Jeg fÞler meg skikkelig lurt og er utrolig frustrert over denne tjenesten. Da jeg bestilte, var informasjonen om at man binder seg til abonnementet i 6 mÃ¥neder uten mulighet til Ã¥ avslutte, uaksepta... ãã£ãšèŠã
Veldig fornÞyd med alle bÞkene vi fÃ¥r. Jeg liker ogsÃ¥ at det gÃ¥r an Ã¥ utsette 1 mÃ¥ned med Ã¥ fÃ¥ bok hvis man er f.eks.pÃ¥ ferie. Vi har abonnement siden barnet vÃ¥rt ble fÞdt. Og alt vi fikk, passet veld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi er storfornÞyde, bÃ¥de voksne og lille Mari pÃ¥ 4mnd, tÞybÞkene er det som er mest populÊrt, Lille LÞve og Lille Ugle er favorittene her i hus. TÞybÞkene er fine da de har forskjellige teksturer i tÞ... ãã£ãšèŠã
Hei! Jeg er fornÞyd med produktene deres, men jeg mÃ¥ kritisere én ting. Det er nemlig at Helt hjem aldri har levert bÞkene hjem til meg!! De leverer til naboen selv om jeg presiserer adressen min og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Goboken er en bokklubb for baby og barn. Siden 1989 har vi gjort det enkelt å skape leseglede fra fÞrste stund, gjennom bÞker, veiledning og inspirasjon. Vår visjon er at flere foreldre skal lese sammen med barna sine. Alle våre bÞker er tilpasset barnets alder og utvikling, fra fÞdsel til skolestart.
Goboken
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Rett bok til rett tid
- I barnebokklubben Goboken får dere bÞker som passer ideelt til barnets alder, helt fra det er nyfÞdt til det når skolealder. BarnebÞkene velges ut på grunnlag av kunnskap om barns utvikling. à lese dem sammen med deg, styrker barnets språkutvikling, fantasi og sosiale ferdigheter. Med tema, bilder og interaktivt design som passer for alderen, får dere gode lesestunder med nÊrhet, glede og lÊring. BarnebÞkene fra Goboken blir lest om og om igjen!
Strandsvingen 14, 4032, Stavanger, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@sandviks.com
- goboken.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Veldig fornÞyd
BÞker med veldig mye bra og alderstilpasset innhold. Ikke bundet til å kjÞpe pakker/bÞker om de ikke skulle friste. Veldig fornÞyd.

Goboken ããã®åç
Vi er meget fornÞyd med goboken
Vi er meget fornÞyd med goboken. Syntes innholdet i pakkene er kjempe fint. Her fÃ¥r man bÃ¥de bok til lesestund og en leke som barnet kan ha det gÞy med ð Vill med glede anbefale dette til andreð

Goboken ããã®åç
I'm very happy with goboken
I'm very happy with goboken. Indeed I am learning aside of my child with their lovely books. Thank you Goboken.

Den beste bokklubben!
Jeg synes Goboken er den beste bokklubben for barn. Her får man helt riktige bÞker i takt med barnets utvikling! Vi har lest så mange bÞker herfra, og kost oss veldig med det! Meldte inn barn nr 2 også, så det blir mange fine lesestunder i årene framover. KjempefornÞyd!

Mye spennende bÞker!
Mye bedre utvalg av bÞker enn andre bokklubber og biblioteket. Genialt at man kan velge hvor ofte man vil ha bÞker, og at man kan ta pause i abonnementet og at man kan endre alderstilpasning på bÞkene. Har abonnement for begge ungene og vi elsker bÞkene.

FornÞyd
Gode opplevelser med Go boken. BÞkene passer for aldersgruppen og mange fine tegninger som fascinerer babyen. Synes det er super positivt at jeg kan velge bort ting fra pakken om jeg ikke synes den ene tingen er interessant, samtidig som vi kan få resten av pakken.

Goboken ããã®åç
God stÞtte for små lesere fra fÞdselen og oppover
God kvalitet av bÞker, både materiell de er laget av og innhold. Veldig fint at pakker man får fÞlger barnets alder. Eneste ulempe er at man ikke kan avbestille fÞrste bok i pakken.
Kjempekjekke bÞke ð¥°
Veldig fornÞyd!ð
Godt fornÞyd kunde
Sålangt er jeg godt fornÞyd med bÞkene. Det som kunne vÊrt bedre, var at vi fikk bÞker enda mer tilpassa alderen. Merker at enkelte bÞker er ikke interessant fÞr uke 11, gobo bÞkene. Elsk deg mer har for mye tekst , og kanskje denne passer etter 3mnd?
Super fornÞyd med myk uglebok, myk LÞvebok, gullet mitt, lille marihÞne og min fÞrste nattabok.
Strålende fornÞyd
Strålende fornÞyd! Vi bestilte velkomstpakke når babyen vår var fÞdt, og har fått bÞker tilpasset henne siden. Vi benytter bÞkene både til lesestund og «tummy-time» da kontrastbÞkene er ypperlige blikkfang som fanger interessen hennes. I tillegg legger Goboken ved gode tips til oss foreldre som gir oss trygghet i at vi gir henne riktig stimuli og en god opplevelse.
Veldig fornÞyd, vi må nok fornye abonnementet.
Hyggelig med bokpakker som du kan velge hvor ofte du mottar.
They are scammers
They are scammers. They just show the information about free introductory package and then continuously send you packages with heavy invoices as compared to products. My experience has been so bad with them I never ordered any package except the introductory one. They sent me second package, I emailed them that I did not order it but they said you have to pay for it. I said, I would be sending back to you in some time as I was out of town but they do not have patience and keep sending me invoices with charges. This is very shameful act of them. Really bad
Stor skuffelse
Er dessverre veldig skuffet. Når mine barn var små var jeg lenge medlem i Goboken. Bokpakkene var oppdaterte, og litt utenom det vanlige. Nå har jeg blitt bestemor, og har gitt en gavepakke fra Goboken, dvs flere bokpakker til mitt barnebarn. Bokpakkene virker billig, og ikke så pedagogisk verdifull som fÞr. På meg virker det som at det er en del overskuddsbÞker man sender ut her. Dessverre ikke fornÞyd!
God kvalitet
Ganske fornÞyd med bÞkene. Noen er litt tunge og lese. Spesielt de som er oversatt fra engelsk. Ãnsker litt mer variasjon. Har fÃ¥tt 4 godnatt bÞker til nÃ¥.
Men alt i alt er jeg fornÞyd
Synes det snart kunne vÊre noe annetâŠ
Synes det snart kunne vÊre noe annet enn godnatt bÞker.