Vi bestilte vores rejse til Pais hos Handitours fordi en af os sidder i kÞrestol. Vi er ovenud tilfredse. Alt fungerede. HjÊlp i lufthavn i Billund og Paris, transport til og fra hotel, lÊkkert og... ãã£ãšèŠã
Varm. Vidunderlig udsigt. Et bÃ¥de empatisk og professionelt team med store smil. Vi nÞd opholdet, stemningen og et allerstedsnÊrvÊrende team. Vi nÞd Calvi med havnefronten, lÊkre frokoster og den lill... ãã£ãšèŠã
Super tur til Barcelona!!!! Hotel, seng og badevÊrelse var super. Det mÞdte alle kÞrestolsbehov selv med bÃ¥de el-scooter og manuel kÞrestol Og Handitours arrangerede leje af scooter og badestol -... ãã£ãšèŠã
Vi havde valgt forkert hotel ud fra billederne. Det blev rettet men vÊrelset vi fik var noget mindre og dÃ¥rligere all inclusive. Der mangler en bog til ting man kan opleve i kÞrestol samt evt leje af... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HandiTours er et specialiseret rejsebureau med fokus på handicaprejser. Vi skrÊddersyr vores rejser, så forholdene er tilpasset vores gÊsters behov.
TvÊrager 23, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- +4570227252
- info@handitours.dk
- handitours.dk
Super rejse med HandiTours
HandiTours er super gode til at arrangere rejser for mig, selvom jeg har mit handicap. Det er helt fantastisk, at tingene bare fungerer, og at man ikke skal tÊnke på de praktiske ting, når man er afsted.
En helt fantastisk safaritur!
HandiTours planlagde en helt fantastisk rejse for os til Kenya, som fungerede så fint for min sÞn i kÞrestol. Det var muligt at bruge vores mobillift på hotellerne, og safaribussen havde rampe til kÞrestolen. Guiden var fÊnomenal til at spotte dyr, og de eneste dyr vi ikke har set på turen er vist slanger og skorpioner - og det er faktisk ok :-)
God service og faglig ekspertiseâŠ
God service og faglig ekspertise omkring, at tilbyde rejser for kÞrestolsbrugere.