Var i den fine forretning to dage i trÊk og se pÃ¥ en dejlig Mulberry taske. PÃ¥ anden dagen kÞbte jeg den. ð Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lÊkre taske der findes o... ãã£ãšèŠã
Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skÞnne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS bÃ¥de med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg vÊrdsÊtter alt hvad jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkre varer, og hurtig fremsendelse. DesvÊrre duede pasformen pÃ¥ den cape jeg havde kÞbt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. FÃ¥ dage senere havde jeg bÃ¥de hÞrt fra Happelshop og fÃ¥et penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DesvÊrre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert stÞrrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. stÞrrelser. Det var vist mere franske str. end danske. MÃ¥tte selv sÞrge for returforsendelse til 6... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brandsð€
Klaregade 7, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- happelkundeclub@gmail.com
- happelshop.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super service
Super service, hurtig levering og mulighed for returnering i samme kuvert.

Meget personlig og virkelig god service
Meget personlig og virkelig god service
Selvom der var mange bump pÃ¥ vejen ift forsendelse, lagde Happel sig virkelig i selen for at give mig den bedste kundeoplevelseâŠ
Ingen bÞvl kun service!
Jeg vil til enhver tid anbefale Happel og handle der igen

Happelshop ããã®åç
DesvÊrre ikke den bedste oplevelse
DesvÊrre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert stÞrrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. stÞrrelser. Det var vist mere franske str. end danske. Måtte selv sÞrge for returforsendelse til 68 kr., Hvilket ikke er god service. Håber bare at PostNord får afleveret pakken og at jeg får pengene igen.

GrundlÊggende tilfreds
Har handlet en del gange hos Happelshop og er tilfreds med udvalget. Savner at der er returlabel med selvfÞlgelig mod betaling. Det er så meget lettere lige at kunne sÊtte den på. Endvidere kunne jeg tÊnke mig at Vanessa Brunos styles mÊrkes med danske stÞrrelser. Jeg har nu lÊrt at jeg skal lÊgge en stÞrrelse til for at det passer.
Kan klart anbefales
Alt gik som det skulle. God pris og jeg modtog tasken i lÞbet af to dage.

Det er ren fusk.
Det er ren fusk.
Jeg kÞbte FM23 ved dem for en måned siden. Har på intet tidspunkt sagt ja til et medlemskab. Men har nu lige fået trukket 299 kr. Fra min konto.
Hold jer langt vÊk!
Deres telefon nummer findes ikke. Og min mail er ikke tilkoblet deres hjemmeside. SÃ¥ kan ikke logge ind.
Ren fusk hold jer vÊk.
Glat oplevelse hele vejen igennemâŠ
Glat oplevelse hele vejen igennem processen. Hurtigt svar på spÞrgsmål i kommentarfeltet i ordren
For dyrt at sende varer retur
For dyrt at sende varer retur. Måtte af med 62 kr for at prÞve 1 kjole.
GÞr det aldrig mere.
Slut med at handle her.

Happelshop ããã®åç
Den bedste service og oplevelse ð
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter.
Super service.
Hurtig levering.
Så tilfreds og glad for min nye lÊkre trÞje.
Super skÞn service og hurtig levering
Altid sÞd betjening og god service :-)
Mulberry taske
Mange tak for god betjening.Jeg modtog en fantastisk mulberry taske flot indpakketð