レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze service. Ik woon in de stad en kan altijd binnen 10 min lopen een auto regelen voor een bezoekje, een uitje naar de kringloop of een rondje naar het stor... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De eerste twee ritjes met Greenwheels waren echt super top. De app werkt perfect en je ziet aan alles dat Greenwheels super consumer focused is hetgeen convenience op premium niveau oplevert

5぀星のうち4の評䟡

Het huren van een deelauto (nu een keer of 4 gedaan) is vrij gemakkelijk en op mooie afstand van onze woning in Utrecht-Centrum bevinden zich meerdere deelautoplekken. Wel vinden we het vooraf check... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ja de groene wielen waren weer even heel erg nuttig om een te jonge spreeuw zonder ouders naar de vogelopvang te brengen. 🙏 was ff nieuw voor me dat je nu met de app de deur moet openen, en een be... もっず芋る

䌁業情報

1. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode auto’s en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Lekker soepel rijdende auto

Lekker soepel rijdende auto. Dichtbij mijn woonplaats, gemak.

2026幎3月6日

Greenwheels からの回答

Hi, wat fijn om te horen dat er een auto dichtbij je woonplaats staat en dat de autoÂŽs ook nog fijn rijden! 🚗💚^Lin

Ben een fan van Greenwheels

Ben een fan van Greenwheels. Het is ideaal als je geen eigen auto of tweede auto voor het huis wilt hebben. Het gebruik is gemakkelijk en de auto's zijn over het algemeen nieuw en (bijna altijd) netjes. Je ontvangt een tankpas of oplaadpas voor electrische auto's, dat zit in de prijs begrepen. Had vanavond een fijne VW polo die goed reed en comfortabel was.

Greenwheels からの回答

Hi Jacqueline, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Greenwheels en dat de VW Polo goed reed en comfortabel was! 🚗💚^Lin

Gemakkelijk gebruik

Het is fijn hoe makkelijk je een auto kan pakken en via de app zit je zo in de auto en sluit je hem weer eenvoudig af.

Greenwheels からの回答

Hi Paul, heel erg fijn om te lezen dat je het gebruik van de auto en de app zo gemakkelijk ervaart! 😊 ^Lin

5぀星のうち2の評䟡

Auto vaak smerig

Auto is vaak erg smerig, soort afvalbak. Bij het basispakket ben je verplicht elke rit 5 euro te betalen voor minder eigen risico, je kunt tijd niet verkorten. Erg onaantrekkelijk. Tenzij je natuurlijk zo'n abonnement aanschaft, wat voor paar keer autohuur niet interessant is.

Greenwheels からの回答

Hi, wat vervelend om te horen dat de auto niet schoon was. Als een auto vies is, kun je dit melden in de app zodat wij dit kunnen oppakken.

Wat betreft het eigen risico: dit verschilt per abonnement. Bij een Soms-abonnement betaal je inderdaad eigen risico per rit. ^Lin

WAARDELOOS

Sinds enkele maanden staat er een deelauto op een plek waar nauwelijks zicht op is. Dit nodigt hangjongeren uit om de auto te lenen. Er wordt gescheurd met de auto, het afval wordt op straat gedeponeerd, muziek staat kneiterhard, onveilige situaties vanwege deelscooters die asociaal worden geplaatst door de gebruikers die met de deelscooter naar de deelauto komen. (Ze snappen het concept wel). Ondertussen ervaren omwonenden veel overlast zoals u kunt begrijpen. Er liggen ook met regelmaat hoesjes van een joint rondom de auto. Bellen met Greenwheels heeft NUL effect. Je krijgt doodleuk te horen dat de melding is gesloten. Op de email wordt niet gereageerd. Handhaving en gemeente zijn inmiddels betrokken en wijzen naar Greenwheels. Politie is betrokken en komen vaak te laat vanwege geen spoed.

Als we dit eerder hadden geweten, was er bezwaar gemaakt tegen de komst van de deelauto. We zijn namelijk niet tegen het concept, wel tegen de overlast die het met zich mee brengt.

2026幎3月1日

Greenwheels からの回答

Hi, wat vervelend om te horen dat er zoveel overlast is rond de deelauto. Kun je aangeven op welke dag en tijdstip dit gebeurde? Dan kunnen we hier direct een melding voor aanmaken.

Wat betreft de trage reactie op je e-mail. Momenteel is er een vertraging in onze mailbox, onze excuses daarvoor. We nemen je melding serieus en kijken hoe we dit kunnen oplossen. ^Lin

Ideale stadsauto zonder autobezit

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van een elektrische Volkswagen e-Up via Greenwheels en dat is mij erg goed bevallen. Reserveren via de app ging eenvoudig en de auto was direct beschikbaar op de aangegeven locatie.

De e-Up rijdt verrassend prettig: stil, vlot en ideaal voor stadsverkeer. Vooral het directe optrekken en het gemak van automaat rijden maken het ontspannen. De auto was netjes en voldoende opgeladen, waardoor ik zonder gedoe kon vertrekken.

Voor korte ritten en afspraken in de stad vind ik dit een uitstekend alternatief voor eigen autobezit. Parkeren is eenvoudig en je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud of laden.

Al met al een zeer praktische en duurzame mobiliteitsoplossing. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.

2026幎3月4日

Greenwheels からの回答

Hi Guido, wat goed dat je rit in de Greenwheels auto zo goed is bevallen! Ik snap dat je blij wordt van de lekker rijdende en nette auto, volle batterij en gemakkelijk kunnen reserveren. En dat alles zonder kosten van een eigen auto! Tot de volgende keer op de weg.💚 ^Mara

waardeloos

App werkt slecht, auto gaat daardoor niet open. Vervolgens de klantenservice gebeld, daar 10 minuten in de wacht en daar kreeg ik te horen dat ze er niets aan konden doen. Waardeloze organisatie

2026幎3月4日

Greenwheels からの回答

Hi Miranda, wat vervelend dat je app niet goed werkt en je hierdoor de auto niet open krijgt. Ik snap dat je hiervan baalt. Normaal gesproken dan worden problemen in van de app bekeken door ons IT-team. Sorry dat dit nog niet gebeurd is. Ik heb je een e-mail gestuurd met aanvullende vragen om het probleem in kaart te brengen. Als je daarop reageert dan kunnen we het doorzetten naar IT. Ik hoop dat je snel weer gebruik kan maken van de Greenwheels-app. ^Mara

Many locations around city

Many locations around city. Easy to book and open car via app. Just make sure to turn on the lights as several cars are still manual in this respect.

2026幎2月27日

Greenwheels からの回答

Hi Joseph, glad to hear you're happy that Greenwheels cars are available all over the city! And great that reserving and using them is easy. ^Mara

5぀星のうち4の評䟡

Fijne auto’s, soms met telefoonhouder.

Fijne auto’s, veel auto’s beschikbaar. Helaas worden auto’s soms permanent vervangen (bijvoorbeeld vanwege ouderdom), wat goed is, maar dan zonder de telefoonhouder terug te plaatsen. Dat maakt het voortaan lastiger navigatie te gebruiken. Kan de telefoonhouder weer worden geplaatst?

2026幎3月3日

Greenwheels からの回答

Hi Martin, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze auto’s en de beschikbaarheid!

Jammer dat de telefoonhouder soms ontbreekt bij een vervangende auto. Bedankt voor je feedback! ^Lin

Fijne autos

2026幎3月3日

Greenwheels からの回答

Hi, fijn om te horen dat je een fijne ervaring heb gehad met onze auto's! ^Lin

5぀星のうち2の評䟡

Abonnement opzeggen

Abonnement opzeggen via de mail wordt pas op dag 12 beantwoord met het verzoek dit via de app te doen. Onlogisch hoe dit in de app tot stand moet komen. Via het kopje tarief en bolletjes kom je bij opzeggen terecht. Mijn opzegging via de mail is gewoon rechtsgeldig, dus verzocht de opzegdatum te hanteren. Reactie blijft wederom uit, we zijn 6 dagen verder. Super slechte service! Is Greenwheels niet 24/7 bereikbaar? 🀔

2026幎2月26日

Greenwheels からの回答

Hi, allereerst wat vervelend om te lezen dat je pas op dag 12 een antwoord op je mail kreeg. Momenteel hebben we een vertraging in onze mailbox, dit is de reden waarom we wat later zijn met antwoorden.

Je kunt je abonnement zelf opzeggen via de app of onze website. Onze klantenservice is 24/7 telefonisch bereikbaar als je er niet uitkomt. Excuses voor de vertraging in onze mailbox. ^Lin

Dagrit

Moest vandaag ergens zijn, vanwege het gemak toch maar via greenwheels een auto gehuurd. Was heel makkelijk, auto in goede staat. Verder was alles ook heel duidelijk

Greenwheels からの回答

Hi Chiel, heel erg fijn om te lezen dat alles zo makkelijk ging en dat de auto in goede staat was! ^Lin

Fijne auto

Fijne auto. Alles werkt. Een 9 (ipv 10) omdat ik moest tanken aangezien de tank bijna helemaal leeg was. Mede gebruikers kunnen daar een 10 van maken!

Greenwheels からの回答

Hi Franc, fijn dat alles goed werkte en dat je de auto als prettig hebt ervaren!

Jammer dat je moest tanken omdat de tank bijna leeg was. Je kunt de tankbon declareren in de app, dan wordt dit vergoed. ^Lin

Auto's schoon en betrouwbaar

De auto's zijn over het algemeen beschikbaar wanneer gereserveerd en ook prima onderhouden. Ik maak er graag gebruik van.

Greenwheels からの回答

Hi Friso, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de beschikbaarheid en het onderhoud van onze auto’s! 🚗💚^Lin

Fijne en comfortabele auto

Het was een fijne auto en dankzij CarPlay kon ik de navigatie van mijn auto gebruiken.

Enige nadeel was dat de auto aan de buitenkant vies was, maar dat is met het weer van de afgelopen tijd niet heel raar.

2026幎2月26日

Greenwheels からの回答

Hi Rutger, leuk om te lezen dat je de auto fijn vond! De auto's worden periodiek gewassen, maar als een auto in korte tijd vuil is geworden dan mag je dit altijd melden via je reservering in de Greenwheels-app. We ondernemen dan actie als dit nodig is. ^Mara

Customer unfriendly

I had a very frustrating experience with Greenwheels. I booked a car for the next morning and canceled the reservation within 30 minutes. However, I did not receive any cancellation confirmation email. In fact, I received no communication at all — no cancellation notice and no usage reminder — until I was sent an invoice stating that the amount would soon be deducted from my bank account.

I contacted customer service immediately, but it has been over a week and I have not received any response.

This lack of communication and support is extremely disappointing.

2026幎2月20日

Greenwheels からの回答

Hi Katsuko, when you become a Greenwheels driver, all the rules are shared with you. One of these rules is that your rate does not allow you to cancel a reservation starting within 24 hours free of charge. If you make a reservation within those 24 hours, you have 15 minutes after making the reservation to cancel free of charge. Since I see that this is your first reservation, I have made an exception this time. You have just received an email about this. See you next time on the road! ^Mara

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。