hairlabex.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag köpte en fön för ca 11 mÃ¥nader sen som helt plötsligt slutade att bli varm. Hörde av mig till företaget som svarade inom 4 arbetsdagar och efter bara 3 dagar frÃ¥n att Àrendet skapades sÃ¥ fick jag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan verkligen rekommendera Infrared Thermal Brush! 😍 En favorit i min vardag. Den ger håret otrolig volym, glans och en perfekt styling på bara några minuter. Snabb leverans!!

5぀星のうち1の評䟡

SkitdÃ¥lig kundservice, det enda sÀttet man ”ska kunna” fÃ¥ tag pÃ¥ dem Àr via meddelande pÃ¥ Instagram men dÀr svarar dem inte heller nÀr man försöker nÃ¥ dem!! BestÀllde deras shampoo och balsam och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Första gÃ¥ngen jag bestÀllde och alltsÃ¥ WOW! Jag köpte schampo,balsam och hairmask samt korgen med borstarna, argan oljan och silkspray och morgonrocken. Allt doftar lyxigt och underbart! Men alltsÃ¥... もっず芋る

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

OSERIÖST företag med dålig kundservice

Under sommaren bestÀllde jag en hårfön från HAIR LAB EX/Hair Lab Experts genom rabattkod från @fmaaziad på Instagram. För alla som lÀser detta vill jag uppmÀrksamma er på att detta företag har två sidor på Trustpilot. Sök på båda namn för att se de dåliga recensionerna.

Tanken var att man förbestÀllde och skulle få hårfönen först. Leverans skulle ske någon gång i sluter av september/början av oktober. Veckorna går. Inget hÀnder. Ingen hårfön, ingen uppdatering efter orderbekrÀftelsen, inget om att något paket skickats ut. Jag kontaktar företaget på deras mejl flera gånger. Får inget svar. Jag skriver DM på instagram. Inget svar. Mina vÀnner som också bestÀllt får inte heller svar. Företaget postar ingenting på sina sociala medier om vad som försiggår. Vi börjar tro att vi blivit scammade. DM:ar fmaaziad som Àr aktiv på Instagram. Inget svar, och hon Àr ambassadör för företaget och har gjort reklam för dem flertal gånger. INGEN svarar. Skitdålig service.

Mot slutet av oktober, alltså mer Àn 1.5 månad efter att bestÀllningen Àr lagd och mer Àn två veckor efter påstådd leverans lÀgger företaget upp en diffus story om att det kommer snart och att man ska få locktång med om man bestÀllt den svarta fönen. Ingen förklaring, ingen ursÀkt, ingenting. De ska alltså skickas ut oktober. Ingenting hÀnder, inget mejl, fortfarande ej svar på DM trots att de varit aktiva, Fatima vloggar om sin frukostmacka men ingenting om företaget hon representerar. Först NU, tre månader senare, börjar man skicka ut paketen. Skitdålig kundservice som fortfarande inte svarat. En ambassadör som inte bryr sig, dessutom inte första gången hon gjort samarbete med ett företag som ljuger för sina kunder.
‹VARNING för att handla hÀr. De svarar inte pÃ¥ kundtjÀnst. De kommer inte hjÀlpa dig om nÃ¥got Àr fel med din vara. Du hittar bÀttre och förmodligen mer prisvÀrd fön och andra produkter. Handla INTE pÃ¥ detta företag. Flera som anmÀlt till Konsumentverket och jag kommer ocksÃ¥ göra det. Antingen skÀrper ni er eller sÃ¥ lÀgger ni ner företaget för sÀttet ni driver det nu Àr ett skÀmt.

2023幎11月23日
5぀星のうち1の評䟡

Skamligt och oseriöst företag som

Skamligt och oseriöst företag som lurar. Fick vÀnta flera veckor pÃ¥ min bestÀllning och dem svara inte ens nÀr jag försökte fÃ¥ tag pÃ¥ dem och ville veta vart mina varor Àr. fick sprÀnga deras insta tills jag fick svar. Nu vÀgrar dom makulera en faktura pÃ¥ en avbruten order och svarar inte alls pÃ¥ mig. Handla inte hÀrifrÃ¥n om ni vill spara er sjÀlva huvudvÀrk. Försöker fÃ¥ tag pÃ¥ Fatima ocksÃ¥ sÃ¥ hon vet vad hon samarbetar med men Àven hon öppnar bara mina meddelanden. SÃ¥ pinsamt och det ska vara ett svenskt företag 😅

2023幎11月1日
5぀星のうち1の評䟡

Scam företag som lurar sina kunder

Scam företag som lurar sina kunder. BestÀllde en fön efter att Fatima hade fixat rabattkod hos dem. Fatima sa att fönen skulle skickas ut dagen efter men har varken fått någon fön eller pengarna tillbaka. Oseriöst företag som aldrig svarar på sina kunder dessutom fult av Fatima som samarbetar med ett sånt företag!

2023幎10月25日

Oprofessionellt scam företag

Riktigt oprofessionellt företag. Köpte en hårfön för 2000kr som slutade fungera inom ett år nÀr jag fortfarande har andra fungerande hårfönar kvar hemma som kostar 1/5 av priset. Skrev till företaget privat på mail och dm men fick inget svar. Kommenterade under bilder om hur man gör en reklamation då tog de bort kommentaren men kunde inte svara tillbaka. Skrev till Fatima som inte svarade heller och avföljde till slut både henne och företaget. Folk betalar med halal pengar för dessa produkter men man blir scamad på detta vis.

2023幎8月30日
5぀星のうち1の評䟡

Tror det jobbar en stackare på detta

Tror det jobbar en stackare pÃ¥ detta företaget, finns nog ingen kundtjÀnst eller personal, jag bestÀllde en vara som aldrig kom sÃ¥klart, efter mÃ¥nga veckors krigande sÃ¥ hade hon ”missat” en siffra i mitt ordernummer dÀrav var min bestÀllning sen. Mitt ordernummer bestod av 4 siffror. SÃ¥ troligtvis var de inte sÃ¥! Jag skulle fÃ¥ en produkt gratis för allt strul, nÀr min produkt vÀl kom fanns de ingen gÃ¥va dÀr i vilket jag faktiskt pÃ¥pekade. Den skulle fÃ¥ komma separat skriver hon, 4 veckor senare sÃ¥ har inget kommit. AnmÀlt till Konsumentverket pga strulet med att undvika Mail och DM. Ser att mÃ¥nga haft samma problem!

2023幎10月19日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllt hÃ¥r produkter i Juni mÃ¥nad och

BestÀllt hår produkter i Juni månad och fortfarande inte fått varorna!!
Dom har besvarat med att varorna ska komma i slutet av september och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥tt! Är lika besviken som mÃ¥nga andra hÀr skriver ett fullkomligt oseriöst bolag som samt krÀver betalning innan dom ens svarar dig och skickar ut varorna. Med allt detta sagt rekommenderar inte nÃ¥gon att bestÀlla hÀrifrÃ¥n

2023幎10月12日

Bluffföretag

Bluffföretag. Kommer att polisanmÀla företaget då jag har bestÀllt ngt i juli och det Àr fortfarande inte levererat. 700kr i papperskorgen. De svarar inte heller på mail.

2023幎10月11日

Oseriöst företag!!!!

SÃ¥ sjukt besviken.
BestÀllde deras multi styler för 2000 spÀnn. Det stod 2-3 veckor leverans, efter 4 1/2 skrev jag och fråga vad min bestÀllning va och fick inte svar på varken Mail eller insta på över 2 veckor tills jag skrev igen. Dom svarade att den inte Àr skickad för den inte finns i lager.. Och slutade svara mig mitt i våran konversation i över 2 veckor till. Skrev flera gånger att jag vill avbryta min order för va så j*vla irriterad på att det va så oseriöst företag att jag ville inte ens ha grejerna lÀngre. Tog nÀsta 2 månader sammanlagt att avbryta min order efter jag spammat dom och skrivit till Fatima. Dom erbjöd mig 40% rabatt tillslut men vill inte ens ha det lÀngre endå.

2023幎6月20日

Oseriöst företag!!

BestÀllde silk sprayen till håret, de tog super lång tid att få leveransen och nÀr den vÀl va hos mig så var hela utspilld i paketet så de va knappt 1 droppe kvar. NÀr jag skrev till kundtjÀnst svara dom inte förens jag börja spamma och Àven skriva till fatima på insta DM, som att det ens löste problemet de enda dom kunde göra var att återbetala mig 20kr vilket jag kÀnde mig förolÀmpad över, va ska jag göra med 20kr??

2022幎7月28日
5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta företaget! Skam företag!

Jag bestÀllde deras hårfön samt silksprey, nÀr jag vÀll fick produkterna efter en lång lång vÀntetid så var jag inte nöjd och skulle returnera det. Fanns inga som helst instruktionerna om hur returen ska ske så jag fick mejla och fick vÀldigt sega svar och då vill jag Àven påpeka att man hade 14 dagar på sig sen man tog emot varorna ifall returen ska vara giltigt, så dom var som sagt vÀldigt sega hann me kort marginal och nÀr jag vÀll returnera så fick jag aldrig svar om produkterna kommit fram och fick inte heller några pengar tillbacks Àven om jag kunde se på postombudet spårningnummet att varorna har kommit fram. Dom svara inte på mejl eller DM och dom var omöjliga och få tag i, fick gå vidare genom klarna för att få pengarna tillbacks, ett vÀldigt oseriöst företag!!

2023幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

Om det fanns sÀmre företag skulle jag

Om det fanns sÀmre företag skulle jag bli förvånad. De svarar inte på mail eller meddelande i Instagram. NÀr fönen Àr trasig så vÀgrar de svara på något. De drar ut på tiden för att inte ta sitt ansvar. Det Àr ett bluff företag tyvÀrr. Deras fön Àr inte bÀttre Àn någon annan billig fön så jag rekommenderar inte någon att köpa från dem.

2023幎5月21日

Oseriöst företag

Oseriöst företag! Håller inte sina leveranstider och svarar inte heller på Mail. BestÀllde schampoo och silkspray som skulle ta 1-4 arbetsdagar att levereras. Jag bestÀllde varorna den 25 mars. Mailade dem 2 gånger, första gången var för 5 dagar sedan och de har fortfarande inte besvarat på mina mail. Kass service med tanke på att det inte ens finns ett nummer att nå dem på.

2023幎4月11日

Opålitlig kundtjÀnst!

BestÀllde ett halsband och silkspray i slutet av Januari och har fortfarande inte fått mina produkter Àn (april).. ah just det och halsbandet fanns inte i lager så den tog dom bort från min order utan att sÀga något. "KundtjÀnst" tips om ni vill få tag i dom Àr att kommentera under en bild på Instagram.. sen raderar dom den o svarar. Dom har sagt att de har skickat silksprayen några gånger nu och nÀr jag frågar efter den så har dom kommit på flera olika ursÀkter. Jag har bett om pengar tillbaka men det svarar dom inte ens på. De sa också att de har lagt I en gåva i mitt paket som ett tack för förståelsen men nÀr jag frågade efter paketet så skrev dom att dom hade flyttat lager och strul med de.. och ja nya ursÀkter varje gång till varför de inte har skickat mitt paket ( trots att de har skrivit typ 3 gånger att dom har skickat de )
Det finns mycket mer som har hÀnt utöver det hÀr. Önskar bara att jag fick mina pengar tillbaka

2023幎1月28日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde den dÀr hÃ¥rfönen med flera

BestÀllde den dÀr hårfönen med flera olika borstar, det tog över en månad för paketet o komma o sen anvÀnde den 2 månader o den gick sönder. Tog vÀl hand om den och var vÀldigt försiktig för jag antog att den va kÀnslig med tanke på priset, men Àndå gick den sönder.

2023幎3月3日
5぀星のうち1の評䟡

Ett sk*t 'företag' som har inte ens

Ett sk*t 'företag' som har inte ens telefonnummer till kundservice, tror att de inte har nÃ¥gon kundservice alls. Svarar inte pÃ¥ sociala medier eller e-mail, samt skickar inte ett paket pÃ¥ 2 veckor Àven om det stÃ¥r att det ska komma inom 1-4 arbetsdagar. Ett 'företag' 🀮😂😂

2023幎3月1日

Usch skam oseriöst företag

Usch skam oseriöst företag
 rekommenderar verkligen inte !!!!!! Tar tid för att reklamera nÃ¥got och de svarar inte samt var hÃ¥rfönen inte sÃ¥ bra som alla pÃ¥stod och hype:a om
 fattar inte varför alla ska va oÀrliga och skriva sÃ¥ bra om dom bara för deras oÀrliga hemska influenser tvingar dom o ljuger och gör allt för pengar
 usch

2023幎1月31日

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor
SÃ¥ bra service och leverans
SÃ¥ bra service och leverans. Verkligen vÀrt varenda krona dÃ¥ mitt hÃ¥r aldrig sett bÀttre ut. Jag har lockigt och tjockt hÃ¥r och det Àr svÃ¥rt att fÃ¥ det fönat och rakt. Mitt hÃ¥r tenderar Àven att bli vÀldigt frissigt. Men med hair lab experts produkter och hÃ¥r fön har mitt hÃ¥r blivit sÃ¥ mycket friskare, finare och mindre frias. Är sÃ¥ nöjd!! Ni som funderar pÃ¥ köpa, tvivla ej! Har anvÀnt hair labex produkter nu i nÀstan 1 Ã¥rs tid och kommer inte sluta 😍

2023幎2月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス