Gravstenexperten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde brug for en gravsten til min hustrus urnegrav, og jeg havde pÃ¥ Gravstenxpertens hjemmeside udset mig to nÊsten ens granittyper, men jeg var tvivl om hvilken jeg skulle vÊlge. Jeg spurgte ste... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vil bare lige sende en anbefaling afsted mod Kimo og Gravstenexperten. Vi har fÃ¥et leveret en rigtig smuk sten, og fik igennem flere omgange rÃ¥d og vejledning af Kimo, som altid var hurtig til at svar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Da min bedstemor desvÊrre var gÃ¥et bort, skulle vi finde en stenhugger som kunne tilfÞje hendes navn pÃ¥ en eksisterende gravsten. Fra starten har Kimo vÊret utrolig serviceminded i forhold til at komm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Her fÃ¥r man en virkelig god service! Det har vÊret meget professionelt og behageligt at handle med dem. Selvom de baserer sig pÃ¥ en internet-forretning, har de alligevel taget sig god tid til... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭・補造

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Lille familievirksomhed med stolte traditioner og sÊtter en Êre i personlig service udover det sÊdvanlige. Samme person igennem alle led i virksomheden sÞrger for tingende bliver lavet rigtigt FØRSTE gang og alle de individuelle Þnsker bliver opfyldt ned til mindste detalje 🙏

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

God vejledning og service.

Jeg havde brug for en gravsten til min hustrus urnegrav, og jeg havde på Gravstenxpertens hjemmeside udset mig to nÊsten ens granittyper, men jeg var tvivl om hvilken jeg skulle vÊlge. Jeg spurgte stenhuggeren til råds, og han fortalte, at den ene type Êndrede meget karakter, når den blev våd, og han gjorde begge typer våd, så jeg kunne sammenligne. Det var ganske rigtigt, den ene type fik alt for voldsomme årer til så lille en sten, så jeg valgte den anden. Stenhuggeren vejledte mig også i valget om skrifttype og om skriftens placering, når der senere skulle vÊre plads til mit navn. Stenen blev fragtfrit leveret på min adresse, og jeg fik hjÊlp til at lÊgge den på min trailer, så jeg selv kunne fragte den til SamsÞ.

2025幎3月20日
5぀星のうち5の評䟡

SuverÊn og exceptionel kundeservice!

Da min bedstemor desvÊrre var gået bort, skulle vi finde en stenhugger som kunne tilfÞje hendes navn på en eksisterende gravsten. Fra starten har Kimo vÊret utrolig serviceminded i forhold til at komme med et rigtig godt tilbud. Kommunikationen frem og tilbage har vÊret helt perfekt, han har spurgt til Þnsker, og tilrettet så det blev som vi gerne vil have. Man burde nÊsten kunne tilfÞje billeder herinde så man kan se hans flotte arbejde! en 30 år gammel gravsten blev som ny, fik tilfÞjet nyt navn med samme skrift som for 30 år siden og den blev så flot poleret og renset og navnene fik farve som man tydeligt kunne se dem. Han lagde stenen i Þs pÞs regnvejr og den var bare så flot! Hvis I skal bruge en stenhugger, kan jeg absolut anbefale Kimo og Gravstenexperten. 1000 tusind tak for det flotte arbejde du har lavet for vores familie!

2025幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk hurtig og effektiv service

Fantastisk hurtig og effektiv service og levering. Billeder af skabelon allerede dagen efter bestilling og levering af sten efter ca 1 uge. Igen med billeder fÞr afsendelse. Kimo virker virkelig som een der går op i sit fag og ikke mindst den servicemindede del, så man som kunde fÞler sig tryg hele vejen. Virkelig en sjÊldenhed ved handel på nettet. Yderligere en rigtig skarp pris, for et flot slutprodukt. Anbefaler Gravstenexperten

2025幎6月3日

Fremragende service

5 stjerner med pil op til Kimo for super service stor professionalisme og et produkt af hÞj klasse til en skarp pris. Vil til enhver tid anbefaler Gravstenexperten et firma der ser lÞsninger og ikke problemer

2025幎4月30日
5぀星のうち5の評䟡

Smuk sten og super kundeservice

Vil bare lige sende en anbefaling afsted mod Kimo og Gravstenexperten. Vi har fået leveret en rigtig smuk sten, og fik igennem flere omgange råd og vejledning af Kimo, som altid var hurtig til at svare og sende billeder. Det betyder rigtig meget når man står i en situation, hvor man har brug for lige netop en gravsten.

2025幎4月4日

Den perfekte rådgivning

Hvis man Þnsker en grundig og hjÊlpsom stenhugger som kan levere indenfor kort tid, så er det Kimo man skal vÊlge.
Kimo gav en fantastisk rådgivning i forbindelse af valg af sten til min mor. I en ung alder, så er det ikke det man har prÞvet flest gange. Men hos Kimo er alt gennemsigtigt, han er Êrlig, hurtig og grundig.
Hvis der er den mindste tvivl, ringer han og tjekker op på valgene.
Fra bestilling til levering gik der halvanden uge og god kontakt undervejs.

Skal jeg bruge en gravsten eller har nogen omkring mig der skal, så får han mine varmeste anbefalinger.
Tak for et menneske som dig Kimo, du gÞr det nemmere i sorgen og let at overskue.

2025幎3月29日

Super flot gravsten

Super flot gravsten. Super service, blev ringet op og spurgt ind til mine valg, fik råd og vejledning.
Fik billede af stenen inden den blev leveret, sÃ¥ jeg kunne se om jeg Þnskede noget anderledes. Service 🙂
Og stenen er sÃ¥ flot. Bliver ofte spurgt, hvor den er fra. FortÊller selvfÞlgelig, hvor den er fra, samt om min oplevelse med rÃ¥d og vejledning i en svÊr tid. Tak for det og tak for jer 🙂

2024幎4月24日

Burde få 10 stjerner

Det er det helt rigtige navn til et så gennemfÞrt professionelt firma.
Jeg kunne ikke have Þnsket mig en bedre service og hjÊlp i en svÊr situation. Alt er ordnet efter mine Þnsker og med god, faglig hjÊlp og lÞbende orientering og forslag i processen. Jeg er virkelig taknemmelig.
Kimo og Gravstensexperten skulle have 10 stjerner

2024幎5月31日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg er så taknemmelig og begejstret

God overskuelig hjemmeside hvor man kan vÊlge sten og skrifttype og se eksemplet hvordan det vil se ud. Kimo var meget hurtig til at vende tilbage pÃ¥ mine e-mail forespÞrgsler. Kimo var ogsÃ¥ hurtig til at foreslÃ¥ at vi mÞdtes i Hvidovre udstillingen hvor vi gennemgik stentypen
..vÃ¥d som tÞr
..og hans rolige men vidende gemyt gjorde det nemt for mig at vÊlge den rette sten og skrifttype. De er billige og hurtige til at levere den eksakte vare til den aftalte tid. Jeg er sÃ¥ taknemmelig og tilfreds som hele familien er. Hans ansatte, der mÞdte os pÃ¥ kirkegÃ¥rden var i god tid og lige sÃ¥ fin som Kimo. TOP TOP anbefaling fra mig til jer og mÃ¥ I vÊkste som bare pokker, fordi det fortjener I💕💕

2024幎5月12日

Virkelig god service!

Her får man en virkelig god service!
Det har vÊret meget professionelt og behageligt at handle med dem.
Selvom de baserer sig på en internet-forretning, har de alligevel taget sig god tid til både at ringe, skrive og sende billeder, så jeg på den måde har vÊret godt vejledt og tryg igennem hele bestillings og kÞbsprocessen!

ALT har bare vÊret iorden!

Det har betydet virkelig meget, midt en sÞrgelig tid!

Mange tak🙏🙏

2023幎1月19日

Rigtig fin oplevelse!

Har lige fået lavet en gravsten og med opsÊttelse på graven. Alt var helt og aldeles i orden og tip top lavet. Stenhuggeren kommunikerede via sms og holdt os orienterede hele vejen. Mine bedste anbefalinger**********

2020幎9月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス