企業が回答しました
Wynajmowałem niedawno samochód, którym pojechałem ze znajomymi do Czech na małą wycieczkę po stolicy. Cały proces rezerwacji na wysokim poziomie. Kontakt z infolinią zajął niecałe 5 min, aby ustalić... もっと見る
企業が回答しました
Błyskawiczny najem z godziny na godzine. Auto dobrze przygotowane do jazdy, pachnące w środku. W dodatku bardzo sprawna i sympatyczna obsługa. Zwrot kaucji również nastąpił szybko. Serdecznie polecam
企業が回答しました
Świetna obsługa i sprawny proces wynajmu! Samochód był w idealnym stanie, czysty i gotowy do drogi. Pracownicy bardzo pomocni i profesjonalni – wszystko dokładnie wyjaśnili i zadbali o komfort wynajmu... もっと見る
企業が回答しました
PL. GO Rental Cars to wypożyczalnia samochodów, która stawia na wygodę, przystępne ceny i profesjonalną obsługę klienta. Oferujemy szeroki wybór aut, elastyczne warunki wynajmu oraz przejrzyste zasady bez ukrytych opłat. Naszym priorytetem jest satysfakcja klientów – dokładamy wszelkich starań, aby każda podróż była komfortowa i bezproblemowa. ENG. GO Rental Cars is a car rental company focused on convenience, affordable prices, and professional customer service. We offer a wide selection of vehicles, flexible rental terms, and transparent policies with no hidden fees. Customer satisfaction is our priority – we strive to make every journey smooth and enjoyable.
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeśli ktoś szuka wygodnego wynajmu auta w Łodzi, to jest bardzo dobrym wyborem. Rezerwacja online prosta, odbiór punktualny, a samochód zgodny z opisem. Całość bez stresu i niespodzianek.
Po raz kolejny korzystam z usług tej wypożyczalni i po raz kolejny mnie nie zawiedli. Samochód nowy, czysty i na czas. Kaucja również szybko zwrócona.
Wiele razy już miałem okazję skorzystać z usług tej firmy i jestem w stanie powiedzieć, że jestem zadowolony. Zawsze auto było dostarczone czyste, zatankowane i bez żadnych wad.

GO Rental Cars からの回答
I like the company very much for their affordable prices, great cars and most importantly the amazing service 🤲🏾😇

GO Rental Cars からの回答
Kierowca fantastyczny, szybka obsługa klienta, zwrot kaucji na czas. Polecam

GO Rental Cars からの回答
Dzisiaj odebrałem samochód. Zanim zdążyłem sprawdzić samochód w środku pracownik firmy dał mi do podpisania dokument odbioru auta. Auto w środku brudne, całkowicie nikt go wcześniej nie posprzątał zanim zostało wydane. Do tej pory czekam na odpowiedź od firmy w ramach mojej reklamacji.
Udzial wlasny w szkodzie wynosi 25 tys PLN! To sa astronomiczne kwoty. Konkurencja oscyluje w granicach 2500-4000 PLN. Mozna udzial wlasny zmniejszyc kupujac ubezpieczenie ale i tak w kilku wypadkach jestesmy na widelcu. To jest zart. Abstrahujac od ceny tego ubezpieczenia ktore z akceptowalnej ceny za wynajem robi sie drogo.
I continue to be a regular customer from Go cars. Never had an issue with them in terms of retaining my deposit, cars condition, the staff are always kind and thoughtful.
Points to improve maybe is to have a place to stay when waiting for the car or giving it back, not always the drivers are giving the car on time, and staying up in the rain or sun, snow, cold and hot, it's not very nice.
But still these are minor issues with the peace of mind I have during renting their cars. Always fair prices and very reasonable deposit.
Na początek kierowca był za leniwy żeby dostarczyć auto do punktu odbioru gdzie czekaliśmy z naszą niepełnosprawną córką. Samochód był brudny, porysowany, bez kołpaka, miał uszkodzoną przednią szybę w 3 miejscach, po ruszeniu zapaliły się lampki od Add Blu, płynu do spryskiwaczy i serwisu, układ kierowniczy mial luzy jak w starym Jelczu. Jeśli chodzi o sam kontakt z najemcą to nie było lepiej ..... powiedziano nam że auto było umyte przez specjalistów (chyba w zeszłym roku!!!!), samochód ma ponad 140tys. km więc to że lampka od serwisu się pali to nie problem a luzy w ukladzie kierowniczym to normalna sprawa w samochodzie z tym przebiegiem. Za dwutygodniowy wynajem zapłaciliśmy ponad 5tys. złotych żeby nasza córka nie miała problemu z wózkiem, w tej cenie dostaliśmy jakiś złom który ciężko utrzymać na drodze w czasie zmiany pasa. Daliśmy sobie oczywiście rade ale czy to jest w porządku?! Wynajmujemy od 20stu lat, to było jedno z naszych najgorszych doświadczeń. Dobra rada ---- omijajcie wypożyczalnie GO Rental Cars
Wiele razy korzystałam z tej wypożyczalni. Nigdy nie było problemów. Zawsze na czas. Kaucja szybko oddana. Tym razem wzięłam najem średnioterminowy na pół roku.

GO Rental Cars からの回答
Korzystałam już kilkakrotnie z wypożyczalni w Warszawie i mam bardzo dobre doświadczenia: sympatyczna i profesjonalna obsługa, samochód podstawiony na czas, czysty, miejsce odbioru i zwrotu w samym centrum miasta (w moim przypadku auto odbieram i zwracam wieczorem więc korki nie są, aż tak dramatyczne). Jednocześnie najbardziej doceniam podejście pracowników - przyjazne podejście, warunki fair, zrozumienie i spokój (nie ma nic gorszego niż pracownik wypożyczalni biegający wokół oddawanego samochodu i polujący z zacięciem na nieistniejące ryski na masce - ale to nie tutaj).

GO Rental Cars からの回答
Niestety nie mogę wyrazić pozytywnej opinii po wypożyczeniu auta w tej wypożyczalni. Rezerwując samochód kontaktowaliśmy się telefonicznie z firmą, aby potwierdzić, że dostaniemy auto, które konkretnie zarezerwujemy, jeśli zamówienie zostanie złożone przez ich stronę, a nie przez booking. Tak też zrobiliśmy. Dostaliśmy potwierdzenie na maila oraz przy małym błędzie z potwierdzeniem odnośnie kaucji szybko sprawa została załatwiona - do tego momentu kontakt był bezproblemowy. Kiedy jednak wyszliśmy przed dom ogromnym zaskoczeniem było dla Nas, że zamiast zarezerwowanego Lexusa UX przyjechała Skoda Superb Combi. Pan, który przywiózł auto twierdził, że ma w systemie potwierdzenie, że ktoś się z Nami kontaktował w sprawie zmiany auto i że zmiana ta została zaakceptowana. Oczywiście my takiego kontaktu nigdy nie otrzymaliśmy. Jak się okazało firma nie była w stanie zaproponować Nam żadnego innego auta, bo wszystko wyjechało. Na infolinii usłyszałam, że niestety Pani jest przykro, ale nic nie może zrobić. Problem został zrzucony na "nowych pracowników", a rozwiązanie tej sytuacji przez firmę to "10% rabatu" (przy czym 5% dostaliśmy za zapisanie się do newsletter). Podsumowując zostaliśmy postawieni pod ścianą, że albo bierzemy to co jest, bo przecież dostaliśmy samochód wyższej klasy i droższy, albo nigdzie nie jedziemy. Ostatecznie zdecydowaliśmy się wziąć to auto, gdzie w drodze okazało się, że nie działają również spryskiwacze. Najbardziej rozczarował Nas brak sensownej reakcji firmy i takie potraktowanie klienta. My więcej nie skorzystamy z ich usług.
Korzystam z najmu długoterminowego. Można się dogadać co do czasu i ceny. Wszystkie wymiany na czas. Polecam

GO Rental Cars からの回答
Rented a car during our Krakow visit. Service and support from the team has been brilliant. Especially Casper. Would highly recommend

GO Rental Cars からの回答
Znaczne pogorszenie się jakości obsługi klienta w porównaniu do poprzednich lat mojego regularnego korzystania z usług tej wypożyczalni. Nie wiem, czy właściciel się zmienił, ale nagle wypożyczalnia nie akceptuje kart debetowych, wymusza zakup dodatkowych usług, podstawia z opóźnieniem brudne auto, po zwrocie zatankowanego pojazdu dodatkowo potrąca za rzekomy brak paliwa (stawka 12 zł za litr).
W porównaniu do innych wypożyczalni razi niski stosunek jakości do ceny.
Nie polecam, a wręcz stanowczo odradzam korzystania z tej wypożyczalni.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。