レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi har flere gange fÃ¥et mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede oveni... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r man bestiller en ordre til levering sÃ¥ gÃ¥r der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christiansha... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Green Mango i BrÞnshÞj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var Ã¥benbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Mangelfuldt on-line system

Min anmeldelser handler om Green Mangos on-line system og ikke den udmÊrkede mad og service man får. Vi oplever, at service niveauet er i top på Christianshavn, hvilket redder GM. Til gengÊld er deres on-line system mangelfuld, hvilket formodentlig skyldes ejeren og ikke personalet! On-line systemets menukort mangler regelmÊssigt flere retter, som ellers tilbydes og findes på det printede menukort. Det er dybt irriterende, når man skal bestille on-line, idet man således ikke kan bestille det man kunne tÊnke sig fra menukortet :(.
Derfor et opråb til ejeren: KOM IND I KAMPEN MED DIT ON-LINE SYSTEM i stedet for at presse et personale, som arbejder på hÞjtryk for at leve op til dit system!

2021幎10月31日

Mad fra Green Mango

Har lige kÞbt fried Rice og stegte nudler på Green Mango og har behov for at gÞre opmÊrksom på, at kvaliteten er vÊsentlig under tilfredsstillende. Maden ligger i en pÞl af olie og er halvbrÊndt og uden friskhed i smagen. Der er helt klart potentiale for at ivÊrksÊtte forbedringer af kvaliteten.

2021幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Kan man give nul stjerner?

Øv for en dårlig oplevelse.
Vi skulle nyde et dejligt måltid og havde sådan glÊdet os til Green Mango.
Vi afhentede maden i SÞborg og da vi begyndte at spise de bestilte forårsruller, finder vi nogle mÊrkelige og uidentificerbare ting inde i forårsrullen - der med stor sikkerhed ikke bÞr spises. Der rÞg appetitten. Vi havde bestilt en karryret til deling og her blev vi mÞdt af dårlige råvarer. Broccoliens stok var helt brun og langt fra frisk eller velegnet til at skulle spises. Maden smagte lige så mÊrkeligt. På dette tidspunkt havde vi ikke lyst til at spise mere af den bestilte mad.
Vi besluttede at kÞre retur til SÞborg for at klage over maden. Magen til dårlig service har vi aldrig oplevet. I SÞborg blev vi spist af med at sådan så broccoli ud - enhver kunne se at sådan skal broccoli ikke se ud. I forhold til forårsrullen kunne hun ikke give svar på hvad det var - men klamt var det i hvert fald. Medarbejderne var helt ligeglade.
Jeg bestiller aldrig fra Green Mango igen og vil aldrig anbefale det til nogen.

2021幎7月18日
5぀星のうち2の評䟡

Vi bestilte mad fra Greenmango for

Vi bestilte mad fra Greenmango for fÞrste gang, og vi var ret skuffede. Vi bestilte en grÞn papajasalat, men der var ingen papaja i, og det hele svÞmmede rundt i 2-3 centimeter vand. Salaten bestod mest af kål og to forskårede melede tomater, som var skåret for mange timer siden og sandsynligvis havde sÞbet rundt i nogle timer. Jeg er ret sikker på, at salaten var en afbestilling/overskudsret, som vi meget belejligt kÞbte og derfor kunne overgå til os. Det Þvrige vi fik var meget middelmådigt (4 vegetariske forårsruller og en panang curry-ret) - ikke fantastisk, men der var ikke noget her, der gav anledning til en dårlig anmeldelse, men salaten var virkelig ikke okay. Jeg havde ellers store forventninger, er flere gange gået forbi stedet og tÊnkt, at der skulle jeg ind.

2021幎4月11日

Helt igennem trist oplevelse

Helt igennem trist oplevelse - 30 min forsinket - om det er restauranten eller just eat’s skyld stÃ¥r hen i det uvisse, men risene helt udkogt sÃ¥ det var en sammensmeltet masse man kunne skÊre i. GrÞntsager ligeledes helt udkogte...
Endeligt... plastik emballagen minder mest om en fÊrdigret til micro ovnen. Ikke videre indbydende.

2021幎2月26日
5぀星のうち2の評䟡

Ringe service og ikke speciel lÊkker

Ringe service og ikke speciel lÊkker mad

Vi havde bestil maden men da vi kom var det tydeligt at vores bestilling var glemt og fÞrst blev lavet idet vi kom for at hente det. Det kunne de lige så godt bare have indrÞmmet. Da vi så fik maden hjem var portionen af ris for lille og helt Êrligt også lidt tÞrre. Så vi kogte ris selv. Madens smag var fin nok men sammenlignet med andre thai steder under middel. Vi har prÞvet green mango to gange men den anden gang var heller ikke nogen stor succes (begge i SÞborg). Nu tror jeg ikke vi giver det flere chancer

2020幎11月24日
5぀星のうち1の評䟡

Kedeligt. Salaten tÞr, trist og kedelig

Bestilt som take away via Wolt.

Min datter havde bestilt en salat. GrÞntsagerne heri var tÞrre, triste og kedelige. Derudover var salaten med den forkerte slags kÞd. Den blev ikke spist, men rÞg direkte i skraldespanden.

De friturestegte grÞntsager var ved leveringen svampede og smagte af fritureolie.

Resten af maden var gennemsnitlig.

Vi bestiller ikke derfra igen.

2020幎10月11日
Greenmango ApS ロゎ

Greenmango ApS からの回答

Hej Henrik
Det vil vÊre en stor hjÊlp, hvis du vil sende en e-mail til info@greenmango.dk med info om, hvilken af vores forretninger, du bestilte mad fra, så vi har mulighed for at bruge din anmeldelse til at forbedre os.
Vh
Mathias Nielsen
Green Mango

5぀星のうち3の評䟡

Nedadgående tendens

Synes desvÊrre at smagen er begyndt at forsvinde i deres retter og er bestemt ikke som det har vÊret :/

2020幎5月22日
Greenmango ApS ロゎ

Greenmango ApS からの回答

Hej Daniel
Jeg er ked af at hÞre, at du savner smag i vores mad.
Vi har ikke Êndret på noget, og vi har heller ikke fået nye kokke, så jeg kan ikke rigtig forstå det.
Det vil dog vÊre godt at vide, i hvilken af vores forretninger, du har handlet.
Hvis du gider at sende mig en mail til info@greenmango.dk med lidt flere oplysninger om hvilke retter etc. vil det vÊre godt.
Vh
Mathias NIelsen
Green Mango

5぀星のうち5の評䟡

Altid lÊkker mad

Altid lÊkker mad. Hele familien er begejstret for Green Mango. Jeg får altid vegetar/vegansk og er glad for konceptet så der også er spÊndende mad til vegetarerne/veganerne som spiser glutenfrit. Tofuen er altid lÊkker, der er meget af den. det er også muligt at få byttet kÞdet ud i de retter der ellers kun er med kÞd på menukortet.

2020幎4月16日
5぀星のうち1の評䟡

last friday was The worse of all..They

last friday was The worse of all..They lost my order and We waited 40 min for 1 dish...nr 9..noodles With beef...only to find out that ..it was 8 pics a beef in a all dish...
The place make way many mistakes all The time..I had Wrong dishes deliver, many times...open container, missing stuff and so on..some of The stuff are incredibly rude...they forget that We are the customer and without us...a business doesn't last...
they focus so Much on selling as much as possible and let The quality of The food go down big time...a real Shame that The owner doesn't do anything to Change that...

2019幎11月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス