レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har flere gange fÃ¥et mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede oveni... もっず芋る

Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r man bestiller en ordre til levering sÃ¥ gÃ¥r der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christiansha... もっず芋る

䌁業が回答したした

Green Mango i BrÞnshÞj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var Ã¥benbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

10/6 bestilte jeg som så mange gange

10/6 bestilte jeg som så mange gange fÞr wok med garlic pepper chicken fra Lyngby- da jeg modtager min mad via Just eat ser jeg at risene er en stor klistret klump og ringer til butikken- det kan de ikke hjÊlpe med men beder mig kontakte Greeen mango via den mail der findes på hjemmesiden- hvilket jeg gjorde samme dag. Jeg har intet hÞrt tilbage.

2025幎6月10日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte ekstra tofu til

Jeg bestilte ekstra tofu til grÞntsagsretter da jeg skulle spise min mad, var der overhoved ingen tofu. De tog ikke telefonen på Green Mango, NÞrrebro, så jeg cyklede ned til restauranten, og forelagde problemet. Personalet spurgte hvor maden var?? Nu havde jeg serveret den hjemme, så jeg spurgte om hun regnede med at jeg ville komme den i Êsker igen og om hun ikke troede mig, hvortil hun svarede at så ville hun have varmet den op med tofu!! Totalt uprofessionelt, der kommer jeg ikke igen.

2025幎5月27日

Greenmango ApS からの回答

Hej Anita. Jeg beklager, at vi glemte tofu i den vegetariske wokret med cashewnÞdder, som du bestilte i dag. Vi har desuden kontaktet dig på mail, da det er mere lÞsningsorienteret end dette sted.

Jeg kÞber aldrig mere hos green mango

Jeg kÞber aldrig mere hos green mango Gentofte, total usympatisk oplevelse og jeg har ellers lagt mange besÞg i butikken. Denne gang var det nÊsvisheden i telefonen, da maden jeg fik med hjem ikke var det jeg havde bestilt. De mente jeg kunne klage ellers kunne de ikke gÞre meget ved det.
SeriÞst ?

2025幎2月11日

Hej Lisette
Jeg er ked af at hÞre, hvis du har modtaget noget andet, end det du havde bestilt.
Jeg kender ikke sagens nÊrmere omstÊndigheder. Men det er korrekt, at hvis medarbejderen ikke kan hjÊlpe over telefonen, bliver vi nÞdt til at henvise til vores kundeservice, som så vil overtage sagen. Jeg vil stadig opfordre dig til at skrive til vores kundeservice info@greenmango.dk. Det er et langt mere lÞsningsorienteret forum end dette, og vi ser frem til at hÞre fra dig.
PÃ¥ vegne af Green Mango-teamet
Mathias

Vi fik ikke leveret ris til maden

Vi fik ikke leveret ris til maden, selvom vi havde bestilt en ret hvor ris var inkluderet.
Vi ringede dem op og de sagde at der ville gå minimum en time fÞr de kunne levere ris. Vi svarede at det måtte vi så vente på, selvom maden i mellemtiden ville blive kold.
EfterfÞlgende ringede Green Mango lyngby os op og nÊgtede at levere ris, fordi de sagde de havde for travlt.
De tilbÞd os 20 kr i kompensation.
Ikke sÃ¥ spÊndende med risret uden ris. 🙄
Det er sidste gang vi bestiller derfra.
Elendig kundeservice !

2025幎2月2日

Hej Michael
Jeg er ked af at hÞre om jeres oplevelse i dag. Hvis du kontakter os på info@greenmango.dk med info om, hvordan og hvad du bestilte og hvilke af de bestilte retter, der manglede ris til, kan vi nemmere håndtere din henvendelse lÞsningsorienteret for begge parter.
Vh Mathias

lÊkker familiemiddag med sund fastfood

Vi havde afgivet en ret stor bestilling og måtte derfor vente en smule lÊngere end beregnet. Men maden er vÊrd at vente på, den er noget af det bedste thaimad vi har fået, lÊkkert og ikke for fedt. Alle fra unge til Êldre nÞd det meget.

2024幎11月30日

Det glÊder os at hÞre!
Vh
Green Mango

Udover at risene var overkogt

Udover at risene var overkogt, var ventetiden uacceptabel ( over 1 time).
Der manglede endvidere den ene ret der var bestilt og betalt for og den ret der kom var den forkerte.
Bestil IKKE!!!! mad hos Green Mango i Lyngby

2024幎12月11日

Hej Henriette
Det lyder som om, I har vÊret rigtig uheldige. Hvordan bestilte du? Har du et ordre nr?
Vil du evt. skrive til info@greenmnago.dk? Så vil jeg undersÞge sagen nÊrmere, for sådan som du beskriver det, så er det helt uacceptabelt.
Vh
Green Mango

Meny med stÞvsugning

Fik i aftes en velsmagende meny i Gentofte . Dog startede man mens vi spiste med at tage stÞvsuger frem kl 2015 og stÞvsuge gulv og under borde hvor bl.a. vi sad. Desuden blev alle udendÞrs mÞbler taget ind og stillet rundt i lokalet. Det kan da spolere enhver god oplevelse. Åbningstid var til 2130. En anden gÊst nÊvnte at han ikke derhjemme brÞd sig om at spise mens konen stÞvsugede. Det er bare et signal om at gÊster er til besvÊr.

2024幎10月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。