Jeg fÞler meg skikkelig lurt og er utrolig frustrert over denne tjenesten. Da jeg bestilte, var informasjonen om at man binder seg til abonnementet i 6 mÃ¥neder uten mulighet til Ã¥ avslutte, uaksepta... ãã£ãšèŠã
Veldig fornÞyd med alle bÞkene vi fÃ¥r. Jeg liker ogsÃ¥ at det gÃ¥r an Ã¥ utsette 1 mÃ¥ned med Ã¥ fÃ¥ bok hvis man er f.eks.pÃ¥ ferie. Vi har abonnement siden barnet vÃ¥rt ble fÞdt. Og alt vi fikk, passet veld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er storfornÞyde, bÃ¥de voksne og lille Mari pÃ¥ 4mnd, tÞybÞkene er det som er mest populÊrt, Lille LÞve og Lille Ugle er favorittene her i hus. TÞybÞkene er fine da de har forskjellige teksturer i tÞ... ãã£ãšèŠã
Hei! Jeg er fornÞyd med produktene deres, men jeg mÃ¥ kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bÞkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra fÞrste stund, gjennom bÞker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bÞker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fÞdsel til skolestart.
Goboken
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Rett bok til rett tid
- I barnebokklubben Goboken får dere bÞker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfÞdt til det når skolealder. BarnebÞkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. à lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nÊrhet, glede og lÊring. BarnebÞkene fra Goboken blir lest om og om igjen!
Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@sandviks.com
- goboken.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Skulle Þnske vi fikk flere myke bÞker
Skulle Þnske vi fikk flere myke bÞker. I har fått en, og den brukes hver dag.

Svindlere!
Svindlere!! De melder seg inn med et fritt Þye for et barn, som de sender deg for å betale og melde deg inn for i flere år og sende deg regninger. Pengesugere!!! Jeg kan ikke la vÊre å bli sint!

Bra bokklubb
KjempefornÞyd med Goboken. Fine bÞker som passer bra til alderen. Bra pris. Var medlem i Barnss Egen bokklubb og var veldig misfornÞyd med service der. I goboken fÃ¥r du god oversikt over hva neste pakke inneholder og mulighet til Ã¥ avbestille âºïž Anbefales!
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd med alle bÞkene som vi får hver gang. God kvalitet og min sÞnn elsker de bÞkene som han får. De passer til hans alder og det er mulig å hoppe over forsendelsen hvis man for eksempel ikke vil ha de bÞkene eller vil heller få de senere. God pris
Det er fine bÞker vi har fått fra dere
Det er fine bÞker vi har fått fra dere.
Tusen takk.
Flotte bÞker men de kommer ofte
Flotte bÞker men de kommer ofte. Mer enn 1 gang i mnd

StorfornÞyd!
Fantastisk godt tilbud, og veldig godt egnet for alle aldersgrupper. StorfornÞyd!

Goboken ããã®åç
Amalie gleder seg vÊr gang hun fÃ¥râŠ
Amalie gleder seg vÊr gang hun fÃ¥r bÞker fra Goâbokenð

Fine bÞker
Fine bÞker, eneste jeg har noe å pirke på er at bÞkene som er for de minste kunne hatt tydeligere figurer. Men de er veldig flotte til han blir litt eldre også!

Goboken ããã®åç
I received one package and couldnât useâŠ
I received one package and couldnât use it, i canât read Norwegian yet
So i havenât ordered any other package yet, i guess it because i thought there would be English options

Goboken ããã®åç
Veldig fine bÞker av god kvalitet
Veldig fine bÞker av god kvalitet. Helt greie priser også. Har ikke noe negativt å peke på.