Min forlovede og jeg stod i en desperat situation, vi manglede klistermÊrker og hun manglede en ny bullet journal. Alt hun vidste, var at det ikke skulle vÊre en Leuchtturm1917 for hun ville prÞve... ãã£ãšèŠã
SÊtter du ogsÃ¥ pris pÃ¥ den ekstra gode service? Den fÃ¥r man uden tvivl hos Irene. Lynhurtig levering - altid med en lille personlig hilsen. Fleksibilitet, god hjÊlp, sparring er man altis sikker pÃ¥. M... ãã£ãšèŠã
Total slikbutik i specielle skriveredskaber, notesbÞger, klistermÊrker m.m. Ejer Irene Wong er super service minded hurtigt til at fÃ¥ din varer sendt og sÃ¥ fÃ¥r man altid en lille hilsen med pÃ¥ veje... ãã£ãšèŠã
Fantastisk god service. Der var problemer med leveringsfirmaet, og da ejer var syg, var der lidt lang svartid - men sÃ¥ snart, de sÃ¥ min besked, tog de over med konflikten med leveringsfirmaet, sendte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Handwritings er en dansk webshop til dig som laver Bullet Journal, går op i kalligrafi eller elsker at vÊre kreativ. Som hardcore Bullet Journalister forstår vi de frustrationer, der fÞlger med ved at kÞbe lÊkre ting fra udenlandske webshops - ventetiden er nÊsten uudholdelig! Derfor besluttede vi at skabe webshoppen. Handwritings blev stiftet i december 2018 med Bullet Journaling og planlÊgning for Þje. Vi har stor fokus på, at kvalitet og funktionalitet mÞdes til retfÊrdige priser. Vores primÊre sortiment består af japanske og amerikanske produkter, men fra tid til anden vil andre spÊndende ting dukke op. Hold Þje med webshoppen, og tÞv ikke med at kontakte os, hvis du savner et produkt. Udover at vÊre en webshop, har Handwritings etableret såkaldte Handwritings society. Det er vores forlÊngede arm ud i Bullet Journal-community'et. Her er du velkommen til at dele din egen Bullet Journal, skrive forslag til produkter og få eksklusive Society-rabatter ved sÊrlige begivenheder. https://www.facebook.com/groups/handwritingssociety
Stavnsvej 109, 8381, Tilst, ãã³ããŒã¯
- +4560619229
- handwritings@handwritings.dk
- handwritings.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig levering i fin indpakning
Skriveredskaber og community.
Kundeservice der er helt i top.
Det er svÊrt ikke at kÞbe sig fattig i alle de lÊkre varer.
Med det mest fantastiske community på Facebook, fyldt med skÞnne kreative mennesker og masser af inspiration.
Irene og Sidsel, I er pragtfulde ð
Jeg er yderst tilfreds med service og produkter
God kundeservice og mega fede produkter! Jeg er meget tilfredsð
5 stjerrner ++++
Dette er virkelig min yndlingsbutik, når jeg skal kÞbe papir og skriveredskaber. De har et virkelig godt udvalg, gode priser, vanvittig hurtig levering.
Jeg har kun ros at give. Varmt anbefalet herfra.
Snabb leverans och mycket fint paket
Snabb leverans och mycket fint paket! Stort tack!
Hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Jeg har handlet her flere gange og kan klart anbefale Handwritings
Super fin og hurtig levering
Hurtig leveringstid
Jeg bestilte i går en bullet journal fra Archer and Olive og allerede dagen efter fik jeg en besked om at min pakke var kommet. Kan helt klart anbefale denne hjemmeside og jeg kommer 100% til at kÞbe fra den igen.
Der er ikke nok stjerner til at beskrive denne oplevelse!
Jeg modtog en pakke hvor den ene tusch var gået i stykker under fragten og der var blÊk ud over hele pakken. Jeg henvendte mig og blev mÞdt af den sÞdeste og mest service mindede person! Har aldrig oplevet så FANTASTISK OG HURTIG SERVICE! Jeg modtog en rabatkode som erstattede alt hvad der var gået i stykker! Hvis jeg kunne ville jeg give give dem mange flere stjerner!
Hurtig levering og venligt personale
Bestilt midt i den travle juleperiode. Men den kom stadigvÊk hurtigt. De var super venlige og hurtige til at svare på spÞrgsmål.
SUPER service :D
Man får simpelthen den skÞnneste service. Det er 3. Gang vi bestiller og bestemt ikke sidste gang.
Vi benyttede os af Black friday tilbud, hvor koden desvÊrre ikke virkede - det fiksere de da lige så vi stadig fik rabatten. Og da 2 af penene desvÊrre ikke virkede ordentligt, blev der beklaget og fremsendt 2 nye der virker helt som de skal. Man får altid en kÊrlig hilsen og mÞder nogle meget imÞdekommende personer bag siden. Helt klart et sted jeg gerne anbefaler at handle :D
SkÞn oplevelse!
Bestilte en Archer and Olive notebook og en metalklips, men da jeg skulle betale virkede en rabatkode ikke. Jeg bestilte alligevel, og skrev til dem jeg var skuffet. Jeg fik simpelthen det bedste svar tilbage, ikke nok med en e-mail der sagde at jeg selvfÞlgelig fik rabatten alligevel, undskyldte de og var bare super sÞde. Jeg fik også en lille note bag på deres visitkort (Som selvfÞlgelig er blevet en del af min notesbog) som bare var skÞn at modtage. Vil helt sikkert anbefale! (Ville have fået 5/5 stjerner hvis der ikke havde vÊret noget, men med deres svar tilbage, så vil jeg her i kommentaren skrive 5/5 i stedet.)
Super service og lÊkre produkter!
Super service!
Har handlet hos handwritings to gange nu, og det er bare en skÞn oplevelse hver gang :) fÞrste gang benyttede jeg afhentning og her forleden bestilte jeg lÊkre sager, som blev bekrÊftet afsendt selv samme aften og har i dag hentet pakken :) min bestilling var pakket forsvarligt ind og yderligere pakket ind som en lille gave og et dejligt håndskrevet kort - det var der også fÞrste gang med i min bestilling :)
Jeg kan varmt anbefale at kÞbe fra handwritings, de har alle de kendte mÊrker og de bedste ting, i bedste kvaliet og fornuftigt pris og så er der bare super service og skÞn levering :)
10 stjerner her fra :) !
Go webshop
Handlede for nylig der og valgte at hente i tilst, Aarhus og kunne afhente dagen efter bestilling :) gode kvalitets tombow tuscher jeg kÞbte :)
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, og pakken var så fint pakket ind at man blev glad bare af at åbne den! Kommer helt sikkert til at handle her igen
Fantastisk oplevelse
Virkelig god og personlig service. Hurtig levering. Et bredt udvalg af skÞnne produkter. Jeg er meget tilfreds!
God service og overskuelig hjemmeside
God og personlig betjening.