Rett og slett en veldig enkel mÃ¥te Ã¥ fÃ¥ fine profilbilder pÃ¥. Jeg brukte muligens 20 min pÃ¥ Ã¥ finne bilder og ta noen nye som skulle lastes opp som et grunnlag, og det var det. Anbefaler Ã¥ ta en p... ãã£ãšèŠã
Så snabbt och smidigt att utifrån ett par ganska dåliga selfies få fina proffsiga bilder. Kan varmt rekommenderas till dig som inte hinner eller vill gå till en fotograf.
Super fedt koncept. Har i Ã¥revis tÊnkt pÃ¥ at gÃ¥ til en fotograf og fÃ¥ taget et nyt profilbillede til LinkedIn, men sandheden er jo at jeg ikke fÃ¥r det gjort. SÃ¥ ser jeg en dag et opslag om Headsho... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Turn your selfies into professional headshots in just 15 minutes. Our AI creates portraits so realistic, you'd think a professional photographer took them. Used by +17.000 individuals and +700 companies.
NÞrrebrogade 14, 2200, KÞbenhavn N, ãã³ããŒã¯
- hey@headshots.dk
- headshots.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Så snabbt och smidigt att få proffsiga bilder
Ãkta resultat
JÀttebra koncept! Man ser ut som sig sjÀlv och det Àr det viktigaste med AI, att inte tappa det Àkta.
Go for anbefaling
FuldstÊndig problemfrit forlÞb, god kommunikation, kvaliteten af billederne er absolut god og prisen kan alle vÊre med på.
Super fine portrÊtbilleder
Super fine portrÊtbilleder, det var svÊrt at vÊlge de bedste. Varm anbefaling herfra
Snabbt och smidigt och kunde lÀtt vÀljaâŠ
Snabbt och smidigt och kunde lÀtt vÀlja ut ett antal bilder som var precis lagomt redigerade! Gillar att mina skrattrynkor var kvar och att jag såg ut som mig.
Super fedt koncept
Super fedt koncept.
Har i årevis tÊnkt på at gå til en fotograf og få taget et nyt profilbillede til LinkedIn, men sandheden er jo at jeg ikke får det gjort.
Så ser jeg en dag et opslag om Headshots og tÊnker det må prÞves. Jeg uploadede 10 billeder af mig selv og fik en stor bunke billeder retur i forskellige vinkler, med forskellige baggrunde og forskelligt tÞj.
MÃ¥ sige jeg er meget positivt overrasket over resultatet. Det kan I roligt kaste jer ud i.
Enkel måte å få fine bilder på!
Rett og slett en veldig enkel måte å få fine profilbilder på. Jeg brukte muligens 20 min på å finne bilder og ta noen nye som skulle lastes opp som et grunnlag, og det var det.
Anbefaler å ta en pakke med en del bilder, da noen blir også litt rare. Men om du får 5 fine bilder (jeg fikk minst 11) for kr. 400 så er det kjempebra med tanke på tid du har spart og hva det ville ha kostet hos en profesjonell fotograf.
Så trenger du bilder raskt og ikke har tid eller penger til å gå til en profesjonell fotograf, anbefaler jeg Headshots!
Let proces med fint resultat
Utrolig let proces, tog ingen tid, og der var rigtig mange billeder at vÊlge imellem. Men man skal lige nÊrstudere billederne - ikke alle er lige heldige. Regn med 3-5 skud der kan bruges - og det er selvfÞlgelig også helt fint til den pris.
Flotte profesionelle portrÊt billeder
Flotte profesionelle portrÊt billeder, og med lidt finpudsning kom de til, at stå endnu skarpere.
Super nemt
Det var super nemt at fÞlge guiden og billederne blev super gode! âš Udover at lege med AI er mega sjovt, sÃ¥ blev resultatet altsÃ¥ brandgodt ð¥
Fikk ikke refund!
Var ikke fornÞyd med bildene. Deres AI gjÞr om på ansiktet, og inkluderte til og med en ukjent mann i bildene. Klaget og Þnsket pengene tilbake som de lokket med i annonsen. Det fikk jeg ikke.. fikk 50 ekstra bilder som var like dårlige i stedet.

Headshots.dk/se/no/so ããã®åç
MÃ¥nga riktigt fina bilder
Många riktigt fina bilder! Stor skillnad i kvalité mot andra AI bilder!
Snygga bilder snabbt och enkelt
Snygga bilder snabbt och enkelt. Minst lika snygga bilder som hos fotografen, om inte bÀttre, och betydligt billigare ð
Total speedy og ekstrem god oplevelse!
Jeg har bare prÞvet mig frem og ikke rigtigt forventet ret meget, men resulatet af de nye portrÊtbilleder er faktisk fantastisk. Jeg har sparet al den tid, jeg ville have brugt på en fotograf. 5 ud af 5!
God service
God service - virkelig god. VirkelighedsnÊre portrÊtfotos, der kan bruges både privat og professionelt . Anbefales:-)
Jeg synes der er en god service
Jeg synes der er en god service, også fordi jeg glemte at uploade et med et smil, så hjalp Christian mig i mål med dette. Mange brugbare billeder, selvom der også er nogle der ikke skal bruges, men sådan er det vel også hvis man er til fotograf..
Jeg er blown away
Virkeligt mange gode headshots - lavet udfra mine egne selfies. Og de har den fede energi og er ret naturtro. Man kan godt ane, at de er AI genererede, hvis man véd det. Men på FB, LinkedIn og SoMe fungerer de perfekt. Og så er jeg blÊst bagover af den kreativitet, der ligger i tÞj, baggrund, kropsholdning, mm. Det er VIRKELIG godt! Det ar prÊcis dét, jeg havde brug for. Og folkene bag Headshots er ekstremt hjÊlpsomme, så jeg har fået en ret god service!
En flot billede til min LinkedIn
En flot billede til min LinkedIn - hurtigt og billigt! :-) Og super god kundeservice også
Fine billeder
Fine billeder, hvor hovedparten afspejlede hvordan jeg reelt ser ud. Rigtig god service generelt. Chat funktion virker godt
Let at gå til og fantastiske resultater
Let, hurtigt at komme i gang med kun med brug af billeder taget med min egen telefon og resulterede i nogle rigtige stramme profilbilleder.
#KUDOS