レビュアーのコメントを見てみましょう
Absolut katastrophaler Kundenservice! Mir wurden Vorwürfe gemacht, meine Retoure sei „unvollständig“, obwohl ich alles korrekt zurückgeschickt habe. Statt Lösungen zu bieten, versucht man sich aus d... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
連絡先
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, オランダ
- gutsgusto.com
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zo wordt je dus ‘vaste klant’
Wat een verademing om als klant zó serieus genomen te worden. Tijdens een gezellige shopdag in Amersfoort ontdekten mijn zus en ik een prachtig setje bij Guts & Gusto—een rok en shirt die op het eerste gezicht perfect leken. Thuis, in goed daglicht, zagen we helaas een kleurverschil.
Wat daarna volgde, verdient oprechte waardering.
Na contact op te nemen, werd er niet moeilijk gedaan. Integendeel: we kregen direct duidelijke instructies en konden de items terugsturen. Kort na ontvangst werden we persoonlijk gebeld. Men dacht actief mee, nam het probleem serieus en deed zelfs de moeite om in het centrale magazijn te zoeken naar een perfecte vervanging.
Dat is service.
Hoewel er uiteindelijk geen identieke set zonder kleurverschil beschikbaar was, werd er snel geschakeld en het aankoopbedrag stond binnen enkele dagen alweer op mijn rekening. Geen gedoe, geen uitvluchten—alleen professionaliteit, betrokkenheid en respect voor de klant.
In een tijd waarin goede service eerder uitzondering dan regel lijkt, laat Guts & Gusto zien hoe het óók kan. Betrouwbaar, klantgericht en oplossingsgericht.
Wij komen hier zonder twijfel terug.
Chapeau! 👏
Topbedrijf
Topbedrijf! Hele goede service en snelle afhandeling. Prachtige laarsjes gekocht, met een laarsje was er iets niet in orde. Na wat heen en weer mailen kreeg ik nieuwe toegestuurd (gratis) en kreeg er nog een klein kadootje bij. Ontzettend leuk verpakt ook allemaal. Het is alsof je jarig bent, te leuk! Wat mij betreft een dikke 10!

Mega Support
Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tolles Top kam 🤩 so einen schnellen, netten und hilfsbereiten Support hatte ich wirklich noch nie! Sollte ich mal in der Gegend sein, komme ich definitiv persönlich bei euch shoppen ❤️
Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met…
Vorig jaar heb ik een spijkerjasje met gouden knopen gekocht met Guts & Gusto. Vorige week helaas een gouden knoop verloren. De klantenservice heeft direct gratis een nieuwe knoop opgestuurd. Top service!

Guts & Gusto からの回答
Een van mijn favoriete winkel.
Een van mijn favoriete winkel.
Leuke kleding van goede kwaliteit. Het enige nadeel is dat als je iets in de dagsale koopt en je moet het omruilen omdat de maat niet goed is dat je dan bij moet betalen omdat het dan niet meer in de sale is. Erg jammer.

Great customer service
Great customer service, beautiful packaging on delivery and really personal feel. I returned an (online) sale item with a full refund at the Tilburg store. Teller was very friendly and informative, and the refund was processed quicky and I was kept updated along the way.

So liebevoll verpackte Ware
So liebevoll verpackte Ware - selten so schön im Onlineshop erlebt.
Toller Kundenservice und auf den ersten Blick eine gute Qualität.

Guts & Gusto からの回答
Bin sprachlos... Aber immerhin.
Wenn ihr alles behaltet, was ihr bei Gutsgusto bestellt, dann ist es wirklich ein schöner Laden mit sehr ansprechenden Kleidungsstücken.
Aber Achtung bei Retouren: Dokumentiert am besten alles ganz genau! Ich hätte nicht gedacht, dass mir so etwas einmal passiert, aber bei meiner Rücksendung wurde mir vorgeworfen, dass nur 2 statt der angemeldeten 3 Teile im Paket waren – obwohl es unbeschädigt angekommen sein soll. Für mich völlig unverständlich, da ich definitiv alle Teile zurückgeschickt habe.
Mir wurde mitgeteilt, dass es sogar Videomaterial gibt, auf dem zu sehen ist, wie ein Mitarbeiter das unversehrte Paket öffnet und nur zwei Teile darin sind. Wie das zustande gekommen sein soll, kann ich mir bis heute nicht erklären. Am Ende musste ich also einen Artikel bezahlen, den ich nicht behalten habe.
Positiv hervorheben möchte ich jedoch, dass mir mittlerweile ein Gutschein im Wert des fehlenden Teils angeboten wurde, den ich innerhalb von zwei Jahren (auch im Sale) einlösen kann. Das ist zumindest ein Entgegenkommen, auch wenn die Situation an sich für mich weiterhin ungeklärt und frustrierend bleibt.
Ich bin wohl auch nicht die erste Person, der so etwas passiert ist – daher mein Rat: Bei Retouren wirklich alles genau festhalten.

Super Kundenservice!!
Super Kundenservice!!! Selbst bei Problemen wird sehr schnell auf Emails geantwortet. Bei der Retourenabwicklung sehr kundenfreundlich. Trotz eines Fehlers meinerseits wurde der Umtausch problemlos abgewickelt. Nur zu empfehlen!

Ich bin sehr zufrieden
Ich bin sehr zufrieden.
Ich hatte eine sehr nette Beratung via. Telefon und eine sehr detaillierte, freundliche und kompetente Beratung via. Mail.
Das hat mir persönlich sehr geholfen :) Schnelle Antwort und sehr freundlich.
Danke nochmal!

Guts & Gusto からの回答
Größenangaben sind total variabel und…
Größenangaben sind total variabel und unzuverlässig.
Retoure ist viel zu umständlich

Toller Service
Toller Service, super Qualität und vorallem für großen Frauen schöne Hosen.

Geweldig klantgericht
Super fijne ervaring met Guts & Gusto! Hun customer service team is echt top (shout out to Henrike en Saske!). Ik werd heel vlot en vriendelijk geholpen en mijn vraag werd snel opgelost. Altijd leuk wanneer een merk zo klantgericht is!

Guts & Gusto からの回答
Super Kundenservice und tolle…
Super Kundenservice und tolle Klamotten.
Hatte zwei Bestellungen aufgegeben und sie wurde in eine verpackt und mir die Versandkosten für die zweite Bestellung erstattet.

Guts & Gusto からの回答
Kleidung und Mitarbeiter toll!
Neben wahnsinnig toller Kleidung, auch wahnsinnig nette Mitarbeiter!
Man bekommt super schnell eine freundliche Antwort und es wird sich super um Probleme gekümmert!

Strenge retourpolicy, goede klantenservice
Goede klantenservice, maar strenge retourpolicy. Mijn artikel voldeed niet aan de voorwaarden, omdat het volgens de medewerkers niet fris rook. Nochtans had ik het artikel niet gedragen, enkel gepast. Toen ik het terug ontving en zelf de geur beoordeelde, rook het gewoon fris en nieuw.
Ik heb hier mijn beklag over gedaan, maar men houdt zich aan de voorwaarden. Ze zijn wel vriendelijk en transparant en doen hun best om me toch tevreden te stellen. Jammer dat ze zo streng zijn in het beoordelen van retours.

Beste Customer Care ooit
Beste Customer Care ooit! Keer op keer word je op een zeer persoonlijke en uitermate vriendelijke manier geholpen!

Top service!
Een bestelling geplaatst en met een snelle levering alles ontvangen. 1 item pastte niet. Ik kreeg snel antwoord en het retourlabel werd opgestuurd. Al vrij snel kreeg ik mijn geld terug gestort. De overige items zitten erg fijn. Een goede kwaliteit. Een dikke aanrader!

Guts & Gusto からの回答
Hallo, hier een hele positieve review
Hallo,
Hier een bericht uit Turkije. Ik had via de website een broek besteld en naar Turkije laten sturen. Alles was perfect geregeld tot dat de douane hier besloot dat het voortaan verboden is om vanuit oa nederland kleding etcetera te ontvangen. Ik heb de hele periode perfect contact gehad per email met alle dames achter de schermen. Ze hebben zoveel werk verzet om de bestelling bij mij te krijgen. Nu wordt de bestelling terug gestuurd ( ook dat hebben ze geregeld) en wordt de bestelling naar mijn dochter in Nederland gestuurd zodat als ik naar Nederland kom alsog mijn bestelling heb. En dat alles voor een broek. Ik wil jullie bedanken voor de uitzonderlijke service en afwerking echt super.... thanks !!!! Ps als ik weer in Nederland ben ga ik zeker weer ff langs de winkel om te shoppen

PAS OP! Oplichters!
Na bestelling van een topje bleek bij ontvangst van het pakket dat er geen knoopje aanzat die er wel op moest zitten anders viel deze van je schouders. Na deze eerst geprobeerd te hebben aanmelden voor retour kregen we eerst te horen dat dit niet kon en dat ze mij een knoop gaan opsturen zodat ik op mijn EIGEN KOSTEN erop kan laten zetten. Na dit belachelijke voorstel geweigerd te hebben heb ik uiteindelijk toch een retour kunnen aanmelden en teruggestuurd. Vervolgens krijg ik he vandaag weer retour met de boodschap dat het pakket door guts&gusto is geweigerd. Al met al lijkt het erop dat dit bedrijf er alles aan doet om hun slechte kwaliteits kleding te slijten en weigert hún verantwoordelijkheid te nemen. BELACHELIJK SLECHT BEDRIJF!!!!

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。