Jeg føler meg skikkelig lurt og er utrolig frustrert over denne tjenesten. Da jeg bestilte, var informasjonen om at man binder seg til abonnementet i 6 måneder uten mulighet til å avslutte, uaksepta... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Veldig fornøyd med alle bøkene vi får. Jeg liker også at det går an å utsette 1 måned med å få bok hvis man er f.eks.på ferie. Vi har abonnement siden barnet vårt ble født. Og alt vi fikk, passet veld... もっと見る
企業が回答しました
Vi er storfornøyde, både voksne og lille Mari på 4mnd, tøybøkene er det som er mest populært, Lille Løve og Lille Ugle er favorittene her i hus. Tøybøkene er fine da de har forskjellige teksturer i tø... もっと見る
Hei! Jeg er fornøyd med produktene deres, men jeg må kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bøkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra første stund, gjennom bøker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bøker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fødsel til skolestart.
Goboken
当該企業による記述

- Rett bok til rett tid
- I barnebokklubben Goboken får dere bøker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfødt til det når skolealder. Barnebøkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. Å lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nærhet, glede og læring. Barnebøkene fra Goboken blir lest om og om igjen!
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veldig bra bøker 📚 😍😍😍
Jeg var kunde hos Goboken i 2017
Jeg var kunde hos Goboken i 2017, og meldte meg kjapt av igjen.
Pågående, respektløse og frekke telefonselgere.
Terningkast 1
Syns det til tider er litt dårlig…
Syns det til tider er litt dårlig kvalitet på pakkene.
Kjekt å kunne se hva man får i pakken…
Kjekt å kunne se hva man får i pakken så man kan velge bort de som er mindre relevant. Gode bøker med fine rim, men kan bli litt lite variasjon i typen bøker til tider.
Skuffet - lite for pengene
Hei. Jeg er litt skuffet. To små bøker i sendingen denne gangen, det var lite. Bøkene ellers er bra
God service, gode forklaringer på hva pakkene inneholder, god pris og ett fornøyd barn som liker det han får 😊 Enkel betjening på nettsidene..
Veldig fornøyd med bøkene
Veldig fornøyd med bøkene. Bøkene som kommer i posten Appellerer til barnet og leses gjentatte ganger over tid. Bøkene er robuste og har overlevd røff behandling.
jeg har ikk så mye tid dor å se på…
jeg har ikk så mye tid dor å se på boker, så det ers veldig bra å få masse gode med goboker.
Litt varierende hvor spennende bøkene…
Litt varierende hvor spennende bøkene er. Men kjempe flinke på service🤩
Veldig fornøyd
Fine bøker som passer alderen på barnet. God informasjon og lett å få oversikt over og evt. avbestille eller endre på kommende pakker både via mail og min side.
Kjempefine bøker tilpasset barnets…
Kjempefine bøker tilpasset barnets alder. Mitt barnebarn elsker disse bøkene👍🙂
Både store og små er kjempefornøyd
Både store og små er kjempefornøyd med Goboken! Utrolig fine bøker som jenta vår elsker! Det er også veldig deilig å slippe å måtte bruke så mye tid på å undersøke hvilke bøker som er neste steg. Også så fint med figurer, former og farger som går igjen i mange av bøkene 🥰
Synes pakkene blir kjedeligere og…
Synes pakkene blir kjedeligere og kjedeligere.. er x antall bøker man trenger med anden sier gakk og kvekk
Jeg er fornøyd
Jeg er fornøyd, men jeg skulle ønske det var mer bøker med lyd i da det er det som faller best i smak får at guttungen min skal ha glede av å ha lese stund😊
Greit nok..
Fin bokklubb for de aller minste og de i skolestarteralder. Jeg hadde ønska litt ferre papp bøker nå som minste har passert 1,5år.. Hun har håndtert papirark ganske lenge.. Syns og endel av bøkene blir ganske meningsløse.. Mens andre treffer godt.
Kjempe fine bøker
Vi ønsker bøker litt mer tykkere blad…
Vi ønsker bøker litt mer tykkere blad og kanskje litt mer musikk...:-) Vi er jo bare, 1, 4 måned gammel...ellers vi koser mye med bøker.
Mvh.LeaLaht
Trustpilot エクスペリエンス