レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een verademing om als klant zó serieus genomen te worden. Tijdens een gezellige shopdag in Amersfoort ontdekten mijn zus en ik een prachtig setje bij Guts & Gusto—een rok en shirt di... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Absolut katastrophaler Kundenservice! Mir wurden Vorwürfe gemacht, meine Retoure sei „unvollständig“, obwohl ich alles korrekt zurückgeschickt habe. Statt Lösungen zu bieten, versucht man sich aus d... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Topbedrijf! Hele goede service en snelle afhandeling. Prachtige laarsjes gekocht, met een laarsje was er iets niet in orde. Na wat heen en weer mailen kreeg ik nieuwe toegestuurd (gratis) en kreeg er... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. ショッピング・ファッション

当該企業による記述

LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!

4.4

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Wat een TOP service

Ik had voor het 50 jarig huwelijk van mijn schoonouders een mooie feestelijke blouse gekocht bij Guts & Gusto.
Echter na 1x gedragen te hebben (en gewassen daarna) was op het rugpand een heleboel van de gouden accenten verdwenen en zat er een grote donkere plek. Guts & Gusto heeft dit super netjes opgelost, ik kreeg een tegoedbon twv de blouse, en hoefde de blouse ook niet terug te sturen. Bedankt voor de goede service

2023年3月15日

Hi Wendy,

Bedankt voor je review.

Wat fijn om te zien dat je positief bent over onze service. We hopen je heel snel weer een keer te zien!

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden en eerlijk bedrijf

Zeer tevreden en eerlijk bedrijf. Mooie kleding. Snelle levering. Niks negatiefs op aan te merken.

2023年2月21日

Hi Christa,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je zo positief bent over ons.

Tot snel!

Super aanbod en service

Heel tevreden over het aanbod en de service, zeker een aanrader. Wanneer een blouse beschadigd bleek te zijn, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe toegestuurd.

2023年2月17日

Hi Siel,

Bedankt voor je toffe review. Wat fijn om te zien dat je zo positief bent over onze service en de items. We hopen je heel snel weer een keer te zien!

Zeer tevreden!

Ik heb al enkele keren bij guts&gusto besteld en de bestellingen komen altijd gepersonaliseerd en proper verpakt toe.
Ik heb deze week een ketting besteld dat beschadigd/ verkleurd was toegekomen. Ik contacteerde de klantenservice hierover en had binnen de 30 minuten een antwoord. Ik mocht de ketting houden en ze gingen een nieuwe opsturen, retourneren was dus niet nodig. Ze hebben een zeer goede oplossingsgerichte klantenservice!
Een aanrader!

2023年2月17日

Hi Julie,

5つ星のうち5の評価

Een aanrader en goede service

Ik bestel of koop in de winkel regelmatig wat bij guts en gusto. Laats had ik een jurkje bestelt die helaas wat kleiner viel dan verwacht. Deze heb ik dan ook retour gestuurd en ik had zo snel het geld terug ik was helemaal verbaasd. Bij veel webshops moet je vaak best wel lang wachten totdat je geld terug hebt. Verder vind ik de collecties de laatste tijd super leuk en de kwaliteit is ook goed. Ik blijf zeker bij jullie kopen (:

2023年1月31日

Hi Lisanne,

Ich kann dieses Unternehmen 0 empfehlen

Ich kann dieses Unternehmen 0 empfehlen. Die Qualität der Sachen ist schlecht, schlechter am schlechtesten. Ich habe eine Bluse gekauft, welche nach einmal tragen an sämtlichen Stellen aufgeraut war. Anschließend habe ich mich mit dem Kundensupport auseinandergesetzt und einen Gutschein in Höhe des Kleidungsstücks erhalten. Es hat mir sehr widerstrebt nocheinmal irgendwas auf dieser Seite zu bestellen. Habe den Gutschein aber schlussendlich noch eingelöst. Erste Überraschung: der Gutscheinbetrag war geringer als die tatsächlichen Kosten und mir wurde gesagt, dass da natürlich die Versandkosten abzogen wurden. Habe allerdings keine Versandkosten zu der ursprünglichen Bestellung zahlen müssen. Das sollte ja wohl auch aus meiner Bestellung in dem System von G&G ersichtlich sein.
Aber was solls, ich habe eine neue Bluse bestellt, rein optisch sehr hübsch. Nach dem ersten waschen sind sämtliche Applikationen quasi weg.
Ich bin maßlos enttäuscht und würde jedem abraten in diesem Online-Shop zu bestellen.

2023年1月25日

Hallo Lisa,

danke für deine Bewertung und das Feedback! Wir sind sehr überrascht.

Es sollte natürlich nicht so sein, dass ein Item fehlerhaft ist. Aus diesem Grund haben wir mit dir vereinbart, einen Gutschein i.H. des Kaufbetrages zu erstellen. Da du direkt mit dieser Lösung einverstanden warst, haben wir den Gutschein i.H. des Kaufbetrages für dich erstellt. Außerdem hattest du einen Rabattcode von 20% verwendet, weshalb der Gutschein den Betrag, den du für das Item bezahlt hast, enthält. Auch haben wir mit dir vereinbart, die Versandkosten der nächsten Bestellung zu übernehmen, was wir auch gemacht haben.

Guter Kundenservice ist unsere oberste Priorität und wir finden immer gerne eine gemeinsame und faire Lösung. Daher können wir deine Bewertung nicht so gut nachvollziehen, da wir vorher alles mit dir abgesprochen haben.

Wir stehen bereits in Kontakt mit dir bezüglich der Bluse, damit wir hoffentlich bald eine gemeinsame Lösung finden können.

Liebe Grüße,
Mariëlle - Team Guts & Gusto

5つ星のうち4の評価

Snelle en zeer goeie service

Snelle en zeer goeie service! Voor een mooie prijs

2023年1月18日

Hi Siebe,

Waanzinnig goed geholpen

Door de klantenservice waanzinnig goed en snel geholpen! De winkel heeft net dat beetje extra detail; Net dat extra lekker zittende vest, of net dat glinstertje in je blouse. Kleurrijke collectie, zodat je naar je werk niet alleen zwart en wit aan kan. Kerstjurkje met pailleten voelt ook verbazingwekkend goed aan (zacht en niet stroef of hard). Dankjulliewel, hier zocht ik al jaren naar!

2022年12月19日

Hi Liss,

Top Kundenservice

Ich wollte ein Kleid bestellen, welches online nicht mehr vorrätig war. Als ich dort anrief, hat die nette Mitarbeiterin direkt das Kleid aus einem der Geschäfte für mich bestellt. Wenige Tage später kam das Paket an. Und was soll ich sagen:
richtig schön verpackt, wie ein Geschenk mit Aufkleber und meinem Namen drauf :).
Auch das Kleid gefällt mir richtig gut! Ich werde auf jeden Fall nochmal bestellen!!!

2022年11月24日
5つ星のうち5の評価

Voor de eerste keer een bestelling…

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Enorm snel in huis, leuk ingepakt en mijn bestelling was super qua maat. Ik bestel hier zeker weer!!!

2022年12月5日

Hi Judy,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je zo positief bent over ons.

Tot snel!

5つ星のうち5の評価

Zoals altijd weer fantastisch geholpen!

Zoals altijd weer fantastisch geholpen. Fijn dat dat ze bij G&G zo toegankelijk zijn. Reageren snel op mails en ook bij telefonisch contact wordt je zeer vriendelijk te woord gestaan.
Het tasje is heel mooi en van uitstekende kwaliteit. Heel blij mee!

2022年12月4日

Hi Mariella,

5つ星のうち5の評価

Die Bestellung kam sehr schnell bei mir…

Die Bestellung kam sehr schnell bei mir an. Ich hatte allerdings eine Reklamation bzgl. eines kleinen Fehlers und diese habe ich per E-Mail an den Onlineshop zukommen lassen, mir wurde 20% Nachlass auf die Jacke gegeben - war eine sehr schnelle Abwicklung und die Mitarbeiterinnen sind absolut freundlich, schon lange nicht mehr so einen netten Kundenservice am Telefon und per Email gehabt :-)

2022年12月4日

100% Zufrieden

Ich bin wirklich begeistert! Ich bin auf diesen Onlineshop durch eine Influencerin aufmerksam geworden und habe dann das erste Mal dort bestellt. Der Versand ging super schnell (innerhalb 2 Tagen war es bei mir) und als ich dann das Paket geöffnet habe, war ich total überrascht! Meine Bestellung wurde eingepackt als ob mir jemand ein Geschenk gemacht hat - nur in diesem Fall: habe ich mich selber beschenkt!
Die Qualität ist wirklich gut - einen Artikel habe ich sogar im Sale mit 50% Rabatt geschossen :D
Ich werde wieder bestellen - definitiv!

2022年11月25日

Gebrek aan klantvriendelijkheid

Bestelling geplaatst op woensdagavond. Donderdagochtend bleek dat als ik mijn bestelling een paar uur later had geplaatst dit mij 25 euro had bespaard (omdat 1 van de artikelen de volgende dag 50% goedkoper was). Klantenservice gebeld en daarna gemaild om te vragen of ze de korting alsnog konden verrekenen en terugstorten. Hier doen ze bij guts gusto niet aan. Ze hebben liever dat je de zelfde bestelling opnieuw plaatst en de oude retour stuurt (niet echt milieuvriendelijk en zeer omslachtig als je het mij vraagt). Aangezien mij dit uiteindelijk 20 euro! zou schelen heb ik de bestelling op donderdagavond opnieuw geplaatst. Resultaat: beide (dezelfde) bestellingen zijn op vrijdag tegelijk bezorgd. Belachelijk!! Ze hadden net zo goed 1 bestelling kunnen opsturen en het verschil kunnen terugstorten.

2022年11月24日

Hi Wendy,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je geen fijne ervaring bij ons hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Graag kom ik in contact met je om dit op te lossen. Ik heb je al een mailtje gestuurd.

Lotje - Team Guts & Gusto

5つ星のうち5の評価

Leuke kleding en leuke winkels

Leuke winkels met veel leuke kleding.

Helaas moest mijn online aankoop terug, maar kom snel weer in de winkel langs.

2022年11月3日

Hi,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je door ons retourbeleid niet meer online bij ons wilt bestellen. Op dit moment is het voor ons helaas nog niet mogelijk om het retouren kosteloos te maken, maar wellicht dat dit in de toekomst nog gaat veranderen. Graag kom ik in contact met je om te kijken of ik nog iets voor je kan betekenen. Je mag hiervoor wel even een mailtje sturen naar: info@gutsgusto.com.

Lotje - Team Guts & Gusto

Einmal und nie wieder

Ich habe bei Guts and Gusto 2 Kleider bestellt, die ich aufgrund der falschen Größe zurück schicken musste. Nach einiger Zeit bekam ich eine Mail, dass ich die Kleider angeblich getragen hätte und die Kleider einen starken unangenehmen Geruch hätten. Ich habe dem Kundenservice geschrieben, dass die Kleider nicht getragen wurden und von mir im einwandfreien Zustand zurückgeschickt wurden. Mir wurde dann geantwortet, dass sie die Kleider in diesem Zustand nicht zurücknehmen und ich die Kleider zurücknehmen soll. Dafür musste ich Versandkosten überweisen. Nachdem die Kleider bei mir ankamen, konnte ich keinen Geruch wahrnehmen. Also habe ich mich an den Kundenservice gewandt, wo mir dann gesagt wurde, dass meine Nase anscheinend nicht sensibel genug wäre um diesen Geruch wahrzunehmen. Ich bin extrem verärgert über die Art und Weise, wie mit mir umgegangen wurde. Sehr schade, aber ich werde leider nicht mehr bei Guts and Gusto bestellen.

2022年10月30日

Hallo,

Wir können verstehen, dass es sehr ärgerlich für dich ist. Wir mussten beim bearbeiten der Rücksendung jedoch feststellen, dass die Kleider leider einen sehr unangenehmen Geruch hatten und getragen rochen :-(. Aus diesem Grund konnten wir die Kleider leider nicht annehmen, das tut uns leid.

Wir nehmen dein Feedback jedoch sehr zu Herzen.

Liebe Grüße,

Marielle - Team Guts & Gusto

5つ星のうち5の評価

Altijd snel bezorgd en hebben hele…

Altijd snel bezorgd en hebben hele leuke dingen!

2022年10月28日

Hi Fee!

Zeer tevreden!

Super goede service!

Ik had leuke laarsjes besteld. Helaas zaten er kleine vlekjes op. Contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg de optie om naar een lokale schoenmaker te gaan en de kosten te declareren. Helaas kon deze het probleem niet verhelpen. Wederom contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg een mooie waardebon. Zeer tevreden over de service. Ik heb de waardebon nog niet ontvangen maar verwacht deze op korte termijn.

2022年10月11日

Hi Merle,

Bedankt voor je 5- sterren review!

Super fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent.

team Guts & Gusto

Trustpilot エクスペリエンス