Greenolive レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stort udvalg af middelhavslandenes planter og flotte og rustikke krukker. God og faglig rÃ¥dgivning uden at vÊre pÃ¥trÊngende. Genkendt som kunde allerede anden gang vi kom, sÃ¥ vi kommer helt sikkert ig... もっず芋る

Virkelig dÃ¥rlig service. Vi fÃ¥r leveret et trÊ der ikke er i orden, samt at potten er flÊkket. De henter trÊet men derfra hÞre jeg intet. Det er nu 10 uger siden og jeg venter stadig pÃ¥ at fÃ¥ pengene... もっず芋る

We had such a wonderful experience at Greenolive! The staff were incredibly friendly and gave us lots of great advice. We had a really nice conversation, and they helped us find the perfect tree for o... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og venlig info fra Daniel pr. telefon om OliventrÊer gjorde at vi kÞrte til KvistgÃ¥rd og fik yderligere gode rÃ¥d og anbefalinger, af Anders, om valg af det rigtige trÊ. Det endte med at vi kÞbte 2... もっず芋る

䌁業情報

1. 朚材提䟛業者
  2. ・
  3. 薪提䟛業者
  4. 䌐採請負業者

圓該䌁業による蚘述

GreenOlive er eksperter i eksklusive oliventrÊer, haveplanter og olivenbrÊnde. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til din have, herunder krukker, jord, pejsesÊt, brÊndekurve og optÊndingsbrÊnde. Vores olivenbrÊnde og andre trÊsorter har hÞj brÊndvÊrdi og er klar til brug ved levering. Vi sikrer, at du altid får brÊnde af hÞjeste kvalitet, og tilbyder gratis dag-til-dag levering til hele det brofaste Danmark. Derfor skal du vÊlge brÊnde fra oliventrÊer OliventrÊer er blevet brugt til brÊndeovne og opvarmning af hjem i århundreder. Deres tÊtte og hårde trÊ resulterer i en hÞj brÊndvÊrdi. BrÊndetiden er dertil faktisk også ca. 25% lÊngere end ved normalt brÊnde som bÞg, ask og egetrÊ. Du får altså brÊnde, der holder en konsistent varme igennem hele fyringen. OlivenbrÊndet kommer i kasser, da det ikke kan stables på samme måde som traditionelt klÞvet brÊnde. OliventrÊ brÊnder altså som sagt både varmt og langsomt, hvilket betyder, at det kan give en langvarig og jÊvn varmekilde. Det er isÊr nyttigt, hvis du Þnsker en fyring, der brÊnder i lang tid uden at skulle tilfÞje mere trÊ hele tiden. TrÊet har et lavt fugtindhold, hvilket betyder, at det er mindre tilbÞjeligt til at producere overskydende rÞg og sod, når det brÊndes. Det kan vÊre gavnligt for dem, der går ekstra op i luftforurening eller vedligeholdelse af deres skorsten. OlivenbrÊnde har som en anden evne også en behagelig, aromatisk duft, når det brÊndes. Det kan vÊre en ekstra lille tilfÞjelse til den åbne pejs eller bålet i haven en dejlig sommeraften. OliventrÊ er samtidigt også en bÊredygtig kilde til brÊnde, da det blandt andet er et biprodukt af oliven fabriksindustrien og ellers ville gå til spilde. Vi har også ovntÞrret brÊnde.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Vi får leveret et trÊ der ikke er i orden, samt at potten er flÊkket. De henter trÊet men derfra hÞre jeg intet. Det er nu 10 uger siden og jeg venter stadig på at få pengene retur

2026幎9月15日
自発的なレビュヌ

Jeg vil på det skarpeste fraråde at

Jeg vil på det skarpeste fraråde at handle med GreenOlive på deres webshop. Har bestilt 2 stk. vinterovertrÊk til krukker men kun modtaget 1 stk. Det er umuligt at komme i dialog med GreenOlive. Kan ikke ringe til dem og en robot svarer på mail, men der sker ikke yderligere. Undgå at handle med dem på nettet.

2026幎8月14日

Dybt utilfredsstillende!

Hvorfor overhovedet have et telefonnummer, hvis man alligevel ikke kan komme til at tale med nogen? Jeg skrev til jer for 6 dage siden og har stadigvÊk intet svar modtaget. Det var vel at mÊrke efter at jeg kommunikerede med jeres robot forklÊdt som menneske. Dybt utilfredsstillende!

23/7-26. Tak for svar fra en person med samme navn som robotten. Jeg mangler fortsat svar på 2 af mine spÞrgsmål. Vanvittigt utilfredsstillende at I ikke engang kan håndtere en simpel produktforespÞrgsel!

Og så fik jeg lige en mail fra jer PÅ ENGELSK:

"Hi ,

How would you rate the help that our team provided?

Click here to respond to the survey!

Thanks!"

I må seriÞst vÊre mindre begavede!

Der var desvÊrre ikke mulighed for at give 0 stjerner.

2026幎7月22日
自発的なレビュヌ

UvederhÊftigt firma - holder ikke hvad der bliver lovet

Jeg kÞbte et oliventrÊ i stÞrrelsen 140-160 cm. Jeg ringede til firmaet og hÞrte om de kunne finde det laveste oliventrÊ til mig, hvilket de lovede. Da jeg skulle betale fragt valgte jeg også at kÞbe 2 Yucca Rostrata palmer. Ved en samtale med firmaet lovede de at finde 2 ens planter, idet de skulle stå ved siden af hinanden. Da planterne kom viste det sig at oliventrÊet var ca 170 cm hÞjt og de 2 Yucca palmer var vidt forskellige- både hvad angik stÞrrelse og udseende (det kunne for så vidt vÊre 2 forskellige arter). Jeg taler med firmaet og de vedkender sig at det nok ikke var helt som forudsat. For at finde en lÞsning tilbÞd jeg at beholde begge palmer mod et mindre afslag på den ene - den har jeg så forÊret vÊk. Aftalen var der efter at jeg skulle sende oliventrÊet retur med fragtmanden. Jeg skulle have det jeg havde betalt for oliventrÊet retur + afslag på den ene Yucca palme på kr. 200,- samt det jeg havde betalt for transport kr. 375, i alt kr. 2.250.
Jeg havde en mistanke til at der kunne opstå problemer, idet jeg fÞrst efter at havde rykket flere gange på sms, fik en klar bekrÊftelse på at jeg ville modtage de kr. 2.250,- såsnart firmaet modtog oliventrÊet retur i god behold.

Jeg kunne så konstatere at jeg modtog kr. 1.300,- retur fra firmaet.

Firmaet skriver blot retur at da de målte trÊet da det var retur hos firmaet målte 160 cm - så trÊet er åbenbart krympet under transporten.

Jeg blev lovet det mindste trÊ - så forventer jeg at jeg får et trÊ på da 140 cm, og måske mindre.

LÊren er at man kun skal kÞbe fra dette firma, hvis man har muligheden for selv at vÊlge planerne ud. Når fÞrst de har modtaget pengene, skider de hÞjt og flot på alle aftaler

2026幎6月9日

HåblÞst firma

HåblÞst firma, vi havde betalt 2140,80 kr for 5 planter,
Det viste sig at belÞbet blev hÊvet 2 gange.
Ringede utallige gange for at få det ene belÞb returneret, men vi blev kun mÞdt med uvilje .
Vores bank kunne se at belÞbet var hÊvet af firmaet 2 gange med 1-2 minutters mellemrum.Uvist hvordan.
Vi fik så pengene retur. Hvorfor svarer I ikke?

2026幎4月9日

God og venlig rådgivning

God og venlig info fra Daniel pr. telefon om OliventrÊer gjorde at vi kÞrte til Kvistgård og fik yderligere gode råd og anbefalinger, af Anders, om valg af det rigtige trÊ. Det endte med at vi kÞbte 2 Arbequina OliventrÊer til at pynte på vores terrasse. Vi kan varmt anbefale Greenolive.

2026幎4月9日