( ikke engang det fulde belÞb ) og ikke fra hotellet. Vi har ikke modtaget nogen undskyldning fra hotellet, og heller ikke fra Jer, hvilket var det mindste I kunne gÞre.

Om dette sene svar skyldes, at I ifÞlge vore oplysninger kun er 2 ansatte i virksomheden, skal jeg ikke kunne sige.
IÞvrigt er mit navn Jesper - ikke Henrik.

2023幎4月1日

Hej Jesper,

Vi har ikke haft trustpilot fÞr forleden dag, så selvom du havde skrevet en anmeldelse, så var det ikke noget vi fik besked om, hvilket er grunden til at vi fÞrst svarer nu. Du kan se på alle Þvrige svar at det også fÞrst er svaret efter samme tidspunkt, også alle dem der har vÊret glade for at rejse med os, så du er ikke blevet forskelsbehandlet, selvom du har skrevet en dårlig anmeldelse af os og det har heller ikke noget at gÞre med hvor mange personer vi er på kontoret (vi er i Þvrigt 4).

Vi svarer altid på klager når vores kunder kontakter os direkte, og du har også fået svar, så det er altså ikke sandt det du skriver her. Jeg indsÊtter derfor en del af svaret her, som du fik 5/4/23 kl. 09.16 på en mail du havde sendt samme dag kl. 08.14, hurtigere kan vi nÊrmest ikke svare.

"Omkring hotellet, så har vi både betalt og fået en bekrÊftelse, ved bestillingen af hotellet den 20. september 2022. Jeg har ligeledes sendt hotellet en mail ca. 14 dage inden jeres ankomst, hvor de igen bekrÊfter reservationen. Så ved ikke hvad der skulle vÊre galt.

Men det skal jeg nok ordne med hotellet og vi refunderer selvfÞlgelig belÞbet med det samme. Kan du ikke vÊre sÞd at oplyse dit reg og konto nummer, så kan jeg overfÞre pengene I har lagt ud for hotellet med det samme.

Jeg er ked at det blev en sådan start, vi har gjort os umage for at det netop ikke skulle ske. Jeg håber at krydstogtet er afslappende og at I nyder det."

Jeg tror at vi herfra og fremover kan blive enige om at vi ikke bliver enige, men vi kan trods alt blive enige om at du nok er bedre tjent hos et andet rejsebureau fremover.
God vind, Gitte, GO-Cruise

Tak for din feedback om din oplevelse med GO-Cruise. FÞrst og fremmest er vi glade for at hÞre, at dit krydstogt med MSC-Cruise var en positiv oplevelse, og vi sÊtter pris på din anerkendelse af det.

Når det kommer til flyÊndringer og -aflysninger, er vi enige i, at det kan vÊre frustrerende, når flyselskaberne trÊffer sådanne beslutninger. Det er vigtigt at forstå, at disse Êndringer er uden for vores kontrol som rejsebureau, og vi gÞr vores bedste for at finde de nÊstbedste muligheder, når sådanne uforudsete situationer opstår og vi var også i kontakt med jer for at finde bedste lÞsning.

I tilfÊldet med den overbookede flyvning ved lufthavnen, er det desvÊrre en standard situation, der kan opstå. Vi er dog glade for at hÞre, at I alligevel kom med flyet og alt gik helt planmÊssigt, som du også selv har bekrÊftet.

Vi er kede af hotellet ikke kunne finde jeres booking ved ankomst, men du fik både refunderet pengene for udlÊgget asap samt fik en undskyldning fra hotellet da det var dem som havde lavet en fejl, så selvom det helt sikkert var et irritationsmoment ovenpå en lang flyvetur, så endte det jo godt.

Vi vil gerne takke dig for at dele din oplevelse med os, og vi vil fortsÊtte med at arbejde på at forbedre vores service og håndtering af uforudsete situationer.

Vi har vÊret pÃ¥ Cruise i Middelhavet

Vi har vÊret på Cruise i Middelhavet med norwegian escape Cruise booket gennem Christian her på go-cruise.dk.
Fantastisk ferie oplevelse, som tilfulde leverede op til vores forhåbninger og drÞmme. Christian har vÊret så hjÊlpsom og venlig hele vejen igennem. Kan varmt anbefales både go-cruise.dk og norwegian escape Cruise.

2022幎8月6日

Hej Rikke,
Tusind tak for de fine ord og flotte anmeldelse, det betyder meget for os.
Jeg er glad for I også var lige så vild med Norwegian Escape som jeg selv er :)
Christian, GO-Cruise

Er lige kommet hjem efter Cruise i

Er lige kommet hjem efter Cruise i Middelhavet med celebrity edge
Kan kun anbefales alt og mere til overgik vores forventninger
Tak til Christian for hjÊlpen inden afrejse. Han har hele tiden holdt os orienteret og hjulpet bl.a. med nye billetter pga sas strejken
Vi vender helt sikkert tilbage til nye skÞnne oplevelser
Mvh
AnnKatrine og Vera Kjeldmann

2022幎7月11日

Hej AnnKatrine og Vera,
Tusind tak for jeres anmeldelse og fine ord, det betyder meget for os, og vi er glade for I var tilfredse med vores service.
Christian, GO-Cruise

Kan helt klart anbefales

Kan helt klart anbefales. Ramte ind i corona da vi skulle rejse og vores tur blev aflyst. De har virkelig lagt meget arbejde i at få os afsted senere, med om bookninger og nye skibe. Har altid vÊret god til at opdatere os,når der er sket nye tiltag. Virkelig servicemindede og sÞde at snakke med.

2021幎8月5日

Hej Joy,
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling af GO-Cruise, det betyder meget for os.
Gitte, GO-Cruise

Super god service

Det er ikke så tit man virkelig oplever god service, men Go Cruise leverer excellent service. Hermed mine bedste anbefalinger.

2020幎7月1日

GO-Cruise からの回答

Tusind tak for din anmeldelse Flemming, vi er glade for at hÞre du var tilfreds med vores service.

Kan klart anbefale Go Cruise

Kan klart anbefale Go Cruise! Vi har bestilt igennem Go Cruise med afrejse i slutningen af februar og fra vi bestilte og de gange vi har talt med dem efterfÞlgende har vi oplevet en utrolig hÞj service og fået besvaret de spÞrgsmål vi har haft.

2019幎11月16日

Hej Nicolai,

Tusind tak for din anmeldelse, det er altid dejligt at hÞre når vi gÞr det godt :) Det betyder meget for os og vi sÊtter stor på pris din anbefaling.

Gitte, GO-Cruise

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。