Der er kommet helt nye ejere og et helt nyt koncept. Siden december 2025 har det vÊret muligt at bestille cykler fra den nye shop og kvaliteten af sÃ¥vel service som leverance er pÃ¥ et helt andet n... ãã£ãšèŠã
Meget viden om cyklen og yderst hjÊlpsom. Kunne ikke helt leve op til den fÞrst lovede leveringsdato. Cyklen er top klasse. Virkelig god kvalitet, fede detaljer, responsiv og alligevel komfortabel.... ãã£ãšèŠã
KÞbte en cykel som var pÃ¥ lager. God kommunikation hele vejen igennem. KÞbte cyklen ubeset og fik god rÃ¥d og vejledning. Cyklen ankom og jeg er ovenud tilfreds med den. Nu mÃ¥ det godt blive forÃ¥r s... ãã£ãšèŠã
Jeg fik min Guerciotti 740e noget senere end fÞrst lovet. Kan ikke helt leve op til de leveringtider som er angivet - men det er hvad man kan forvente af et nyopstartede firma.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Salg af Italienske brugscykler til forhandlere og private.
NymÞllevej 10, 4690, Haslev, ãã³ããŒã¯
- info@guerciotti.dk
- guerciotti.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God rådgivning
God rådgivning, god kommunikation omkring leverings-forsinkelse, samt en generelt god oplevelse.
Cyklen lever op til alle forventninger!
Overordnet god oplevelse, men med plads til forbedringer
Meget viden om cyklen og yderstâŠ
Cyklen er top klasse. Virkelig god kvalitet, fede detaljer, responsiv og alligevel komfortabel. Jeg har ikke fortrudt at have skiftet min S-Works Venge ud med en Eureka Air.
Vil klart anbefale andre cyklen/hjemmesiden.
Guerciotti Eureka Air disc lever fuldtâŠ
Guerciotti Eureka Air disc lever fuldt op til mine forventninger om en kvalitet racer fra Þverste hylde.
Italienske highend cykler og super service.
Super lÊkre italienske highend cykler i hÞj kvalitet.
Fremragende service.