Var i den fine forretning to dage i trÊk og se pÃ¥ en dejlig Mulberry taske. PÃ¥ anden dagen kÞbte jeg den. ð Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lÊkre taske der findes o... ãã£ãšèŠã
Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skÞnne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS bÃ¥de med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg vÊrdsÊtter alt hvad jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkre varer, og hurtig fremsendelse. DesvÊrre duede pasformen pÃ¥ den cape jeg havde kÞbt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. FÃ¥ dage senere havde jeg bÃ¥de hÞrt fra Happelshop og fÃ¥et penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DesvÊrre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert stÞrrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. stÞrrelser. Det var vist mere franske str. end danske. MÃ¥tte selv sÞrge for returforsendelse til 6... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brandsð€
Klaregade 7, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- happelkundeclub@gmail.com
- happelshop.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
5 stjernerð€©ð€©fremragende sÃ¥vel fÞr
5 stjernerð€©ð€©fremragende sÃ¥vel fÞr, som under og efter handelâŠððkan varmt anbefales
Ikke noget at sÊtte en finger på
Ikke noget at sÊtte en finger på. Det hele fungerede helt perfekt og hurtig levering.

Virkelig god betjening
Virkelig god betjening, god vejledning af stÞrrelse og hurtig levering. Godt sted at handle.

Happelshop ããã®åç
Jeg har kÞbt endnu en smuk kjole fraâŠ
Jeg har kÞbt endnu en smuk kjole fra den fantastiske butik. Kan anbefales.

Enestående sted at handle
Enestående sted at handle, unik service, langt udover det man forventer :-)

Hurtig levering
Hurtig levering, vejledning ud over det sÊdvanlige og ikke mindst det lÊkreste skindtÞj og cashmere strik. Kan varmt anbefales.

Super service.
manglende svar og plads til forbedring
1) dagen efter jeg havde bestilt på deres webshop var produktet 10% billigere, skrev til dem og spurgte indtil hvordan jeg skulle forholde mig til det - men har aldrig fået svar
2) bestilte den pågÊldende vare indpakket (i Þvrigt en god service) men prisen på varen var ikke dÊkket, men fuldt synlig for modtageren af gaven :-(
Godt produkt men middel service
Er vant til et andet service niveau fra andre webshops og en mere kundevenlig fleksibilitet. Bukserne jeg kÞbte var flotte, ingen problemer med produktet.

SkÞnneste styles og hurtig forsendelse
SkÞnneste styles og hurtig forsendelse
De varmeste anbefalinger fra en meget tilfreds kundeð

Happelshop ããã®åç
Det er fÞrste gang jeg handler hosâŠ
Det er fÞrste gang jeg handler hos Happelshop....det virker meget eksklusivt, og det er en meget smuk, velsiddende og behagelig top jeg kÞbte. Jeg vender gerne tilbage. ð
Jane Lindholm.

Super lÊkker Kjole
Super lÊkker Kjole, hurtig levering ;) fÞlte mig rigtig godt behandlet knus fra Gistrup

Happelshop ããã®åç
De er super sÞde og professionelle ogâŠ
De er super sÞde og professionelle og sender - og for den sags skyld returnerer - lynhurtigt.

Happelshop ããã®åç
Super professionelt og god service ogâŠ
Super professionelt og god service og lÊkre varer. Elsker at shoppe hos happel.