Modtog 4 lakridser i stedet for 4…
Modtog 4 lakridser i stedet for 4 kasser….. telefonnummeret virker ikke - godt nok træls.
Rask levering, gratis frakt og nydelig lakris i flott forpakning. Pent pakket. Jeg er glad i salt lakris, men den ene typen går videre til mine lakriselskende venner for den var for salt for meg😬😅 de leverer det de lover med andre ord. The salted caramel var nyyydelig😍
Altså.. Wow😍🖤 Haupt Lakrits har et godt utvalg av håndlaget kvalitetslakris. Jeg kjøpte 4 ulike typer🥰 Og jeg må bare si: For noen nydelige lakrissmaker🤤😋 DETTE kan virkelig kalles for lakris!🤩 Nettbutikken er flott og oversiktelig. Tiden fra ordren er lagt inn og til den sendes tok 5 dager. Men det var 27. nov og siste dagen i blackweek-uken. Så det er nok forklaringen, at mange har lagt inn bestillinger før meg.. Og at de selvsagt ble prioritert før meg pga det😊 Ellers tok leveringstiden 4 dager fra mailen om at den var sendt kom til jeg fikk hentemeldingen😊🙌 Det er absolutt en akseptabel leveringstid fra Stockholm-området til et tettsted på Vestlandet🥰 Til slutt: Takk til dere i Haupt Lakris for det artige julekortet og klistremerket som var utenpå embalasjen😅😂 Lo godt da😄 Merry Christmas.. til dere også😉🥰❤️
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。