Rett og slett en veldig enkel måte å få fine profilbilder på. Jeg brukte muligens 20 min på å finne bilder og ta noen nye som skulle lastes opp som et grunnlag, og det var det. Anbefaler å ta en p... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Så snabbt och smidigt att utifrån ett par ganska dåliga selfies få fina proffsiga bilder. Kan varmt rekommenderas till dig som inte hinner eller vill gå till en fotograf.
Super fedt koncept. Har i årevis tænkt på at gå til en fotograf og få taget et nyt profilbillede til LinkedIn, men sandheden er jo at jeg ikke får det gjort. Så ser jeg en dag et opslag om Headsho... もっと見る
Utrolig let proces, tog ingen tid, og der var rigtig mange billeder at vælge imellem. Men man skal lige nærstudere billederne - ikke alle er lige heldige. Regn med 3-5 skud der kan bruges - og det er... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Turn your selfies into professional headshots in just 15 minutes. Our AI creates portraits so realistic, you'd think a professional photographer took them. Used by +17.000 individuals and +700 companies.
Nørrebrogade 14, 2200, København N, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alle mine fordomme blev gjort til…
Alle mine fordomme blev gjort til skamme. Der er virkelig nogle gode billeder imellem. Kundeservicen er der heller ikke en finger at sætte på. Mine varmeste anbefalinger.
Service udover det sædvanlige
Allerede fra starten mærkede jeg, at deres kundeservice er i en helt anden liga – både hurtig, venlig og super professionel. Jeg havde lidt problemer med at få adgang til min konto, men de svarede på få minutter. Det er tydeligt, at de virkelig brænder for deres arbejde og går op i at levere et produkt af høj kvalitet. De gjorde en ekstra indsats for at sikre, at jeg havde en god oplevelse, og jeg følte mig virkelig taget godt hånd om hele vejen igennem. Det er service ud over det sædvanlige, og jeg kan klart anbefale dem til alle, der ønsker professionelle headshots!
Deeply impressed by the outcome
Deeply impressed by the outcome, solid magic. Headshots.dk nailed it/me 😃. Best recommendations.
Genialt koncept
Virkelig god måde at få gode profilbilleder på. Processen er enkel. Upload 10-12 billeder af dig selv. Vælg derefter en god håndfuld forskellige profiltyper. vent ca. 5 minutter, så har du (i dette tilfælde) 80 forskellige profilbilleder som du kan plukke iblandt.
Super godt produkt en en god pris
Super godt produkt en en god pris. Er importeret over hvor autentiske billederne bliver🤗
Fantastiske profilbilleder på kun 15 min.
Jeg vil gerne dele min utroligt positive oplevelse med Headshots.dk og deres AI-genererede profilbilleder. Fra start til slut har deres service været en fornøjelse at benytte.
Først og fremmest er billederne simpelthen fantastiske. De er utrolig flotte og tiltalende, og kvaliteten er i top. Jeg har nu profilbilleder til både LinkedIn og alle mine andre sociale platforme, og de passer endda perfekt til min Microsoft 365 firmakonto.
Deres hjemmeside er meget brugervenlig og nem at navigere. Der er udførlig vejledning, som gør hele processen enkel og ligetil. Jeg følte mig godt informeret og guidet gennem hvert trin, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.
Jeg kan varmt anbefale Headshots.dk til alle, der ønsker professionelle og smukke profilbilleder. Resultaterne er virkelig imponerende, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med min beslutning om at bruge deres service
Genialt koncept
Genialt koncept - det tog mig meget kort tid at finde fotos til viderebearbejdning, og på ingen tid fik jeg tæt på 100 forslag til fotos i forskellige settings mv. Mindst 10 af dem blev virkelig gode, og jeg har nu en række fede portrætfotos jeg kan bruge i forskellige sammenhænge - 100 gange hurtigere og billigere end at bruge en professionel fotograf. Det kræver bare at man selv har fotos som udgangspunkt, der kan arbejdes med
En super god oplevelse
Jeg var skeptisk inden jeg gik i gang, men var nysgerrig på, hvad det kunne... og jeg er vildt imponeret over resultatet. Jeg fik 80 billeder, og ca. de 60 var super skarpe og vellignende.
En super god oplevelse og meget intuitiv webside, så kæmpe anbefaling fra mig :-)
Hurtig og god service!
Jeg bestilte headshots mest for sjov og…
Jeg bestilte headshots mest for sjov og for at prøve, hvad det kunne. Resultatet blev rigtig godt og da jeg spurgte, om de kunne lave nogle mindre justeringer, fik jeg hurtigt 10 nye billeder - uden ekstra beregning. Kundeservice helt i top via deres chatfunktion. Kan bestemt anbefales som alternativ til en rigtig fotograf.
Rigtig god kundebetjening
Super god value-for-money og utrolig god kundebetjening. Jeg fik redigeret 3 billeder som fordi jeg synes at håret kunne rettes, og det blev gjort næsten med det samme.
Brilleaben
Fik rigtig mange billeder lavet hvor mine briller ikke var med. Det var jeg selvfølgelig ærgerlig over, da det jo er en del af mig.
Må så sige de yder god service, og fik på mail sendt mange billeder hvor jeg har briller på :)
Meget professionel service og gode billeder.
Meget professionelle gode billeder.
God service ved spørgsmål.
Naturligt og ikke for retoucheret.
Virkelig god service
Virkelig god service, havde selv kommet til at uploade nogle knap så gode billeder, så resultatet var derefter, jeg skrev til dem, og de sendte mig hurtigt nogle nye forbedret billeder. Er super tilfreds med resultatet!
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse - og super fine og vellignende billeder uden at det blev for “glam”.
Verden af AI kan godt være lidt skræmmende, headshots.dk er et godt sted at starte 😊
Efter 2 fejlede forsøg (nok primært min…
Efter 2 fejlede forsøg (nok primært min egen skyld) fik jeg sublim service af support teamet og så blev jeg tilfreds med resultatet. Jeg er vild med at man stadig "ligner sig selv" og at de har et support team, der virkelig yder service! Tak!
Hurtigt nemt og sikkert
Hurtigt nemt og sikkert
Imponerende hvordan man på 10 min kan modtage et stort udvalg af billeder af virkelig flot kvalitet og karakter
Super god service!
Super tilfreds med hurtigt og effektive…
Super tilfreds med hurtigt og effektive billeder til mit cv. Super simpelt og nemt. Virkelig flotte og gode billeder der ligner!
Hurtig og effektiv service!
God kundeservice
God kundeservice! Jeg var ikke helt tilfreds med mine første billeder - dette blev dog rettet uden problemer.
Billeder er fine til et CV eller som profilbillede på LinkedIn :-)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。