Min forlovede og jeg stod i en desperat situation, vi manglede klistermÊrker og hun manglede en ny bullet journal. Alt hun vidste, var at det ikke skulle vÊre en Leuchtturm1917 for hun ville prÞve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÊtter du ogsÃ¥ pris pÃ¥ den ekstra gode service? Den fÃ¥r man uden tvivl hos Irene. Lynhurtig levering - altid med en lille personlig hilsen. Fleksibilitet, god hjÊlp, sparring er man altis sikker pÃ¥. M... ãã£ãšèŠã
Total slikbutik i specielle skriveredskaber, notesbÞger, klistermÊrker m.m. Ejer Irene Wong er super service minded hurtigt til at fÃ¥ din varer sendt og sÃ¥ fÃ¥r man altid en lille hilsen med pÃ¥ veje... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service. Der var problemer med leveringsfirmaet, og da ejer var syg, var der lidt lang svartid - men sÃ¥ snart, de sÃ¥ min besked, tog de over med konflikten med leveringsfirmaet, sendte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handwritings er en dansk webshop til dig som laver Bullet Journal, går op i kalligrafi eller elsker at vÊre kreativ. Som hardcore Bullet Journalister forstår vi de frustrationer, der fÞlger med ved at kÞbe lÊkre ting fra udenlandske webshops - ventetiden er nÊsten uudholdelig! Derfor besluttede vi at skabe webshoppen. Handwritings blev stiftet i december 2018 med Bullet Journaling og planlÊgning for Þje. Vi har stor fokus på, at kvalitet og funktionalitet mÞdes til retfÊrdige priser. Vores primÊre sortiment består af japanske og amerikanske produkter, men fra tid til anden vil andre spÊndende ting dukke op. Hold Þje med webshoppen, og tÞv ikke med at kontakte os, hvis du savner et produkt. Udover at vÊre en webshop, har Handwritings etableret såkaldte Handwritings society. Det er vores forlÊngede arm ud i Bullet Journal-community'et. Her er du velkommen til at dele din egen Bullet Journal, skrive forslag til produkter og få eksklusive Society-rabatter ved sÊrlige begivenheder. https://www.facebook.com/groups/handwritingssociety
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk oplevelse!
Min forlovede og jeg stod i en desperat situation, vi manglede klistermÊrker og hun manglede en ny bullet journal. Alt hun vidste, var at det ikke skulle vÊre en Leuchtturm1917 for hun ville prÞve en ny.
Vi endte med at kÞbe for omkring 500kr.
DesvÊrre var nogle af varerne udsolgt, men det blev fikset på en rigtig fin måde. Derudover, så kom de efter tre dage og vi er så glade for at vi kÞbte fra Irene.
Det er ikke sidste gang, at vi kommer til at handle hos hende. Det er overskueligt at finde tingene, der var noget for vores smag og det var en utrolig positiv oplevelse. Jeg er sikker pÃ¥ at min pung bliver rigtig let ved kendskabet af denne webshop â€ïž
SÊtter du ogsÃ¥ pris pÃ¥ den ekstra godeâŠ
SÊtter du også pris på den ekstra gode service? Den får man uden tvivl hos Irene. Lynhurtig levering - altid med en lille personlig hilsen. Fleksibilitet, god hjÊlp, sparring er man altis sikker på. Man kan få alverdens lÊkre papir- og skriveartikler, og ikke mindst alt det spÊndende tilbehÞr. Jeg har (rigtig) mange lÊkre ting på mit lille hobbykontor, som jeg kan takke Irene og Handwritings for. Den stÞrste anbefaling herfra.
Dette firma kan anbefales pÃ¥ detâŠ
Dette firma kan anbefales på det varmeste.
Irene er så dygtig og kompetent og giver sådan en god vejledning omkring hendes produkter, så man ikke får lavet fejlkÞb.
En fantastisk vÊrt
En fantastisk god vÊrt der fokuserer på god service. Som nybegynder der aldrig havde prÞvet at lave en bujo fÞr, så var det med stor tålmodighed og engagement, at jeg lÊrte en masse af Irene. Desuden er det lÊkre produkter af god kvalitet.
Total slikbutik i specielleâŠ
Total slikbutik i specielle skriveredskaber, notesbÞger, klistermÊrker m.m.
Ejer Irene Wong er super service minded hurtigt til at få din varer sendt og så får man altid en lille hilsen med på vejen i pakken.
Jeg har kÞbt for flere 1000 kroner hos Handwriting og er så glad for at jeg fandt denne webshop. Det er altid muligt at få vejledning i hvad det er bedst og bruge i forhold til dit projekt.
Kan klart anbefales hilsen Maria
God shop til BuJo
Godt udvalg af spÊndende penne, lÊkre washitapes og alt muligt andet til BuJo!
Personlig betjening og altid god service!
Irene er Sà hjÊlpsom og inspirerende.
Irene er SÃ
hjÊlpsom og inspirerende.
Der er mange spÊndende godter i shoppen og jeg elsker, når Irene holder get-togethers og vi får en snak om alt mellem himmel og jord.
I have a creative handwriting to write notes and iâŠ
I have a creative handwriting and i like two write in different styles. i have 4 years experience in writing letters and other notes.
Vildt god service og smukke produkter
Servicen var helt i top, mange tak til Irene. Produkterne jeg modtog er smukke, og lever fuldt op til min forventning!
God service, hjÊlpsom og venlig
Fantastisk god service. Der var problemer med leveringsfirmaet, og da ejer var syg, var der lidt lang svartid - men så snart, de så min besked, tog de over med konflikten med leveringsfirmaet, sendte en ny pakke med et anden firma uden ekstra regning derfor, og var både hjÊlpsom og opmÊrksom indtil den nye pakke var sikkert fremme. Jeg har modtaget mine varer og er mere end tilfreds. Kan bestemt anbefales!
Synes at produkterne er dyre.
Synes at produkterne er dyre.
Synes ikke udvalget på den måde er stort
Alt ligger i den hÞje prisklasse. Synes ikke der er noget for enhver. Jeg har fundet andre onlineshops med kvalitetsprodukter til bullet journal og til en noget lavere pris og hvor leveringstiden ofte er Max 2 dage.
Deres Facebook gruppe er jeg heller ikke vild med. Det er som om at jo dyrere og finere tilbehÞr og bullet journals man har jo bedre. Der hÞrer jeg ikke hjemme.
Leveringstiden er alt for lang. Synes det er irriterende at vente op til 5 dage.
Handler ikke der mere.
En af Danmarks bedste webshop med top service
Elsker at handle hos Irene og Sidsel. Service og produkts kvalitet er i top. Faktisk en af mine ynglings webshop :)
God hjemmeside, hurtig levering
Super hurtig levering. Ingen skader på produkterne og en lille håndskreven besked med 1000 tak hilsen på. Det er sådan nogle ting der gÞr man handler hos jer igen:-)
Hjemmesiden er nem at overskue og der er gode billeder og beskrivelser af jeres produkter.
Fantastisk service og hurtig levering
Jeg har for handlet hos Handwritings.dk tre gange indenfor kort tid, og det har altid vÊret en suverÊn oplevelse. Webshoppen er pÊn og overskuelig, priserne er fine og det bedste af det hele er at Sidsel og Irene svare altid hurtigt (ved spÞrgsmål sen aften kommer der altid svar tidlig nÊste morgen). De er meget hjÊlpsomme ved spÞrgsmål om leveringstider, vejledning og ikke mindst så tager de hensyn til hvad jeg tidligere har kÞbt, når jeg bestiller fx. Penbox, adventskalender m.m. det er bare en fornÞjelse at handle der.
En skÞn lille webshop
En skÞn lille webshop, med et godt vare udvalg med god kvalitet og altid god service
Har mange lÊkre produkter
Har mange lÊkre produkter, hurtig levering ð jeg fik et gratis net med, sÃ¥ dejligt. Jeg handler helt sikkert her igen.
LÊkre produkter
LÊkre produkter, Danmarks bedste service, mega hurtigt levering, personlig og rare mennesker der gÞr alt for at hjÊlpe også selvom det er en vare der skal bestilles. Absolut favorit shop. Hilsen Maria Lysell
Altid god service
Altid god service. Hurtig levering. Gode produkter. Har bestilt derfra nogle gange og har vÊret rigtig godt tilfreds hver gang. Regner med at bestille derfra igen.
Som altid en fornÞjelse at handle pÃ¥âŠ
Som altid en fornÞjelse at handle pÃ¥ skÞnne handwritings! â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã