Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. âAlpacasokken met 50% merinowol!â Ben ik nou gek? Toen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Excellent case of greenwashing going on here. A large part of what we ordered was 'made in china'. Probably everything. Repackaged in a nice brown paper envelope. You should be ashamed. This is... ãã£ãšèŠã
Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld ter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
snelle levering , formaat klopt, waarschuwing ook, in het begin was het een beetje duwen om het er in te krijgen maar goed ik wist dat mijn laptop erg dicht bij max formaat wat hierin kan, na een week... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering. Goed verpakt en ook nog eens een leuk cadeautje bijgevoegd.
DiffÚrent from description
I received incredibly thick thermic socks, which was not what was written in the description. The brand was different than the one in the pictures. I am returning my order
Netjes verpakt
Netjes verpakt
Plastic vrij voor een betaalbare prijs!
Maar helaas miste ik 6 opzet borstels...
Gemaild en restant word opgestuurd! Heel netjes. Fijn bedrijf
Aanrader
Geen product ontvangen, wel betaald, geen reactie op mijn vraag over de bestelling
Ik had tandenborstels besteld, echter nooit ontvangen, ondanks dat ik wel betaald heb. Wel 2x verzoek om trustpilot in te vullen. Op mijn contactformulier van de website heb ik geen reactie gekregen.
Edit: na dit berichtje op trustpliot wel contact met mij opgenomen en product geleverd gekregen. Postbedrijf had gezegd dat het afgeleverd was, maar ik had niks gehad. Dus duurde even maar fijn contact met klantenservice en fijn product (opzet tandenborstel voor Braun). Zou er wel nog een keer bestellen.
Verkeerde product geleverd gekregen
Verkeerde product geleverd gekregen. Na bijna een week nog steeds geen reactie gekregen van het bedrijf voor het leveren van het juiste product
Probeert duurzaam te zijn
Probeert duurzaam te zijn
Site is niet up to date. Bijvoorbeeld staat dat pen zwart schrijft maar klopt niet, bestelde pennen schrijven blauw.
Er kwam 1 paar zwart sokken en 1 paar grijze sokken ipv 2 paar zwart bestelde sokken
Snelle levering van super warme alpacaâŠ
Snelle levering van super warme alpaca sokken - zo comfortabel. Heel blij mee.
Heerlijk product en snelle levering
Goed en prijs technisch ook
Vooralsnog prima opzetborsteltjes
Vooralsnog prima opzetborsteltjes. Het duurde nogal lang voordat ik ze had.
Het duurde 6 dagen voordat mijnâŠ
Het duurde 6 dagen voordat mijn bestelling binnen was. Voortaan niet meer via dpd verzenden is mijn tip. Daarnaast vind ik de flos te dik en lijkt op garen uit een naaidoos. De mint proef je ook niet echt. Miskoop voor mij persoonlijk.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ