Altijd dode tenen en voetzolen, zere wintertenen. Niet warm te krijgen. Alpaca, zei Google. Eer dat je dan een webwinkel met goede sokken vindt. âAlpacasokken met 50% merinowol!â Ben ik nou gek? Toen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Excellent case of greenwashing going on here. A large part of what we ordered was 'made in china'. Probably everything. Repackaged in a nice brown paper envelope. You should be ashamed. This is... ãã£ãšèŠã
Mijn bestelling kon niet worden geleverd, omdat het artikel niet meer in het assortiment zit. Ik kreeg een alternatief toegezonden, waar ik eigenlijk niet zo blij mee was. Ik kreeg meteen het geld ter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
snelle levering , formaat klopt, waarschuwing ook, in het begin was het een beetje duwen om het er in te krijgen maar goed ik wist dat mijn laptop erg dicht bij max formaat wat hierin kan, na een week... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Herbruikbare wattenschijfjes, bamboe tandenborstels en andere minimal waste verzorgingsproducten, tassen en cadeaus: start jouw eco-bewuste reis met de duurzame, milieuvriendelijke producten van green-goose.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De communicatie met Green-goos over hetâŠ
De communicatie met Green-goos over het zetten en afhandelen over de bestelling is goed. Ook is de communicatie na levering zeer goed ze staan open om met je in gesprek te gaan en denken probleem oplossend. Qua service kan ik u dit bedrijf zeker aanraden.
Goed geregeld.
Super vriendelijk en Top service ð
Snelle levering en alles netjes verpakt.
Een flesje in een envelop zonder ietsâŠ
Een flesje in een envelop zonder iets er bij en dat was het
Super ervaring
Spullen besteld voor de verjaardag van m'n vrouw. Helaas deed de pakketdienst er langer over dan verwacht. Webshop bleek een telefoonnummer te hebben... da's al een fijne verrassing. Vervolgens doet de eigenaar er alles aan zodat ik de spullen op tijd heb. Ongekend. Te gek. En hartelijk dank!
All very good quality
I got a razor, blades and a soap pouch. All of the products were of very good quality and they are reasonably priced. The delivery was also very quick considering that I live in Ireland. (it took 5 days). It's nice to be able to buy sustainably.
leuk product gauw geleverd
2 artikelen verkeerd gekregen
2 artikelen verkeerd gekregen. Had opzetborstels voor sonicare besteld en oral b gekregen. Ook andere sokken gekregen dan besteld, die waren wel leuk, maar toch.
Suuuuper fijn geholpen aan de telefoonâŠ
Suuuuper fijn geholpen aan de telefoon na een foute adres in de bestelling, en hele fijne sokken. Kwam er snel aan nog ook !!
Kwalitatief bamboe bestek en bordenset
Ik heb de bio based bestek en bordenset (picknick) besteld. Ik ben heel tevreden. Goede kwaliteit. En goed voor het milieu.
Goede klantenservice
Toen mijn pakketje niet optijd aan kwam werd ik heel goed geholpen en werd er een nieuw pakketje verzonden zonder extra kosten. Heel erg vriendelijke klantenservice! Ik ga zeker nog wel een keertje van green goose bestellen :)
Mooi product en snelle levering!
Heerlijke sokken
Heerlijke sokken en heb zeer goede service ervaren. In eerste instantie waren een aantal sokken verkeerd geleverd, die mocht ik houden en ze stuurden de goede na. Vriendelijke en snelle service ook
Alte abgelaufene Produkte und kein Service!!!!
Haben alte, verschmutzt und abgelaufene Produkte erhalten. Auf Mails reagiert keiner!
2 prachtige producten
2 prachtige producten gekocht, bamboe haarborstel en bamboe kam. Voor een heel redelijke prijs.
en de levering was snel en perfect geregeld!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ