Vi har flere gange fÃ¥et mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede oveni... ãã£ãšèŠã
Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r man bestiller en ordre til levering sÃ¥ gÃ¥r der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christiansha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Green Mango i BrÞnshÞj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var Ã¥benbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Thai Restaurant og Take Away
ãã³ããŒã¯
- greenmango.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
48 min forsinket og der manglede 2ÃrisâŠ
48 min forsinket og der manglede 2Ãris til vores retter. Meget dÃ¥rlig service, men det smager godt.
Servicen var helt i top, og maden frisk og virkelig smagsfuld og lÊkker
Vi bestilte online hos Green Mango i Gentofte og skulle bruge mad til 10 personer i anledningen af familie komsammen ved vores mors 82 års fÞdselsdag. Vi bestilte 5 forskelloge retter og det hele var klar til afhentning til aftalt tid. Servicen var helt i top, og maden frisk og virkelig smagsfuld og lÊkker. Vi hentede den kl.16:30 og spiste fÞrst kl.18.15. Utroligt nok holdt det sig varmt i emballagen indtil det blev sat på bordet. Alle retter var leveret i plastbakker med tÊtsluttet plastfilm så man undgik at saft og sauce sev ud under transporten.
Det blev en stor succes og alle i familen, store som små, unge som gamle, omkring bordet, var meget begejstret for vores valg af mad. NÊste gang vÊlger vi også Green Mango når det skal vÊre nemt og smagfuldt.
Utroligt uvenlig uge pige (personale)
Utroligt uvenlig uge pige (personale). Burde ikke arbejde. SÞborg hovedegade
Vender Þjne & svarer igen & taler ikke pÊnt til kunderne. Observerede flere kunder som var forbavset over hendes opfÞrsel. Hun burde bliver fyret
109 for en salat et spÊdbarn kunne have lavet bedre
Vi fik den slÞjeste salat. Det er egentligt ret godt klaret at lave det sÃ¥ skidt, taget i betragtning af det bare var en kyllingesalat. Det er sgu er en ommer ð
Green Mango SÞborg kunne ikke levereâŠ
Green Mango SÞborg kunne ikke levere maden fordi de ikke havde flere ris. Ventede 1,5 time uden at hÞre fra dem og fÞrst da jeg selv ringede fik jeg besked på at de ikke kunne levere...

Ventede 40 min
Ventede 40 min. på min ordre fra SÞborg hovedgade afdelingen. Stod på et tidspunkt med 17 (!) andre kunder, som ventede. En af dem sagde han havde ventet 1 time.
KÊre Green Mango. Det lader til, at I ikke oplÊrer jeres personale i helt almindelig hÞflighed. Et 'undskyld forsinkelsen' er på sin plads, når man venter så lÊnge.
Jeg vender selvsagt ikke tilbage, men glÊder mig over, at der lige over for jer er en god indisk take away (B'india), som altid har styr på sagerne, når man henter.
P.S. Jeg har fået refunderet mit belÞb fra ordren i går, samt tilsendt et gavekort.
Derfor er anmeldelsen nu rettet fra 1 til 4 stjerner.

Virkelig lÊkker smagsoplevelse
Green Mango SÞborg. Jeg har bestilt derfra nogle gange og maden er altid klar lige til tiden og smager fuldstÊndig vanvittigt godt!
Bestiller mad til 530kroner tilâŠ
Bestiller mad til 530kroner til forretningen i BrÞnshÞj, den står så på Christianshavn, ikke eet ord fra brh afd om at hjÊlpe, tager mod Christianshavn, ringer dem lokalt.
De mener jeg bare bÞr tage en omvej, det kan heller ikke sendes, lige som jeg vil sige farvel smider de rÞret på.
De lovede at gi maden til en hjemlÞs nu da intet kunne lade sig gÞre.
Ja ja, sagde han lol.
forkert leverings tidspunkt
Maden var bestilt til levering mellem 17:30-17:45, men blev leveret 17:10, 20 minutter fÞr gÊsterne kom, så det blev en kedelig lunken oplevelse. Det er sidste gang vi benytter Green Mango Gentofte
For lang ventetid på bestilt mad & fejl
Jeg havde i god tid bestilt online. Da jeg ankommer på afhentningstidspunktet er der kÞ. Jeg skulle vente nÊsten en halv time, hvilket er alt for lÊnge.
En anden gang var der bittesmå stykker kylling (jeg spiser plantebaseret). Jeg sendte en mail og hÞrte aldrig noget. Jeg nÊvnte det ved nÊste besÞg men der var bare skuldertrÊk.
Jeg har også vÊret ude for at have bestilt udelukkende med grÞntsager og der alligevel var rejer i. Der blev lavet ny ret, og åbenbart er prisen hÞjere med grÞntsager.
Ved onlinebestilling trÊkkes man automatisk 4 kr for en papirspose.
Det er bedst at komme om dagen for at undgå for lang ventetid og fejl i bestillinger
Super service
Bestilte 2 retter mad fra Green Mango.
Buddet fra Wolt stillede maden uden for vores HoveddÞr (der var 1 grad udenfor), men buddet skulle sikkert videre i en fart, for han ringede ikke på vores dÞrklokke.
Green Mango refunderede hele belÞbet - Flot service
GreenMango i Gentofte kan ikke engangâŠ
GreenMango i Gentofte kan ikke engang tÊlle til 10!?!
SjÊldent har jeg oplevet så dårlig og nonchalant service. Kunne man give 0 stjerne havde jeg gjort det. Pinligt. U Can do better GreenMango!:(
30 kr. for en gang ulÊkkert andefedt
Havde bestilt nr. 28 Gul Karry med and. Det var en stor skuffelse. Der var mest slattent andeskind (rimeligt ulÊkkert) og kun en smule tÞrt andekÞd. Jeg blev desuden opkrÊvet 4 kr. i pose gebyr selvom jeg selv havde en pose med og derfor IKKE fik udleveret en pose. I butikke fik jeg at vide at deres system ikke kunne lave en ordre uden pose gebyr, men at jeg kunne skrive til deres e-mail om dette. Har nu ventet 14 dage uden at få et svar. Kedeligt at Green Mango ikke gider svare og under dÊkke af den grÞnne omstilling blot tager et ekstra gebyr på alle ordre. Har tidligere handlet mange gange hos Green Mango men dette var den sidste.
lÊkker mad lÊkker mad lÊkker mad
Har nu i to uger afventet svar pÃ¥ enâŠ
Har nu i to uger afventet svar på en mail vedr. manglende mad og tilbehÞr i en ordre/ bestilling af mad i Gentofte.
Jeg betalte, og afhentede, maden til min datters fÞdselsdag og da maden blev pakket ud konstaterede vi at der manglede en hovedret og div. tilbehÞr.
Jeg ringede til Green Mango og fortalte dem om den manglende mad.
De tilbÞd at lave den resterende mad, hvilket jeg sagde ja tak til, men det tager tid at lave maden og jeg måtte tage turen til Green Mango igen.
Vores mÃ¥ltid blev derfor en âadskiltâ fornÞjelse, da vi ikke kunne spise sammen. Den fÞrst afhentede mad blev ligeledes kold.
Så alt i alt en fÞlelse af at smide en stÞrre portion penge ud af vinduet/ stå og hÊnge til tÞrre, da der ingen reaktion kommer på mine henvendelser.
Det er ej heller fÞrste gang at vi handler mad fra Green Mango, men lysten til at fortsÊtte er sÃ¥ som sÃ¥âŠâŠ
Glemmer bestilling
Jeg har nu to gange bestilt mad hos dem via deres hjemmeside. Begge gange havde de overset bestilling, så jeg måtte gå tomhÊndet hjem, for så at gå tilbage igen og hente det senere.
De virker til ikke at give en flyvende fis over at have overset det, men siger bare at man må komme igen senere..
Maden er desuden rimelig kedelig og middelmådig. Absolut sidste gang jeg bestiller hos GreenMango
fejl i det udleverede
Skuffende og fejl i det udleverede. Bestilte mad her til aften men til karryretterne havde de glemt at give os ris med! Ringede dertil og svaret var blot at jeg måtte hente det eller få gratis ris en anden dag! Havde gÊster så kunne ikke igen forlade selskabet for at kÞre 30 min for at hente de ris de havde glemt at lÊgge i posen. Så vil al det andet mad jo vÊre blevet koldt! meget uprofessionelt og dybt skuffende. Hvordan vil I kompensere for sådan en uheldig oplevelse hos jer? Mvh Signe
Levering stod til 18.20 men vi fikâŠ
Levering stod til 18.20 men vi fik fÞrst mad en time efter, maden var halv kold. En mega dÃ¥rlig oplevelse for 6 voksne mennesker ð¥Ž

Greenmango ApS ããã®åç
God thai i BrÞnshÞj, men hold Þje, når der er travlt.
Vi har kÞbt flere karryrettter i BrÞnshÞj og isÊr de stÊrke er rigtige gode og autentiske i smag. Vi har haft en enkelt episode, hvor vores kÞbte satay var tÞrre og der var ikke kommet jordnÞddesaucen ikke var kommet med i takeaway posen. Der var heller ikke kommet sweet chilisauce med til forÃ¥rsrullerne. GreenMango har sidenhen rettet op pÃ¥ âuheldetâ og vi betragter det som en engangsforseelse. Vi vil fortsÊtte med at kÞbe mad hos GreenMango, men vi vil kigge efter om al maden er kommet med i bÊreposen. GÃ¥ som sagt efter deres karryretter - de ER rigtig godeâŠ
Lidt kedelig smagmÊssigt
Lidt kedelig smagmÊssigt ift. andre take aways i området. Gode portioner.