Stort udvalg af middelhavslandenes planter og flotte og rustikke krukker. God og faglig rÃ¥dgivning uden at vÊre pÃ¥trÊngende. Genkendt som kunde allerede anden gang vi kom, sÃ¥ vi kommer helt sikkert ig... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig dÃ¥rlig service. Vi fÃ¥r leveret et trÊ der ikke er i orden, samt at potten er flÊkket. De henter trÊet men derfra hÞre jeg intet. Det er nu 10 uger siden og jeg venter stadig pÃ¥ at fÃ¥ pengene... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og venlig info fra Daniel pr. telefon om OliventrÊer gjorde at vi kÞrte til KvistgÃ¥rd og fik yderligere gode rÃ¥d og anbefalinger, af Anders, om valg af det rigtige trÊ. Det endte med at vi kÞbte 2... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GreenOlive er eksperter i eksklusive oliventrÊer, haveplanter og olivenbrÊnde. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til din have, herunder krukker, jord, pejsesÊt, brÊndekurve og optÊndingsbrÊnde. Vores olivenbrÊnde og andre trÊsorter har hÞj brÊndvÊrdi og er klar til brug ved levering. Vi sikrer, at du altid får brÊnde af hÞjeste kvalitet, og tilbyder gratis dag-til-dag levering til hele det brofaste Danmark. Derfor skal du vÊlge brÊnde fra oliventrÊer OliventrÊer er blevet brugt til brÊndeovne og opvarmning af hjem i århundreder. Deres tÊtte og hårde trÊ resulterer i en hÞj brÊndvÊrdi. BrÊndetiden er dertil faktisk også ca. 25% lÊngere end ved normalt brÊnde som bÞg, ask og egetrÊ. Du får altså brÊnde, der holder en konsistent varme igennem hele fyringen. OlivenbrÊndet kommer i kasser, da det ikke kan stables på samme måde som traditionelt klÞvet brÊnde. OliventrÊ brÊnder altså som sagt både varmt og langsomt, hvilket betyder, at det kan give en langvarig og jÊvn varmekilde. Det er isÊr nyttigt, hvis du Þnsker en fyring, der brÊnder i lang tid uden at skulle tilfÞje mere trÊ hele tiden. TrÊet har et lavt fugtindhold, hvilket betyder, at det er mindre tilbÞjeligt til at producere overskydende rÞg og sod, når det brÊndes. Det kan vÊre gavnligt for dem, der går ekstra op i luftforurening eller vedligeholdelse af deres skorsten. OlivenbrÊnde har som en anden evne også en behagelig, aromatisk duft, når det brÊndes. Det kan vÊre en ekstra lille tilfÞjelse til den åbne pejs eller bålet i haven en dejlig sommeraften. OliventrÊ er samtidigt også en bÊredygtig kilde til brÊnde, da det blandt andet er et biprodukt af oliven fabriksindustrien og ellers ville gå til spilde. Vi har også ovntÞrret brÊnde.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
OliventrÊerððž
Smukke oliven trÊer ,,,, og super
Betjeningððð

Greenolive ããã®åç
Great guidance and excellent deliveryâŠ
Great guidance and excellent delivery service

Greenolive ããã®åç
Easy delivery and great service
Easy delivery and great service in their response on email submitted questions regarding delivery.

Super god service
Super god service. Hurtig levering og smukt oliventrÊ vi modtog. Vores allerbedste anbefaling

Det skÞnneste oliventrÊ....
Det var en dejlig oplevelse at besÞge GreenOlive, og vi fik en skÞn behandling. Levering af vores oliventrÊ gik fint og vi fik en god vejledning tilsendt samt direkte fra ham der leverede trÊet. Vi glÊdes hver dag, når vi kigger ud af stuen på vores skÞnne oliventrÊ.

Nem bestilling og levering
Nem bestilling og levering.
Flot trÊ uden skrÊmmer. Satser på det holder.

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse af komme til jer her i pÃ¥sken. Tak for god vejledning og rundvisning. Og tak for handlenâŠ.glÊder mig sÃ¥ meget til at fÃ¥ det omplantede oliventrÊ med hjem ð¥°

Et besÞg vÊrd
God betjening/vejledning, virkelig flotte oliventrÊer, virkelig et besÞg vÊrd.

Greenolive ããã®åç
We had such a wonderful experience atâŠ
We had such a wonderful experience at Greenolive! The staff were incredibly friendly and gave us lots of great advice. We had a really nice conversation, and they helped us find the perfect tree for our new house garden. Weâve named it Don Olivar, and weâre sure it will make our garden absolutely beautiful. Thank you for the fantastic service and for making the day so special!

SÞd & effektiv betjening
SÞd & effektiv betjening, billige super flotte OliventrÊer ð

Greenolive ããã®åç
Skulle bruge et OliventrÊ til gave
Skulle bruge et OliventrÊ til gave. Havde et Þnske om, at det godt måtte vÊre med kraftig stamme. Fandt et trÊ 35-45 år hos Greenolive.
Bestilte det til levering, til modtager af gaven.
De modtog det efter få dage og trÊet var superflot. De blev meget glade for gaven.

Fast and as expected
Bought a 55 year old olive and came the next day. Very good service

Green Olive / Nordic Wood har fineâŠ
Green Olive / Nordic Wood har fine oliventrÊer, potter og tilbehÞr. Har fået god support på telefon og levering og produkterne levede helt op til forventningen.

Greenolive ããã®åç
Super nemt og flikke folk.
Super nemt og flikke folk.
Det flotte trÊ blev leveret og stillet lige hvor det skulle stÃ¥ðð

Greenolive ããã®åç
GreenOlive giver en super service ogâŠ
GreenOlive giver en super service og rigtig gode til at vejlede om plejning af vores nye oliventrÊ. Levering til tiden af sÞd chauffÞr. Kan kun give min bedste anbefaling til GreenOlive ð

To flotte oliven trÊer
To flotte oliven trÊer. Dog ikke symmetriske.
To flotte vintÞnder som krukker, dog ikke ens.

Gode produkter
De er Êrlige, har nogle få men fantastiske produkter, god service og oversÊlger ikke. Kvaliteten matcher rigeligt prisen sammenlignet med andre.
Kan anbefale deres brÊnde og også olivenbrÊndet.

Greenolive ããã®åç
Bestil brÊnde et andet sted
Jeg har gennem flere Ã¥r bestilt hos Patrick og Daniel og var yderst tilfreds! MEN. Denne gang er ABSOLUT sidste!! Fik leveret mindre brÊnde end sidst (til trods for prisen var den samme) til vores sommerhus og UDEN at vÊre dÊkket til - dvs. nu har vi en kasse ubrugeligt brÊnde, der er gennemblÞdt. Har kontaktet greenolive, hvor jeg Ã¥benbart skulle have brugt 59 kr. pÃ¥ at fÃ¥ det dÊkket til. Dette havde jeg gerne gjort, hvis jeg viste, at leveringsbetingelserne var lavet om. Det er bare Êrgeligt for mig - Ã¥benbart!! ÃV!! Bestil et andet sted fra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã