Det er bare altid nemt, ukompliceret og trygt at handle hos godebakterier, det vil jeg fortsÊtte med. FÞlelsen jeg oplever nÃ¥r jeg handler er nÊrmest familiÊr, der er et menneske i den anden ende der... ãã£ãšèŠã
Altid super hurtig og god service! Jeg bruger Only Good Horse produkterne forebyggende flere gange om Ã¥ret fx ifm. stÊvner, om forÃ¥ret nÃ¥r grÊsset spirer, og om efterÃ¥ret, nÃ¥r grÊsset begynder at vÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har brugt only good hores produkter i 1,5 mÃ¥ned nu. Min vallak har altid haft problemer med efterlÞb om vinteren, men i Ã¥r havde han ogsÃ¥ meget lÞs affÞring. Jeg var lidt skeptisk, da jeg fÞrst l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig godt produkt og god service/rÃ¥dgivning pÃ¥ mail. Mit fÞl har dÞjet en del med dÃ¥rlig mave i perioder. Efter opstart pÃ¥ godebakterier, har hun stort set haft almindelig affÞring og kun en s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ser det som vores mission at sÊlge det bedste produkterne til din hests fordÞjelsessystem som findes på markedet samt sprede viden (baseret på forskning) som findes om GODE bakterier samt mave- og tarmsystemets indflydelse på dit dyrs velvÊre.
Skyttehusvej 4, 8464, Galten, ãã³ããŒã¯
- Kundesupport@godebakterier.dk
- godebakterier.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg er glad for produktet efter enâŠ
Jeg er glad for produktet efter en ormekur da medicin er hårdt for tarmen og altid god service
Virkelig nogle gode produkter ogâŠ
Virkelig nogle gode produkter og pengene vÊrd for en glad hest!
Jeg har kÞbt produkterne Gastro112 og Only good horse til min hest, da den har vÊret igennem et langt sygdoms forlÞb.
Starten af juli måned stod jeg med en hest som havde fået en rigtig trÊls infektion i hele kroppen og deraf vÊret igennem en masse undersÞgelser samt medicin. Hele den her langvarige proces med infektionen over 14 dage udlÞste desvÊrre en slem forfangenhed som min hest også blev behandlet for og er stadigvÊk under behandling i dag ca en måned efter infektionen. Hele den her sygdoms historik havde desvÊrre medfÞrt en hest der ikke trives lÊngere og begyndte at blive tynd, nedstemt, fik tynd mave og ubehag i maven efterfÞlgende. Derfor tog jeg kontakt til Madeleine fra godebakterier, og vi fik ham kÞrt på en god opstarts kur, og jeg må sige det har givet mig min gamle hest tilbage. Meget mere liv og gnist, og man kan se han trives ved at tage på og pels er blevet meget mere blank. Allerede efter en uge efter stoppede hans tynde mave og efterlÞb. Så jeg er virkelig taknemmelig for den rådgivning og sparring, samt ikke mindst stor service jeg har fået igennem godebakterie v. Madeleine. Her efter 14 dage på på Gastro112 og Only good Horse giver jeg stadigvÊk min hest det for at sikre ham den bedste understÞttelse af tarmen mens han bliver trappet ud af medicinen.
På baggrund af hvad jeg har set har jeg også valgt at kÞre min anden hest igennem Only good Horse for at styrke hans fordÞjelse, da det virkelig gÞr en forskel for deres udnyttelse af deres foder.

Tak for hjÊlpen
Hurtig og god service - whatâs not to like ð€©

Super godt ð
Det var super god service og der blev fortalt og fortalt. Hvordan det skal gives og hvad man ikke skal give. Eks. Havregryn som bÃ¥de min hund og kat fÃ¥r, sÃ¥ de ikke er uenige om hvem der skal spise det. Men det var slut samme dag jeg snakkede med hende der sÊlger det. For korn er ikke godt og det er jo korn. Det var bare det eneste min labbe formel 1 ville spise, pÃ¥ et tidspunkt hvor hvor hun ville spise. Og alt ved DyrelÊger osv var prÞvet. Jeg bruger bakterierne til mine heste, men super god virkning ð, og sÃ¥ mÃ¥tte de prÞves pÃ¥ min hund ogsÃ¥.
Hunden er begyndt at spise gras, kaste op, skiller sine poter. Er sÃ¥ spÊndt pÃ¥ at se virkningenð€ðŒð

Godebakterier ããã®åç
Meget tilfreds. Varen kom riktig hurtig hjem til os.
Varen kom riktig hurtig hjem til os.
Hesten ser glader ut efter å ha brukt only good horse

Glad og tilfreds kunde
Hurtig levering. Altid flot og fint pakket. Rigtig gode og effektive produkter.
Er kÊmpe fan.
Manglende levering
Har bestilt varer d 7 marts og har dd 16 marts fortsat ikke fÃ¥et leveret âOnly good horseâ til vores hest der behandles for IBD. Super Êrgerligt , da der ellers plejer at vÊre god og hurtig levering.

Hurtig og nem betjening
Hurtig levering, super produkt.
Hurtig levering. Ordren blev pakket pÃ¥ en helligdag, sikke en service ð. Kender ikke andet produkt som hjÊlper sÃ¥ hurtigt, til trods for en hest der er fyldt med smertestillende og antibiotika regulerer maven sig i lÞbet af 2-3 dage.

Godebakterier ããã®åç
Igen fantastisk hurtig service ogâŠ
Igen fantastisk hurtig service og levering.
Jeg har lige startet min hoppe op på Only good horse efter flere problemer med fordÞjelsen. Dette er eneste tilskud som har stået distancen og holder hende stabil.

Fantastisk god service
Fantastisk god service. Stod i akut problem og de sendte samme dag og var endda også så sÞde at fÞlge op på om jeg havde modtaget besked fra pakke shop om at pakken var klar.
Handler helt sikkert her igen og anbefaler til andre ð

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt. Jeg bruger det hver gang jeg fÃ¥r ny hest i stalden eller nÃ¥r vi skal til stÊvnerð
Bh Stutteri Hindsholm - Jette

Godebakterier ããã®åç
Camilina olie til hest - nem at dosere og tildele.
Hvorfor bruger jeg Camilina olien?
Det gÞr jeg, fordi min 19årige islÊnderhoppe går på vandrefold uden alverden grÊs og derfor har brug for at få tilfÞrt omega 3 og 6 på anden vis.
Da hun samtidig kun får krybbefoder en gang om dagen er det vigtigt for mig, at tilfÞrslen sker på en måde, som ikke involverer en masse ekstra gram foder i en i forvejen ret stor portion og her er olien perfekt.
Den mÊngde hun skal have svarer til 7 pump og jeg hÊlder det i hendes foder lige inden udfodring, så det blandes med det pelleterede foder foruden det beet balancer hun får tÞrt og det glider nemt ned ;)
Der er til lidt over to måneder i en 2,5l dunk så sammenlignet med alt mulig andet tilskud vi hesteejere kÞber til vores dyr, synes jeg ikke det er dyrt.
Jeg har brugt den det sidste halve år, og er rigtig glad for den, og godebakterier.dk har en super kundeservice.
Jeg bestiller altid med levering til pakkeshop, men Madeleine har indtil nu hver gang valgt selv at komme forbi og aflevere dunken ved min hoveddÞr og har hver gang skrevet en sms, at hun har vÊret forbi.
Perfekt kundeservice der giver de 5âŠ
Perfekt kundeservice der giver de 5 stjerner - produktet lever dog desvÊrre slet ikke op til det forventede.

Godebakterier ããã®åç
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Og så er det nogle rigtigt gode produkter.