Min forlovede og jeg stod i en desperat situation, vi manglede klistermÊrker og hun manglede en ny bullet journal. Alt hun vidste, var at det ikke skulle vÊre en Leuchtturm1917 for hun ville prÞve... ãã£ãšèŠã
SÊtter du ogsÃ¥ pris pÃ¥ den ekstra gode service? Den fÃ¥r man uden tvivl hos Irene. Lynhurtig levering - altid med en lille personlig hilsen. Fleksibilitet, god hjÊlp, sparring er man altis sikker pÃ¥. M... ãã£ãšèŠã
Total slikbutik i specielle skriveredskaber, notesbÞger, klistermÊrker m.m. Ejer Irene Wong er super service minded hurtigt til at fÃ¥ din varer sendt og sÃ¥ fÃ¥r man altid en lille hilsen med pÃ¥ veje... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service. Der var problemer med leveringsfirmaet, og da ejer var syg, var der lidt lang svartid - men sÃ¥ snart, de sÃ¥ min besked, tog de over med konflikten med leveringsfirmaet, sendte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handwritings er en dansk webshop til dig som laver Bullet Journal, går op i kalligrafi eller elsker at vÊre kreativ. Som hardcore Bullet Journalister forstår vi de frustrationer, der fÞlger med ved at kÞbe lÊkre ting fra udenlandske webshops - ventetiden er nÊsten uudholdelig! Derfor besluttede vi at skabe webshoppen. Handwritings blev stiftet i december 2018 med Bullet Journaling og planlÊgning for Þje. Vi har stor fokus på, at kvalitet og funktionalitet mÞdes til retfÊrdige priser. Vores primÊre sortiment består af japanske og amerikanske produkter, men fra tid til anden vil andre spÊndende ting dukke op. Hold Þje med webshoppen, og tÞv ikke med at kontakte os, hvis du savner et produkt. Udover at vÊre en webshop, har Handwritings etableret såkaldte Handwritings society. Det er vores forlÊngede arm ud i Bullet Journal-community'et. Her er du velkommen til at dele din egen Bullet Journal, skrive forslag til produkter og få eksklusive Society-rabatter ved sÊrlige begivenheder. https://www.facebook.com/groups/handwritingssociety
Stavnsvej 109, 8381, Tilst, ãã³ããŒã¯
- +4560619229
- handwritings@handwritings.dk
- handwritings.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God service som sÊdvanligt :-)
God service som sÊdvanligt :-)
Mvh Madina
Alt som det skal vÊre
Fik besked om at blenderen jeg Þnskede mig var tilbage.
nemt, alt som det skal vÊre.
Fin hjemmeside og meget hurtigâŠ
Fin hjemmeside og meget hurtig levering.
SÞd lille hilsen skrevet på visitkort :-)
Bedste anbefalinger herfra.
Super oplevelse
Super oplevelse, god hjemmeside med spÊndende produkter, god service og hurtig levering. Jeg handler gerne hos dem igen.
At betale 40 kr i levering med mere endâŠ
At betale 40 kr i levering med mere end 4 dages leverings tid - Er simpelhen for dårligt.
Jeg vil hellere betale mere, og vide min pakke kommer inden for 1-2 dage.
Vi kommer ikke til at handle her igen.
Alletiders!
- Hurtig levering
- LÊkre produkter du ikke ser andre steder, til rigtig gode priser
- Venlig service, lÊkker indpakning
Kvaliteten er altid helt i top hos sÞdeâŠ
Kvaliteten er altid helt i top hos sÞde Kasper og Irene. Dejligt hurtig levering og der er altid en sÞd lille besked med.
Jeg er så Êrgerlig over, at man kun kan give 5 stjerner! Det er et af mine foretrukne steder at kÞbe bullet journal forsyninger
God og hyggelig service, hurtig ekspedition - top klasse!
Jeg har handlet hos Handwritings.dk to gange nu og begge gange har der vÊret hurtig ekspedition og levering.
Varerne er pakket pÊnt ind og der har begge gange vÊret en sÞd lille hilsen med.
Handwritings.dk er helt klart mit foretrukne sted at kÞbe Bullet Journals. Det er desvÊrre kun muligt at give 5 stjerner ðâââââ
Virkelig god side
Virkelig god side med et godt overblik samt virkelig gode kvalitetsprodukter. God kundeservice også! Denne side vil jeg klart bruge fremover.
VÀldigt bra
Frakten tog ungefÀr en vecka med DHL men Àr annars vÀldigt nöjd med min Archer & Olive notebook.
Fantastisk service och jÀttesnÀllaâŠ
Fantastisk service och jÀttesnÀlla Àgare! Jag kommer definitivt bestÀlla fler saker ifrån dem.
Priserne er fantastiske og leveringenâŠ
Priserne er fantastiske og leveringen er superhurtig! Virkelig god service, det kan jeg varmt anbefale ðð
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering! Jeg har aldrig oplevet at få mine varer så hurtigt! Gode produkter til gode priser.
Det kan jeg varmt anbefale. :)