Jeg fÞler meg skikkelig lurt og er utrolig frustrert over denne tjenesten. Da jeg bestilte, var informasjonen om at man binder seg til abonnementet i 6 mÃ¥neder uten mulighet til Ã¥ avslutte, uaksepta... ãã£ãšèŠã
Veldig fornÞyd med alle bÞkene vi fÃ¥r. Jeg liker ogsÃ¥ at det gÃ¥r an Ã¥ utsette 1 mÃ¥ned med Ã¥ fÃ¥ bok hvis man er f.eks.pÃ¥ ferie. Vi har abonnement siden barnet vÃ¥rt ble fÞdt. Og alt vi fikk, passet veld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er storfornÞyde, bÃ¥de voksne og lille Mari pÃ¥ 4mnd, tÞybÞkene er det som er mest populÊrt, Lille LÞve og Lille Ugle er favorittene her i hus. TÞybÞkene er fine da de har forskjellige teksturer i tÞ... ãã£ãšèŠã
Hei! Jeg er fornÞyd med produktene deres, men jeg mÃ¥ kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bÞkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra fÞrste stund, gjennom bÞker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bÞker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fÞdsel til skolestart.
Goboken
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Rett bok til rett tid
- I barnebokklubben Goboken får dere bÞker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfÞdt til det når skolealder. BarnebÞkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. à lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nÊrhet, glede og lÊring. BarnebÞkene fra Goboken blir lest om og om igjen!
Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@sandviks.com
- goboken.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg er kjempe fornÞyd
Jeg er kjempe fornÞyd, har abonnement i Disney klubben. Jeg har vÊrt stor fornÞyde alle pakke vi har fått til nu.
Ene gangen var det kjedd en feil og figureren kom ikke ilame, dem svara på mail på under 2 timer og sende figuren dagen etter på i posten.
Anbefaler på det sterkeste
Fine og koselige bÞker
Fine og koselige bÞker. Synes dog prisen ikke gjenspeiler det man faktisk får.
Super fornÞyd med bÞkerne som fengerâŠ
Super fornÞyd med bÞkerne som fenger Ada!
Good qality books and service.
NÃ¥ fikk vi 4 pakker og alle bÞkerâŠ
Nå fikk vi 4 pakker og alle bÞker handler om natt. Jeg har bedt kundeservice å bytte til en annen tema på neste bok, men jeg fikk ikke svar og fikk levert 2 bÞker til om natt.

Goboken ããã®åç
FornÞyd! Guttungen har vÊrt veldig fornÞyd medâŠ
Guttungen har vÊrt veldig fornÞyd med bÞkene fra goboken!
Babyen min elsker virkelig de tre fÞrste pakkene
Har nå fått de tre fÞrste pakkene til min lille bebis, og han elsker virkelig alle bÞkene vi har fått. Froske-bok-bamsen i fÞrste pakke er favoritten i babygymmen, og han lyser opp hver gang jeg tar frem de andre bÞkene, samt bildekortene. Virkelig å anbefale..
Kunne vÊrt billigere.
Kunne vÊrt billigere⊠Evt bedre og mer spennende pakker.
Ã
bÞkerne vi har fått til nå, har baby på 1år klart å Þdelegge! Så ikke topp kvalitet.
FÃ¥r gode og spennende bÞker som passerâŠ
Får gode og spennende bÞker som passer for alderen til datteren min, noe jeg ikke hadde klart like godt. Hun er veldig aktiv og var vanskelig til å vekke interessen for bÞker. Men kombinasjonen i pakkene og de som velges har gjort at hun nå er veldig glad i bÞker, og dette er jeg sikker på jeg ikke hadde klart på egenhånd med hjelp fra de som jobber i bokhandlene.
Flott bokklubb
Fine bÞker som passer perfekt til alderen på barnet. Enkelt å avbestille/utsette pakker dersom man ikke vil ha pakke akkurat nå.
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd! Det beste er at bÞkene er tilpasset alderen på babyen!
Super fornÞyd
SÞnnen min elsket bÞkene og det er like spennende hver gang vi leser.
Vi er veldig fornÞyd med GoBoken
Vi er veldig fornÞyd med GoBoken! Vår lille gutt elsker bÞker takke vÊre dere, dere har så bra varierende og fet passer både etter månder også
Artig med klaffer å lÞfte på for lille Oliver
Artig med klaffer å lÞfte på for lille
Fine bÞker, gode pakker.
Mange fine bÞker og bra sammensatte pakker til mine barn. Synes pakkene kommer litt for ofte, noen ganger fÞler jeg at jeg avbestiller mange pakker i måneden.
Pluss og minus
Liker konseptet at man får tilbud om en sammensatt bokpakke som passer for alderen uten å måtte finne det frem selv, men synes også det kan vÊre litt dyrt/lite for pengene kontra å bestille ting i nettbutikken. Veldig knotete å finne frem på mine sider dersom man skal avbestille/pause bare en pakke.
Fine bÞker tilpasset alderen
BÞkene til min 10Ã¥ring er veldig langtâŠ
BÞkene til min 10åring er veldig langt unna hva hans alder synes er fengende! BÞkene er "barnslige" og passer mye bedre til 5åringer.
Dyrt og overtall av nattabÞker
Synes abonnementet er forholdsvis dyrt og alle pakker jeg har mottat til nå har inneholdt «gonatt bÞker».
NÃ¥r jeg melder meg inn i en slik bokklubb, sÃ¥ er det kanskje fordi jeg har lyst til Ã¥ lese for barnet mitt nÃ¥r som helst i dÞgnet og ikke kun fÞr leggetidð