Vi har flere gange fÃ¥et mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede oveni... ãã£ãšèŠã
Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r man bestiller en ordre til levering sÃ¥ gÃ¥r der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christiansha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Green Mango i BrÞnshÞj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var Ã¥benbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Thai Restaurant og Take Away
ãã³ããŒã¯
- greenmango.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
God smag
Smager godt og sÞde mennesker på Christianshavn. Ingen tvivl, jeg kÞber der igen igen igen.
Har altid vÊret tilfreds med lÊkkertâŠ
Har altid vÊret tilfreds med lÊkkert thai mad herfra! Både på Christianshavn og SÞborg. En Êrgelig ting er at ris portionerne ser ud til at vÊre formindsket siden starten. Mine bÞrn og mand elsker det i hvertfald alligevel!
Fin mad. DÃ¥rlig levering.
Havde bestilt igennem just-eat. Skulle selv fÞlge op på min bestilling. Da jeg ringede til restauranten kendte de til at starte med ikke til min ordre. Efter lidt frem og tilbage, så fandt de den til sidst og så spurgte vedkommende om jeg kom og hentede den, men det var bestilt til levering.
"Nå jamen.. det ved jeg ikke lige hvordan vi gÞr. Jeg Þh.. prÞver lige at ringe til just-eat for at hÞre. ok".
Efter 20-25 minutter så tog jeg selv kontakt til just-eat og så hjalp de mig der.
Så efter 2x opkald og 45 min ventetid, så kom vi frem til et resultat.
ALT for sÞdt!
Virkelig skidt. Bestilte en wokret med soya, ingefÊr og tofu. Smagte ikke af soya, til gengÊld MEGET sÞdt. Retten var også meget fedtet og tofuen smagte dårligt.
Bestilte også en gul karry med kylling som igen var ekstremt sÞd. Har aldrig oplevet noget lignende og jeg har spist meget thai-mad.
Til sidst fik vi også forårsruller til forret som blev sendt afsted med sweet chili sauce i stedet for soya.
Generelt en meget og alt for sÞd oplevelse gennem alle tre retter.
Point for levering, som var kortere end estimeret, vi ville dog hellere at man havde brugt mere tid på at smage maden til da vi ikke kommer til at kÞbe hos Green mango igen.
Bestilte en wokret gennem Wolt
Bestilte en wokret gennem Wolt, hvor der Þverst pÃ¥ menukortet stod âserveres pÃ¥ bund af jasminrisâ
Det eneste jeg fik var en bakke med sovs og grÞntsager.
Ingen mad!
Bestilte mad til levering, 60 min. leveringstid - Êrgeligt at det ikke kom! Ringede til BrÞnshÞj butikken hvor maden var bestilt. De sagde at fÞrst at vi ikke havde bestilt udbringning, til sidst var beskeden så at det ikke var deres problem! Så vi skulle selv ringe til yoyo for at hÞre hvorfor maden ikke var afhentet. I butikken tilbÞd de dog at de kunne varme maden op igen! Jeg er stadig forundret over deres ligegyldighed.
Vi endte med at få pengene retur via yoyo.

Greenmango ApS ããã®åç
Super god oplevelse med vennerne
Super god oplevelse med vennerne - Dejlig mad, flink personale og man fÞler lidt man er i Thailand. :D
Kan klart anbefales!
Ren spam
Maden var ikke videre spÊndende - og samtidig havnede jeg i en spammÞlle.
Bare fordi jeg en enkelt gang har kÞbt noget hos jer betyder det ikke jeg har lyst til at modtage reklamer!!!!!!!

Greenmango ApS ããã®åç
Hold jer vÊk, og brug ikke bestilling via deres hjemmeside!
Har kÞbt via deres hjemmeside, et par gange, og maden og servicen har jeg ikke noget at klage over. Men det der gÞr mig sur, er jeg efterfÞlgende bliver spammet ned via SMS. Der står så i SMSen, at man kan afmelde SMS "Servicen" ved at skrive STANDS til 1980. Problemet er bare, at jeg har ikke har tilmeldt mig til at starte med! Når jeg så prÞver, at skrive STANDS til nummeret, smider min telefon straks en advarsel op om, at hvis jeg skriver til 1980 nummeret, vil der blive påfÞrt et gebyr til min telefon regning. På dette tidspunkt er jeg rasende, og kan efterfÞlgende konstatere, at selvom jeg har skrevet STANDS til 1980, så fortsÊtter de alligevel deres spammeri!
OPDATERING fredag den 14. december 2018 - Svar til Mathias Nielsen, Greenmango.
Det kan godt vÊre, at du har snakket med din samarbejdspartner, "Order Yo Yo", men jeg tror ikke de har forstået dit budskab. Jeg har igen i dag, modtaget en af jeres/deres spam SMSer. Så enten skal du overveje dit fremtidige samarbejde med dem, eller også skal du snakke med dem igen, og denne gang skÊrer det ud i pap, at nok er nok. Lige meget hvad du gÞr, skal du vide at jeg nu går videre med spammeriet til de relevante myndigheder, og at jeg nÊvner Greenmango som de skyldige part i sagen. Dette fordi Greenmango står som afsender, og så må det også vÊre dit problem, at få det stoppet.
Med venlig hilsen
Kenneth Nielsen

BrÞnshÞj, helt super!
BrÞnshÞj torv! Helt fremragende! god stÊrk grÞn karry som den skulle vÊre, bestilte og fik maden indenfor 10 min.. hvad kan man sige, helt perfekt!
Mad til 4
Mad til 4, Vi skulle prÞve den nye GM i BrÞnshÞj. En rigtig slÞj oplevelse 3 forskellige nudelretter som var praktisk talt uspiselige. Alt for salt Nudelerne var triste og det hele lugtede af Êg og fiskesovs. Jeg tÊnkte slet ikke på Thai-kÞkken. Vi fik en ris-ret til 109,-kr som var OK, Kan ikke anbefales
Enorm lang ventetid
Enorm lang ventetid. Bestilte online og fik besked om at de skulle bruge 10 min mere. Fair nok. Men nu er de yderligere 30 min. Forsinket. De er ALDRIG fÊrdige til tiden!
God mad dårlig service
God mad dårlig service
God mad, dårlig kunde service.
Havde bestilt mad, men fik ikke alt vi havde bestilt. Da vi kontaktede restauranten sagde de at de ikke kunne/ville levere den manglede ret fÞr om en time. Efter som det mad vi havde fået ville blive koldt imellemtiden sagde vi at de vel leveret nyt af det hele så men det ville de ikke. De lovede så vi ville få pengene tilbage. EfterfÞlgende har vi fået pengene fra den manglede ret men ikke det andet som lovet.
Det er ikke iorden at vi skal sidde og dele maden og ikke blive mÊtte til de priser samt at restauranten ikke vil rette op på deres fejl
Svar på green mangos kommentar:
SÃ¥ i mener det er justeat skyld i ikke levere alt mad vi har bestil?
StÊrkt ansvarsfraskrivelse !

Greenmango ApS ããã®åç
Maden altid god - MEN!! Der stopper det også.
Vi har efterhånden bestilt fra Green Mango SÞborg en del gange! Maden er 9 ud af 10 gange, ALTID topkvalitet.
Men når
1) man ringer, telefonen bliver taget med et âlige et Þjeblikâ svar, og man herefter fÃ¥r lov til at vente 8 minutter (!) for ikke at gide vente mere.
2) relativt oftere og oftere oplever at man får kylling, selvom der er bestilt oksekÞd.
3) oftere og oftere har relativt svÊrt ved at komme i kontakt med dem.
4) betjeningen sur/âkasterâ maden ned i posen.
5) oftere og oftere får man lov til at vente 20 minutter, i stedet for 10 minutter selvom der bliver sagt 10 min.!
Så mister man efterhånden lysten til at fortsÊtte med mad derfra.

Greenmango ApS ããã®åç
LÊkker igen og igen og igen
Atter igen gÞr de det.
Bestilte takeaway fra SÞborg. Store portioner, syntes måske der lige lidt ris til maden. Men hva, det er så Super lÊkker autentisk thaimad. De forstår sig virkelig på at lave god thaimad. Beder man om thaistÊrk bliver den hvertfald thaistÊrk, som ikke er for sarte sjÊle.
Rigtige sÞde og venlige.
Er selv halv thai så ved at det her, er rigtig thaimad.
Trist thaimad
Vi kÞbte thaimad i sÞborg den 23 marts til 3 personer. Det var meget meget minimalistisk og trist. Vi har vÊret meget i Thailand. Green mango slår desvÊrre ikke engang et gadekÞkken dernede. Kan slet ikke anbefales. Og prisen meget hÞj - simpelt hen ikke value for money.
Ulf Dener
Skal det vÊre thai mad
Skal det vÊre thai mad, så skal det vÊre herfra! Super super restaurant.
Green mango i SÞborg.
Green mango i SÞborg.
Altid venligt personale og lÊkker mad! Kan anbefale deres karryretter. De er fantastiske! Uden tvivl favorit take away stedet!
Mvh
Peter
Jeg er i chok .
Jeg er i chok .. dårligere betjening skal man lede lÊnge efter ... det sejler for dem og de vrisser af kunderne ..
Jeg og mine tvillinger på 4måneder, min sÞn på 9år og min ven havde besluttet os for at spise på green mango i Gentoftegade. Vi sÊtter os ved bordet lige i midten, når man kommer ind, for så kunne tvillingerne sidde lige for enden..
Jeg bestiller klart og tydeligt til den unge pige bag kassen , at jeg skal bestille en nr 29 med tofu og en nr 33 med kylling..
Den forvirrede men ellers hÞflige tjener kommer sÃ¥ med en nr 30 istedet og nr 29 med alle mulige andre "grÞnsager" som ananas som vi bestemt ikke Þnskede i vores ret. Vi forklare sÃ¥ til ham begge retter er forkerte , han bliver endnu mere forvirret og tager retterne igen .. herefter komme den unge pige fra min bestilling ned og fortÊller mig at jeg er gal pÃ¥ den og om jeg var sikker pÃ¥ jeg ikke havde bestil forkert og at nr 29 var noget ekstra de putter i nÃ¥r man bestiller med tofu !? "Ãhm burde du ikke havde fortalt mig det inden , evt ?" TÊnker jeg sÃ¥ !
Når vi får så dem til at forstå vi ville ha det vi havde bestilt , så vi sidder bar og venter på ny..
Og her viste den unge pige igen sig fra sin rigtig uhÞflige side! Der sidder nogle kunder udenfor som hun skal ud med mad til, fÞrst havde hun problemer med at få dÞren op med en tallerken i hver hånd. her håndtere hun situationen med et "arg!!" Og rullende Þjnene, hun får så sat maden fra sig og åbnede dÞren med en dÞrstopper .. vi forstår selfÞlgelig godt at hun skal frem og tilbage nogle gange så fÞrste omgang siger vi ingen ting .. Det skal lige siges at mine Små babyer sidder lige foran dÞren og det trak utrolig meget ..
Jeg spÞrger så efter noget tid om den skulle stå åbent , HERTIL svare den unge pige meget sur og provokerende " JA! Jeg skal ud med mad!!"
Det var simpelthen dråben for mig !
Jeg betaler ikke penge et sted hvor jeg fÞler mig uÞnsket eller provokeret . Så selvom min nr 33 lige kom , som hun lige havde sagt det, så valgte jeg at få mine penge tilbage, og fortalte hende jeg ikke ville vÊre der med hendes opfÞrelse .. her fik jeg så pengene tilbage for de retter jeg havde bestilt , men måtte betale for drikkevarerne ., dog fik jeg overrakt pengene med en anden tone med et "det jeg ked af" .
Alt i alt en virkelig upassende opfÞrelse fra EN ansat . Dårlig og uhÞflig attitude ..
De sejler med stress og man hÞre de ikke kommunikere i kÞkkenet , dette afspejler sig desvÊrre i også maden ..