Toller Laden und wundervolle Kleidung! Als mein gewünschtes Kleidungsstück in meiner Größe Online vergriffen war, hat die nette Dame mir per Mail ganz schnell geholfen sodass ich doch noch an mein tol... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een verademing om als klant zó serieus genomen te worden. Tijdens een gezellige shopdag in Amersfoort ontdekten mijn zus en ik een prachtig setje bij Guts & Gusto—een rok en shirt di... もっと見る
Absolut katastrophaler Kundenservice! Mir wurden Vorwürfe gemacht, meine Retoure sei „unvollständig“, obwohl ich alles korrekt zurückgeschickt habe. Statt Lösungen zu bieten, versucht man sich aus d... もっと見る
企業が回答しました
Topbedrijf! Hele goede service en snelle afhandeling. Prachtige laarsjes gekocht, met een laarsje was er iets niet in orde. Na wat heen en weer mailen kreeg ik nieuwe toegestuurd (gratis) en kreeg er... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
LET OP! Dit is geen officieel review platform van Guts & Gusto omdat de reviews niet op authenticiteit gecontroleerd kunnen worden. Ga naar kiyoh.com/reviews/1046162/gutsgusto_com Guts & Gusto, the online and offline fashion (web)store with the most awesome fashion items for your wardrobe! Check out the hottest, trendiest items and get the look. Ordered before 21:30 = shipped today, and orders above €75,- get shipped for free!
連絡先
Tubantiasingel 1, 7514 AA, Enschede, オランダ
- gutsgusto.com
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede persoonlijke klantenservice!
Net super goed geholpen door Henrike, super persoonlijke én goede service, want in het super mooie bloesje dat ik bestelde was al vrij snel een klein gaatje onder de oksel en na wasbeurt was de naad veel verder losgekomen! Ze deden een mooi voorstel dus iedereen happy! Dankjeweeel <3

Heel snel in huis!
Ik had het op zondag besteld en de volgende dag in huis, echt super! De verpakking is ook stevig en prachtig!

Top combinatie
Super gave broek en top besteld in dezelfde kleur. (Roze) Hele fijne kwaliteit en zit echt heerlijk. Zaterdagavond besteld en vandaag (maandag) al in huis!

In een woord GEWELDIG
In een woord GEWELDIG. Ik bestelde donderdagavond een jurk rond 21.00 uur. Een halfuurtje later kreeg ik een mailtje dat er tijdens het inpakken achter kwamen dat er een gaatje in de jurk zat en helaas mijn maat er niet meer was. Maar niet getreurd, ze hadden al in een winkel gekeken daar was die nog wel, ze zouden mij volgende ochtend weer mailen met een status update. 11.00 uur, YAY de jurk kwam diezelfde dag nog vanuit de winkel naar het distributiecentrum en werd dan naar mij verzonden. En inderdaad volgende dag 20.00 uur kreeg ik een mail dat die op de bus is gegaan. En de jurk is zojuist bezorgd. Echt een top service. Ik had de jurk echt heel hard nodig wegens privé omstandigheden en van deze jurk wist ik, die kleur die maat die pas ik en zie ik er netjes uit!
Wauww!!!

Uitstekende service
Uitstekende service!
9 augustus had ik een bestelling geplaatst van een blousje, pantalon en blazer. Het blousje en de pantalon zitten prachtig. De pasvorm is top en van heel fijn materiaal.
Na lang twijfelen toch besloten de blazer retour te doen, omdat het toch te groot uitviel. Toen ik enkele vragen had over mijn retour en de terugbetaling hiervan, kreeg ik gelijk en heel vriendelijk een reactie op mijn mail. Inmiddels heb ik de betaling al teruggestort gekregen op mijn rekening, dus meer dan tevreden. Ik winkel niet veel meer, maar Guts & Gusto is een leuk adres om te shoppen en van de service ben ik erg te spreken! Groetjes Sophia

Guts & Gusto からの回答
Snelle levering en goede service
Ik bestel hier regelmatig en ze hebben altijd een snelle levering, goede kwaliteit kleding en vooral een hele goede service. Er was iets mis gegaan met mijn retour, maar ze hebben het super opgelost!

Aanrader
Ik had hier nog nooit kleding besteld maar het was ontzettend snel binnen, erg blij mee!

Zeer tevreden!
Hele snelle bezorging, producten altijd in orde, leuk verpakt en zelfs voor lange mensen (1.93m) zitten de broeken geweldig en niet te kort. Ik had wat korte vragen en ook daarop ontving ik snel antwoord. Mijn nieuwe favoriete webwinkel!

Super vriendelijk service
Super vriendelijk service! ik ben goed geholpen met het retouren en artikel omruilen in kleinere maat .
veel bedrijven kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen van klant vriendelijkheid !! Ook krijg je je pakketjes mooi ingepakt wat een luxe gevoel gaf wat ik een fijn detail vind! Ik geef nooit review dus dat wil veel zeggen 😉 Goed bezig !

Webshop van het jaar
Echt deze webshop, verdiend webshop van het jaar te worden. De service die ze verlenen is echt geweldig. De klantenservice reageert altijd binnen een uur en zelfs nog in de late uurtjes. Je krijgt ook niet de standaard mailtjes maar je word er persoonlijk beantwoord. Mogen andere webshops nog een voorbeeld aannemen!! Echt top gewoon.

Geweldige service
Eerst een bikini en jurkje besteld. 2 van de 3 artikelen wilde ik graag ruilen voor een andere maat. Hierover een mail gestuurd. Ondertussen zag ik natuurlijk weer wat leuks op de site! Hierover gemaild of dit tegelijk verstuurd kon worden met de juiste maten van de artikelen van de eerste order. Geen probleem!!
Ik was al erg verrast dat ik zo snel het pakketje alweer binnen had. Dag nadat ik het pakketje geretourneerd had, kreeg ik het pakketje met de andere maten & de nieuwe items erbij!! Whoehoeee.
Nieuwe actie was ook bezig. Bestelling boven de €50,- dan krijg je een leuke flamingo cupholder erbij! Deze zat helaas niet erbij, foutje denk ik omdat ik het erbij had verneld in de mail wisseling. Ik bedenk het me ook pas vandaag. Nog even over gemaild maar ik ben ervan overtuigd dat het goed komt.
Super fijn deze geweldige en snelle service van hun!

Service is echt top!
Service is echt top. Snelle levering met een subtiele, persoonlijke touch. Zeer tevreden ook over de klantenservice, reageren snel en vriendelijk. Was een pakket vergeten te retourneren en zelfs na een maand kon dat nog. Complimenten!

Super geholpen
Super geholpen, ik zocht een blouse en ze stuurden hem gewoon naar me op! Gelijk dezelfde dag nog!
En nog een persoonlijk kaartje erbij! Waar vind je dat nog?
Geweldig!

Schnelle Lieferung, tolle Ware
Schnelle Lieferung, sehr gutes Preis-/Leistungsverhältnis und super freundlicher Kundenservice!

Guts & Gusto からの回答
Geweldige jurkjes besteld afgelopen…
Geweldige jurkjes besteld afgelopen weken.
Zeer uniek, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Daarnaast ook een hele goede service!
Heel fijn geholpen bij de klantenservice, na een vraag over een knoopje van 1 van de jurkjes.
Keurig!

Kleide In Realität anders als abgebildet/ Kundenservice nicht entgegenkommend
Der Versand ist schnell, die Schnitte wie dargestellt und die Qualität der Kleidung ok. Leider sind die Fotos im Katalog bei allen Kleidungsstücken extrem überbelichtet sodass sie nicht farbecht abgebildet sind. Ich habe jetzt mehrfach Kleider bestellt die in der Realität einfach ganz andere Farben haben und mir dann auch nicht gefallen haben. Die Rücksendung ist für die heutige Zeit relativ kompliziert, man muss eine Mail an den Kundenservice schicken mit Angabe der bestell- und Rechnungsnummer und bekommt dann nach einiger Zeit ein Retoure Label zugeschickt, dass man selber ausdrucken muss. Der Kundenservice war nicht bereit mir wegen der falsch abgelichteten Kleidung die Retoure zu erstatten, obwohl ich den Unterschied zum Katalog Bild mit Fotos belegt habe. Nicht sonderlich zuvorkommend oder benutzerfreundlich. Ich bestelle dort jedenfalls nicht mehr.

Erg leuke winkel & betrouwbaar
Erg leuke winkel, heerlijke kleding van goede kwaliteit voor een mooie prijs.. Klantenservice is uitmuntend, antwoorden snel, verzenden snel..
Kortom ik blijf vaste klant :-)
Dankjewel team!

Service
Ik vind de service van guts & gusto echt top! Ze willen je met alles helpen, zelfs bezorging vanuit een filiaal is geen probleem.

Wat een leuk bedrijf!
Ik had mijn oog laten vallen op een prachtige jurk. Helaas uitverkocht, maar kreeg een paar dagen later een melding dat hij alsnog beschikbaar was. Ik kreeg een bevestigingsmail die voor een grote glimlach zorgde en binnen no time had ik de jurk in huis. Verpakt als een soort cadeautje. Wat een leuk bedrijf, wat een geweldige service én waanzinnig blij met mijn jurk. I'll be back :-)

Guts & Gusto からの回答
Pakketje was zoek geraakt bij post nl
Pakketje was zoek geraakt bij post nl, ze hebben er direct achteraan gebeld en het pakket opnieuw verstuurd. Snel en fijn mailcontact

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。