Greenolive レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Stort udvalg af middelhavslandenes planter og flotte og rustikke krukker. God og faglig rÃ¥dgivning uden at vÊre pÃ¥trÊngende. Genkendt som kunde allerede anden gang vi kom, sÃ¥ vi kommer helt sikkert ig... もっず芋る

Virkelig dÃ¥rlig service. Vi fÃ¥r leveret et trÊ der ikke er i orden, samt at potten er flÊkket. De henter trÊet men derfra hÞre jeg intet. Det er nu 10 uger siden og jeg venter stadig pÃ¥ at fÃ¥ pengene... もっず芋る

䌁業が回答したした

God og venlig info fra Daniel pr. telefon om OliventrÊer gjorde at vi kÞrte til KvistgÃ¥rd og fik yderligere gode rÃ¥d og anbefalinger, af Anders, om valg af det rigtige trÊ. Det endte med at vi kÞbte 2... もっず芋る

䌁業情報

1. 朚材提䟛業者
  2. ・
  3. 薪提䟛業者
  4. 䌐採請負業者

圓該䌁業による蚘述

GreenOlive er eksperter i eksklusive oliventrÊer, haveplanter og olivenbrÊnde. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til din have, herunder krukker, jord, pejsesÊt, brÊndekurve og optÊndingsbrÊnde. Vores olivenbrÊnde og andre trÊsorter har hÞj brÊndvÊrdi og er klar til brug ved levering. Vi sikrer, at du altid får brÊnde af hÞjeste kvalitet, og tilbyder gratis dag-til-dag levering til hele det brofaste Danmark. Derfor skal du vÊlge brÊnde fra oliventrÊer OliventrÊer er blevet brugt til brÊndeovne og opvarmning af hjem i århundreder. Deres tÊtte og hårde trÊ resulterer i en hÞj brÊndvÊrdi. BrÊndetiden er dertil faktisk også ca. 25% lÊngere end ved normalt brÊnde som bÞg, ask og egetrÊ. Du får altså brÊnde, der holder en konsistent varme igennem hele fyringen. OlivenbrÊndet kommer i kasser, da det ikke kan stables på samme måde som traditionelt klÞvet brÊnde. OliventrÊ brÊnder altså som sagt både varmt og langsomt, hvilket betyder, at det kan give en langvarig og jÊvn varmekilde. Det er isÊr nyttigt, hvis du Þnsker en fyring, der brÊnder i lang tid uden at skulle tilfÞje mere trÊ hele tiden. TrÊet har et lavt fugtindhold, hvilket betyder, at det er mindre tilbÞjeligt til at producere overskydende rÞg og sod, når det brÊndes. Det kan vÊre gavnligt for dem, der går ekstra op i luftforurening eller vedligeholdelse af deres skorsten. OlivenbrÊnde har som en anden evne også en behagelig, aromatisk duft, når det brÊndes. Det kan vÊre en ekstra lille tilfÞjelse til den åbne pejs eller bålet i haven en dejlig sommeraften. OliventrÊ er samtidigt også en bÊredygtig kilde til brÊnde, da det blandt andet er et biprodukt af oliven fabriksindustrien og ellers ville gå til spilde. Vi har også ovntÞrret brÊnde.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

OliventrÊer👌🌞

Smukke oliven trÊer ,,,, og super
Betjening👌👌👌

2025幎5月17日

Hej Marianne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du er glad for både oliventrÊerne og betjeningen. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Anja / GreenOlive.dk

Great guidance and excellent delivery

Great guidance and excellent delivery service

2025幎5月11日

Hi Anders,
Thank you so much for your kind review! We’re delighted to hear that you are happy with both the guidance and the delivery service. We look forward to assisting you again in the future.

Anja / GreenOlive.dk

Easy delivery and great service

Easy delivery and great service in their response on email submitted questions regarding delivery.

2025幎5月13日

Hi Maarten,
Thank you for your review! We’re glad to hear that you found the delivery easy and our service helpful. We look forward to assisting you again in the future.

Super god service

Super god service. Hurtig levering og smukt oliventrÊ vi modtog. Vores allerbedste anbefaling

2025幎5月9日

Hej Michelle,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med både service, levering og oliventrÊet. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Det skÞnneste oliventrÊ....

Det var en dejlig oplevelse at besÞge GreenOlive, og vi fik en skÞn behandling. Levering af vores oliventrÊ gik fint og vi fik en god vejledning tilsendt samt direkte fra ham der leverede trÊet. Vi glÊdes hver dag, når vi kigger ud af stuen på vores skÞnne oliventrÊ.

2025幎4月17日

Hej Mads,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse hos GreenOlive, og at oliventrÊet bringer glÊde i din stue hver dag. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Top doller

De overholder alt

2025幎5月11日

Hej Gert,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds og oplever, at vi overholder alt. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Nem bestilling og levering

Nem bestilling og levering.
Flot trÊ uden skrÊmmer. Satser på det holder.

2025幎5月7日

Hej JÞrgen,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at bestilling og levering gik nemt, og at trÊet kom flot frem. Vi håber, du får stor glÊde af det, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse af komme til jer her i pÃ¥sken. Tak for god vejledning og rundvisning. Og tak for handlen
.glÊder mig sÃ¥ meget til at fÃ¥ det omplantede oliventrÊ med hjem 🥰

2025幎4月18日

Hej Tove,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du havde en dejlig oplevelse hos os, og at vores vejledning og rundvisning var tilfredsstillende. Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r stor glÊde af dit omplantede oliventrÊ, nÃ¥r det kommer hjem til dig 🥰.

Et besÞg vÊrd

God betjening/vejledning, virkelig flotte oliventrÊer, virkelig et besÞg vÊrd.

2025幎4月19日

Hej Jonas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du oplevede god betjening og vejledning, og at du synes om vores oliventrÊer. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Anja / GreenOlive.dk

We had such a wonderful experience at

We had such a wonderful experience at Greenolive! The staff were incredibly friendly and gave us lots of great advice. We had a really nice conversation, and they helped us find the perfect tree for our new house garden. We’ve named it Don Olivar, and we’re sure it will make our garden absolutely beautiful. Thank you for the fantastic service and for making the day so special!

2025幎4月6日

Hi,
Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you had such a positive experience at GreenOlive and that you found the perfect tree for your garden. Don Olivar sounds amazing, and we hope it brings lots of joy and beauty to your new home. We really appreciate your kind words and look forward to welcoming you again!

SÞd & effektiv betjening

SÞd & effektiv betjening, billige super flotte OliventrÊer 👌

2025幎3月29日

Hej Janni,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de betjening og oliventrÊerne. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang 👌

Anja / GreenOlive.dk

Skulle bruge et OliventrÊ til gave

Skulle bruge et OliventrÊ til gave. Havde et Þnske om, at det godt måtte vÊre med kraftig stamme. Fandt et trÊ 35-45 år hos Greenolive.
Bestilte det til levering, til modtager af gaven.
De modtog det efter få dage og trÊet var superflot. De blev meget glade for gaven.

2025幎3月27日

Hej Ib,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at gaven med oliventrÊet blev så godt modtaget, og at trÊet levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Fast and as expected

Bought a 55 year old olive and came the next day. Very good service

2025幎4月1日

Hi Ioannis,
Thank you for your review! We’re delighted to hear that your 55-year-old olive tree arrived quickly and met your expectations. We really appreciate your feedback and look forward to assisting you again in the future.

Green Olive / Nordic Wood har fine

Green Olive / Nordic Wood har fine oliventrÊer, potter og tilbehÞr. Har fået god support på telefon og levering og produkterne levede helt op til forventningen.

2025幎3月19日

Hej Josh,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med både produkter, support og levering. Vi sÊtter stor pris på din feedback og ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Hurtig og safe levering

2025幎3月19日

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du oplevede hurtig og sikker levering.

Anja / GreenOlive.dk

Super nemt og flikke folk.

Super nemt og flikke folk.
Det flotte trÊ blev leveret og stillet lige hvor det skulle stå👍😃

2025幎3月18日

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at leveringen gik nemt, og at trÊet blev stillet prÊcis, hvor det skulle stÃ¥ 👍😃

Anja / GreenOlive.dk

GreenOlive giver en super service og

GreenOlive giver en super service og rigtig gode til at vejlede om plejning af vores nye oliventrÊ. Levering til tiden af sÞd chauffÞr. Kan kun give min bedste anbefaling til GreenOlive 👍

2025幎3月23日

Hej Anita,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de service, vejledning og levering, og at chauffÞren gjorde et godt indtryk. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling 👍

To flotte oliven trÊer

To flotte oliven trÊer. Dog ikke symmetriske.
To flotte vintÞnder som krukker, dog ikke ens.

2025幎3月20日

Hej Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med dine oliventrÊer og vintÞnder, selvom de ikke er helt symmetriske eller ens. Hvert trÊ og hver tÞnde er unik, hvilket er en del af charmen, men vi sÊtter stor pris på din feedback.

Gode produkter

De er Êrlige, har nogle få men fantastiske produkter, god service og oversÊlger ikke. Kvaliteten matcher rigeligt prisen sammenlignet med andre.
Kan anbefale deres brÊnde og også olivenbrÊndet.

2024幎8月15日

Hej Hans-Erik,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os, at du er tilfreds med både produkter, kvalitet og service. Vi sÊtter stor pris på, at du anbefaler vores brÊnde og olivenbrÊnde.

Anja / GreenOlive.dk

Bestil brÊnde et andet sted

Jeg har gennem flere Ã¥r bestilt hos Patrick og Daniel og var yderst tilfreds! MEN. Denne gang er ABSOLUT sidste!! Fik leveret mindre brÊnde end sidst (til trods for prisen var den samme) til vores sommerhus og UDEN at vÊre dÊkket til - dvs. nu har vi en kasse ubrugeligt brÊnde, der er gennemblÞdt. Har kontaktet greenolive, hvor jeg Ã¥benbart skulle have brugt 59 kr. pÃ¥ at fÃ¥ det dÊkket til. Dette havde jeg gerne gjort, hvis jeg viste, at leveringsbetingelserne var lavet om. Det er bare Êrgeligt for mig - Ã¥benbart!! ØV!! Bestil et andet sted fra.

2025幎1月14日

Hej Mette,
Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af, at din seneste oplevelse med brÊndeleveringen ikke levede op til dine forventninger, og at det leverede brÊnde blev vådt. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere.

Vi beklager, at Êndringen i leveringsbetingelserne ikke var tydelig for dig, og vi forstår din frustration. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi Þnsker at sikre, at du får den service, du har ret til.