Ik heb een zeer positieve ervaring met deze service. Ik woon in de stad en kan altijd binnen 10 min lopen een auto regelen voor een bezoekje, een uitje naar de kringloop of een rondje naar het stor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De eerste twee ritjes met Greenwheels waren echt super top. De app werkt perfect en je ziet aan alles dat Greenwheels super consumer focused is hetgeen convenience op premium niveau oplevert
äŒæ¥ãåçããŸãã
Het huren van een deelauto (nu een keer of 4 gedaan) is vrij gemakkelijk en op mooie afstand van onze woning in Utrecht-Centrum bevinden zich meerdere deelautoplekken. Wel vinden we het vooraf check... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ja de groene wielen waren weer even heel erg nuttig om een te jonge spreeuw zonder ouders naar de vogelopvang te brengen. ð was ff nieuw voor me dat je nu met de app de deur moet openen, en een be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Greenwheels biedt deelauto's aan door heel Nederland. Je kent ze vast wel, onze rode autoâs en witte auto's en bestelbusjes die je op straat ziet staan. Het werkt supermakkelijk: met onze app reserveer, open en sluit je de auto. Met 2.800+ deelauto's door heel Nederland staat er gelukkig altijd een auto in de buurt klaar om te huren. Zo slim is autodelen!
Postbus 23191, 3001 KD, Rotterdam, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dit bedrijf is in al die jaren dat ik er gebruik van maak goed bevallen

Greenwheels ããã®åç
Goede ondersteuning bij problemen. Het was wel lastig dat de deelauto plek niet beschikbaar was.

Greenwheels ããã®åç
Auto stond lekker dichtbij, was schoon, een reed heerlijk

Greenwheels ããã®åç
It is a practical and simple way to use a car, especially for short trips.

Greenwheels ããã®åç
Opgeladen auto, begrijpelijk instructies, hulplijn erg behulpzaam als je ze nodig hebt

Greenwheels ããã®åç
Ik gebruik GWal jaren en ik ben nog steeds tevreden.

Greenwheels ããã®åç
Heel makkelijk met een Greenwheels auto vlakbij. Altijd parkeerplek. Geen gedoe met garages, verzekeringen en belasting. Makkelijke en eenvoudige app. Ik ben enthousiast!

Greenwheels ããã®åç
Omdat het werkt zoals je hoopt: auto is snel en eenvoudig gereserveerd, na de rit weer teruggezet op de Greenwheels parkeerplaats. Comfortabel dus en zodra je de auto hebt afgesloten houdt de verantwoordelijkheid op. Geen zorgen over km-beurten, apk, belastingen en parkeerabonnement. Ideaal!

Greenwheels ããã®åç
UPDATE: Following Greenwheelsâ reply, I attempted to contact their customer service by phone several times but no answer, no support, no follow-up.
This confirms my experience: very poor company and completely unreachable customer service.
â-
I opened an account because I expected to use it. After several months without renting anything, I closed the account. They sent me an email saying they had made a bank transfer to return my deposit, but the bank account number did not match and I never received the deposit back.
For months I have been sending emails to customer service and making phone calls to explain the situation, but I have never received any reply. Very unreliable and unprofessional. A company to avoid, terrible service.

Greenwheels ããã®åç
Ik had via een website een tuintafel gekocht en moest deze vervoeren. Ik heb via Greenwheels een VW Caddy gehuurd om de tafel te kunnen vervoeren. Dit ging erg gemakkelijk! Ik had meer sterren willen geven maar dat doe ik niet omdat ik het wel erg prijzig vond. Daarbij had ik de auto gereserveerd voor 3 uur. Ik heb hem 1,5 uur gebruikt, maar moest wel voor de volle 3 uur betalen. Dit kwam neer op â¬60 + â¬100 borg. Voor 1,5 uur vind ik dat veel.

Greenwheels ããã®åç
Greenwheels is top . Altijd een goed onderhouden auto beschikbaar in de buurt . Geen maandelijkse hoge kosten voor bezit van een auto zoals verzekering, wegenbelasting en apk/onderhoud.
Maakt mn leven makkelijker en hou de kosten laag

Greenwheels ããã®åç
Super eenvoudig en alles is goed beschreven! Vandaag voor het eerst getankt met de pas, ook dit werd via de app heel duidelijk uitgelegd!

Greenwheels ããã®åç
Met de fiets naar de NS-stalling, 50 meter lopen en daar staat de Volkswagen Polo.
In vijf minuten is de auto open. Even de stoel, spiegels etc. stellen en rijden maar.
Wat er een ontbreekt? Misschien een hand-ruitenwissertje en zo'n blauwe parkeerkaart. En bij de pomp (met de Greenwheels-kaart) heb ik even staan stuntelen maar dat was mijn eigen schuld.

Greenwheels ããã®åç
Inmiddels lijkt de onderneming veel locaties in de gemeente Roosendaal waarop de auto's stonden te schrappen. Tot voor kort tevreden, maar nu wordt zonder uitleg de ene na de andere gereserveerde auto geschrapt. Excuus: auto's zijn in onderhoud, maar het lijkt op een sanering van de locaties. Greenwheels communiceert in ieder geval hier niet over, dus lak aan zijn (potentiële) klanten.

Greenwheels ããã®åç
Duidelijke instructies via telefoon, gloednieuwe auto

Greenwheels ããã®åç
DE NIEUWE VW ID 3 EEN HEERLIJKE AUTO ! EVEN WENNEN VOOR IEMAND DIE UITSLUITEND BENZINE AANGEDREVEN AUTO RIJD , MAAR HET SMAAKT NAAR MEER !! .RUIM ,COMFORTABEL EN SNEL ..1 MINPUNTJE MISTE MIJN SCHAKELBAK !!! , NEE FIJNE ERVARING MET ELEKTRISCH RIJDEN ...

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã