Det er bare altid nemt, ukompliceret og trygt at handle hos godebakterier, det vil jeg fortsætte med. Følelsen jeg oplever når jeg handler er nærmest familiær, der er et menneske i den anden ende der... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Altid super hurtig og god service! Jeg bruger Only Good Horse produkterne forebyggende flere gange om året fx ifm. stævner, om foråret når græsset spirer, og om efteråret, når græsset begynder at vær... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har brugt only good hores produkter i 1,5 måned nu. Min vallak har altid haft problemer med efterløb om vinteren, men i år havde han også meget løs afføring. Jeg var lidt skeptisk, da jeg først l... もっと見る
企業が回答しました
Virkelig godt produkt og god service/rådgivning på mail. Mit føl har døjet en del med dårlig mave i perioder. Efter opstart på godebakterier, har hun stort set haft almindelig afføring og kun en s... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi ser det som vores mission at sælge det bedste produkterne til din hests fordøjelsessystem som findes på markedet samt sprede viden (baseret på forskning) som findes om GODE bakterier samt mave- og tarmsystemets indflydelse på dit dyrs velvære.
Skyttehusvej 4, 8464, Galten, デンマーク
- Kundesupport@godebakterier.dk
- godebakterier.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God kundeservice
God kundeservice, hurtig levering. Gode bakterier brugt efter penicillin behandling, og umiddelbart er jeg tilfreds med effekten, som jo kan være lidt svær at måle.
Ingen ændring eller bedring desværre
Hurtig levering og rimeligt nemt at finde rundt på hjemmesiden. Produktet er lige til den dyre side, og der var desværre ingen ændring for min hoppe, trods jeg har fulgt firmaets anbefaling ift dobbelt dosis i opstart.

Godebakterier からの回答
Virkelig godt produkt og god…
Virkelig godt produkt og god service/rådgivning på mail.
Mit føl har døjet en del med dårlig mave i perioder. Efter opstart på godebakterier, har hun stort set haft almindelig afføring og kun en sjælden gang lidt efterløb.
God rådgivning ved køb af produkt :-)
God rådgivning ved køb af produkt :-)
Produktet havde effekt, desværre var det ikke 100% løsningen på lige den problematik min hest havde.
Kanongode produkter og super hurtig…
Kanongode produkter og super hurtig levering 👍
God vejledning og hurtigt svar på mail
Rigtig godt produkt med hurtig effekt
Super hurtig levering og fantastiske produkter.
5 ud af 5 stjerner herfra.
Produktet OnlyGoodHorse er virkelig et godt produkt. Det hjælper min ponys mave/tarm system, når det kommer i ubalance.
Jeg har altid et par poser liggende i stalden, som jeg giver min pony ved fx foderskift, vejrændringer, stressende situationer mv., så ved jeg, at hans mave bliver støttet på den bedste måde.
Jeg kan slet ikke undvære dette produkt!
Super service og hurtig expedition.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。