Var i den fine forretning to dage i trÊk og se pÃ¥ en dejlig Mulberry taske. PÃ¥ anden dagen kÞbte jeg den. ð Rigtig god betjening og fin indpakning. Dejlig snak om alle de lÊkre taske der findes o... ãã£ãšèŠã
Hurtig modtagelse af ordre.Rigtig fin indpakning , skÞnne klassiske styles og dejlig service. YDERST TILFREDS bÃ¥de med web-shop samt den fysiske forretning som kunde . Jeg vÊrdsÊtter alt hvad jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkre varer, og hurtig fremsendelse. DesvÊrre duede pasformen pÃ¥ den cape jeg havde kÞbt ikke lige mig, hvorfor den blev returneret. FÃ¥ dage senere havde jeg bÃ¥de hÞrt fra Happelshop og fÃ¥et penge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
DesvÊrre ikke den bedste oplevelse. Helt forkert stÞrrelse, kunne godt have brugt lidt mere info ang. stÞrrelser. Det var vist mere franske str. end danske. MÃ¥tte selv sÞrge for returforsendelse til 6... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
A universe of hand-picked fashion items from the worlds leading luxury brandsð€
Klaregade 7, 5000, Odense C, ãã³ããŒã¯
- happelkundeclub@gmail.com
- happelshop.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
DÃ¥rlig, uprofessionel og snobbet kundeservice
Dårlig, uprofessionel og snobbet kundeservice, hvor de ikke kan hjÊlpe mig med en enkel reklamation af en kÊde til min Mulberry taske og lover hÞje omkostninger for at få den lavet, samt +6 måneders ventetid.
- Er fÊrdig med at kÞbe tasker hos denne butik og vil helt klart foretrÊkke at tage til Aarhus eller KÞbenhavn!
Superfin service
Superfin service. Jeg havde set en smuk bluse på deres hjemmeside. Jeg var i tvivl om mål og Happel hjalp straks med mål. Jeg bestilte en bluse sÞndag og modtog den tirsdag fint pakket ind. DesvÊrre passede modellen ikke og jeg returnerede pakken. To dage efter fik jeg mail og pengene retur.
Det var fÞrste gang jeg handlede hos dem men jeg vil sikkert vende tilbage.

Happelshop ããã®åç
LÊkre produkter, hurtig service og fin indpakning
LÊkre produkter, hurtig service og fin indpakning- så kan man kun vÊre glad:)

Happelshop ããã®åç
Super hurtige levering og godâŠ
Super hurtige levering og god vejledning via telefon hvis du har spÞrgsmål til produkter.

Super flotte varer
Super flotte varer - lever op til beskrivelsen- hurtig betjening. Gode tilbud

Happelshop ããã®åç
Jeg havde en super fin oplevelse da jegâŠ
Jeg havde en super fin oplevelse da jeg handlede online pÃ¥ happels webside , hurtigt svar og hurtigt kunne jeg hente mine vare i butikken ved venligt personale âºïž