hairlabex.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte en fön för ca 11 mÃ¥nader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar frÃ¥n att Àrendet skapades sÃ¥ fick jag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan verkligen rekommendera Infrared Thermal Brush! 😍 En favorit i min vardag. Den ger håret otrolig volym, glans och en perfekt styling på bara några minuter. Snabb leverans!!

5぀星のうち1の評䟡

SkitdÃ¥lig kundservice, det enda sÀttet man ”ska kunna” fÃ¥ tag pÃ¥ dem Àr via meddelande pÃ¥ Instagram men dÀr svarar dem inte heller nÀr man försöker nÃ¥ dem!! BestÀllde deras shampoo och balsam och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Första gÃ¥ngen jag bestÀllde och alltsÃ¥ WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltsÃ¥... もっず芋る

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde en hÃ¥rfön förra Ã¥ret och

Jag bestÀllde en hÃ¥rfön förra Ã¥ret och det tog mÃ¥nga mÃ¥nader för den att komma fram tills jag började hota de med att polis anmÀla detta. De har inget nummer man kan nÃ¥ de eller mejl. VÀldigt oseriöst företag jag fick endast prata med de via Instagram och det var vÀldigt dÃ¥ligt dÃ¥ de svarade en gÃ¥ng och försvann i 10 dagar osv. I 9 mÃ¥nader höll de pÃ¥ sÃ¥hÀr. Jag ville returnera varan men sÃ¥ sa de den mÃ¥ste komma fram för att fÃ¥ dina pengar. Äckligaste företaget jag nÃ¥nsin har köpt av. Usch

2024幎5月8日

BestÀllde en beige fön 2022

BestÀllde en beige fön 2022. VÀrmen höll inte bra, ena sidan av hÃ¥ret blev rakt och andra sidan frissigt. Jag kontaktade hairlabex juli i Ã¥r (det har gÃ¥tt 2 Ã¥r sedan jag köpte fönen) för detta och dem skickade ut en ny svart fön som en gÃ¥va samt en necessÀr och i den fanns en locktÃ¥ng med 3 olika munstycke, alltsÃ¥ wow! 🙈😍
Jag anvÀnde den svarta fönen dagen efter att jag fick den och blev så nöjd med resultatet!
Tusen tusen tack hairlabex för en bra service 🥰❀

2024幎8月1日

Katastrof!

Katastrof!! BestÀll absolut inte, förbestÀllde i juli 2023, har fortfarande inte fått mina varor, dom har lovat leverans i 8 månader!! Nu svarar dom inte ens .. har inte fått någon leverans Àn..

2024幎3月18日
5぀星のうち1の評䟡

Haft samma upplevelse som alla andra

Haft samma upplevelse som alla andra har skrivit, jÀttedÃ¥lig service och de ljuger vÀldigt mycket. Lovat att skicka mig en ny fön sedan juni 2023, (haft en lÃ¥ng konversation med de fram o tillbaka, vill notera att de brukade se men inte svar)! Idag 31/1 2024 skrev de att de ska skicka den o skicka spÃ¥rningsnr vilket jag absolut inte tror pÃ¥. JÀttekonstigt att deras hÃ¥rfön alltid gÃ¥r i sönder? 🀚

2023幎6月22日
5぀星のうち1の評䟡

Dyrt shampo utan utlovad effekt

Jag köpte ett antal flaskor för dyra pengar! Jag tappade hÃ¥r, det va' anledningen...Ingen mÀrkbar effekt, att hÃ¥ret skulle snabbvÀxa stÀmde inte. DET GÅR INTE ATT PÅVERKA HÅRET INIFRÅN M SHAMPO.....Man bör Àta div vitaminer o mineraler för att lyckas.

2023幎9月22日
5぀星のうち1の評䟡

Akta er för detta företag

Akta er för detta företag! De tar betalt för produkten men du får ingen vara. Jag har inte fått någon vara sen jag kontaktade de den 3/5 2023. De svarar att de skickat produkten och vÀgrar ge spårnummer. De slutar svara.
Det Àr ett bedrÀgeri företag så akta er för att bestÀlla något från dem.

2024幎1月24日

Katastrof kundservice

Jag bestÀllde varor som jag sedan fick reda pÃ¥ att min mamma ocksÃ¥ bestÀllt. Jag skrev dÃ¥ till företaget ”Hej, jag skulle vara sÃ¥ tacksam om ni svarade eftersom att jag mÃ¥ste göra en retur pÃ¥ paketet och gör helst detta medan jag hÀmtar ut det sÃ¥ jag slipper Ã¥ka tvÃ¥ gÃ¥nger
” och det enda svar jag fick var ”Hej, du kan lÃ¥ta den gÃ¥ i retur 💗”.

Jag frÃ¥gade dÃ¥ vad dem menade? Om det bara var att lÀmna kvar paket utan att hÀmta ut men fick inget svar och boxade ej riskera att inte fÃ¥ pengar tillbaka. Jag fick inget svar dörren TRE VECKOR SENARE?! Vilket innebÀr att jag aldrig hade kunnat lÀmna kvar den dÀr. Jag förklarar att jag Àr missnöjd med deras kundservice och att dem svarade sÃ¥ sent att jag inte kunde returnera mitt paket och dÃ¥ skriver företaget ”FörstÃ¥r inte vad du menar ☺ den Àr dÀr i 14 dagar”. Mitt paket levererades 3-4 augusti och detta skrevs 25 augusti

Efter detta skrev jag att jag var otroligt besviken då jag hela tiden behövt jaga dem på Instagram och blev lovad en gåva som kompensation. Men den fick jag då tyvÀrr aldrig hem. Helt sjukt, helt helt sjukt hur kan man ljuga för kinder?

2023幎8月3日
5぀星のうち1の評䟡

FjÀrde gÃ¥ngen jag bestÀller frÃ¥n detta

FjÀrde gången jag bestÀller från detta företag. Tidigare gånger varit nöjd men denna bestÀllning Àr under all kritik. Förutom utdragen leverans och bristande information så har nu min vara gått sönder efter ytterst få anvÀndningar. Köpte hårfönen med utbytbara stycken. NÀr jag nu kontaktar företaget för en reklamation får jag inget svar på varken deras Mail eller instagram. Skickat Mail flertal gånger nu då jag sjÀvklart vill ha mina pengar tillbaka efter att ha lagt ut en större summa pengar för en vara som inte fungerar.

2024幎1月3日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde refill schampo i augusti.

BestÀllde refill schampo i augusti.. fyra månader senare har jag fortfarande inte fått min bestÀllning. SÀmsta kundservice som knappt svarar. Ett vÀldigt oseriöst företag! Rekommenderar ingen att bestÀlla!

2023幎12月23日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde hÃ¥rfönen och oljor sen

BestÀllde hårfönen och oljor sen oktober och de skulle ha kommit efter 3 veckor ungefÀr och har inte fått varorna Ànnu. Mejlat och dm på hemsidan och inget svar, oseriös företag, fatima svarade mig tidigare och fick kontakt med företaget och de lovade skicka inom 1 vecka då jag kÀmpade flera ggr att få återkoppling. Men till idag och de har gått snart 3 månader inget svar. Respektlös företag som samarbetar med kÀnnda på media och de vÀljer sina kunder som de anser Àr bÀttre Àn andra. Rasister,respektlösa och oseriösföretag och att folk tror på deras lögner

2023幎10月25日

Ett riktigt oseriöst företag

Ett riktigt oseriöst företag. Köpte en fön i augusti, det stod att leveransen skulle ta ca 3-5 veckor, men jag fick aldrig fönen. Mailade flera gånger och skickade DM, fick aldrig något svar. Till slut fick jag gå via Klarna för att få tillbaka mina pengar. Sinnessjukt att Fatima har ett samarbete med detta oseriösa företag.

2023幎8月23日

Jag har köpt pro hair brush dryer 2.0

Jag har köpt pro hair brush dryer 2.0. Den började strula, varje gÃ¥ng jag vill sÀtta pÃ¥ den sÃ¥ gÃ¥r strömmen av, testade flera gÃ¥nger men den funkade inte. Skrev till företaget för hjÀlp men dem svarar inte pÃ¥ flera veckor! Sen sa dem att de ska skicka en ny fön. Det har GÅTT FYRA MÅNADER och har inte fÃ¥tt den Àn! Och ingen svarar nÀr jag skriver till dem, blir sÃ¥ besviken pÃ¥ kundtjÀnsten.

Tog kontakt med dem den 08/11/2023 och tills idag ingen återkoppling alls 12/09/2023.

2023幎8月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス