Headshots.dk/se/no/so レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rett og slett en veldig enkel måte å få fine profilbilder på. Jeg brukte muligens 20 min på å finne bilder og ta noen nye som skulle lastes opp som et grunnlag, og det var det. Anbefaler å ta en p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Så snabbt och smidigt att utifrån ett par ganska dåliga selfies få fina proffsiga bilder. Kan varmt rekommenderas till dig som inte hinner eller vill gå till en fotograf.

5つ星のうち5の評価

Super fedt koncept. Har i årevis tænkt på at gå til en fotograf og få taget et nyt profilbillede til LinkedIn, men sandheden er jo at jeg ikke får det gjort. Så ser jeg en dag et opslag om Headsho... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Utrolig let proces, tog ingen tid, og der var rigtig mange billeder at vælge imellem. Men man skal lige nærstudere billederne - ikke alle er lige heldige. Regn med 3-5 skud der kan bruges - og det er... もっと見る

企業情報

1. ソフトウェア企業

当該企業による記述

Turn your selfies into professional headshots in just 15 minutes. Our AI creates portraits so realistic, you'd think a professional photographer took them. Used by +17.000 individuals and +700 companies.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27

レビューを書く

Helt suveræne resultater

Wauw, nogle resultater som der bliver leveret, udover at jeg synes at billederne er virkelig vellykket, så har deres service sparet mig for virkelig mange timers styling og foto shoot, og prisen er helt fantastisk - her kan alle målgrupper være med.

2024年7月24日
5つ星のうち1の評価

Virker slet ikke

Virker slet ikke! Ik spild dine penge på noget som ikke virker for de refundere heller ikke dine penge tilbage vis du ikke er glad med resultatet!

Update: Ja jeg fik pengene tilbage men det stadig dårligt ik køb det for de var kun villig til at give mig pengene tilbage pågrund af den her kommentar om deres lille **** firma. Og de kommer til at trippe dig om at fjerne din kommentar for de kan nemlig ik tåle kritik for det skader jo deres lille firma piv piv.
Update: De fik fjernet min anmeldelse de er jo fuldstændig helt væk.
Update: sjovt nok de skrev hvor mange penge jeg ville har for at fjerne min kommentar og de fik et svar 😂😂

2024年7月17日
Headshots.dk/se/no/so ロゴ

Headshots.dk/se/no/so からの回答

Hej Mohammed,

Som sagt kan vi ikke lave Headshots når du uploader 14 af de samme billeder. Alligevel valgte vi at refundere dig selvom retningslinjerne ikke var fulgt.

Din anmeldelse blev ikke slettet af os, men af Trustpilot, da du skrev den og krævede 5000 DKK for at slette den igen. Af den grund ser vi bort fra anmeldelsen da den bestemt ikke er repræsentativ.

/Headshots.dk

5つ星のうち1の評価

Dårlige portrætter

Billederne lever desværre ikke op til mine forventninger. Langt fra den kvalitet, som man ser brugt som eksempler på deres egen hjemmeside. Jeg er ærgerlig over at have smidt penge efter det her. Ville ikke anbefale firmaet til andre.

2024年5月4日
Headshots.dk/se/no/so ロゴ

Headshots.dk/se/no/so からの回答

Hej Sofie,

Det skyldes i 99% af tilfældene input-billederne der enten er i dårlig kvalitet, gamle eller ikke følger retningslinjerne på anden vis. Gode input-billeder = gode resultater.

Hvis du sender os en mail så vi kan lokalisere dig, kan vi lynhurtigt forklare dig hvorfor:-)

/Headshots.dk

5つ星のうち5の評価

Vildt overrasket over hvor godt…

Vildt overrasket over hvor godt resultatet blev. Var noget i tvivl om jeg ville kunne bruge billederne på LinkedIn, men det viste sig at være helt perfekt til formålet. Hurtig levering af billeder, god variation, billigt, og uden at skulle bestille tid til fotograf... Ingen klager herfra

2024年6月18日
5つ星のうち3の評価

Desværre levede billederne ikke op

Desværre levede billederne ikke op. Mit hår lignede ikke sig selv, og jeg havde prikker i ansigtet, som jeg ikke har i virkeligheden. Men mest synes jeg, at det var så upassende, at jeg på nogle billeder har meget nedringet tøj på!!!! Mon man gør dette for alle køn??
Kunne ikke bruge billederne. Hvis servicen skulle virke er det nødvendigt at lade kunderne vælge, om de ønsker sort/hvid fotos samt tøjvalg og ansigtsudtryk. Ellers ender man let med ubrugelige billeder. Man bruge iøvrigt kunne se billederne, inden man køber!!

2024年6月18日

Var jätteenkelt

Var jätteenkelt, gick superfort, var lite missnöjd med för lång hals på vissa bilder och fick direkt ett antal nya bilder direkt till mailen. Snabb och bra service!
Trevliga och effektiva danskar :)

2024年6月14日
5つ星のうち5の評価

Jeg var lige et smut forbi…

Jeg var lige et smut forbi AI-fotografen hos Headshots.dk.

Jeg ville gerne have et bedre profilbillede, blandt andet til brug på Linkedin - og det dér med at sætte håret og tage makeup og pænt tøj på, tage til fotografen osv, -ja det tager jo bare alt for lang tid, når man hellere vil bruge tiden i stalden eller på hesteryg når man har fri😂

Jeg sendte bare en masse forskellige billeder ind, som jeg havde liggende på mobilen og det kom der nogle virkelig flotte billeder ud af 😍
Det er jo vildt hvad man kan med AI idag og også en anelse skræmmende. Men hold da op hvor var det nemt💪👏
Jeg fik også rigtig god service af Ole fra Headshots.dk, som hjalp med at optimere billederne yderligere efter mine ønsker; jeg ville gerne have så naturlige billeder som muligt, og det fik jeg bestemt 😉😍

2024年6月15日

Enbart imponerad

Klockrent resultat till en klart prisvärd kostnad. Leveransen gick snabbt och flertalet bilder kunde direkt läggas in på såväl CV som Linkedin. Några bilder hade blivit ”smittade” av dåligt genomtänkt klädsel på selfie som skickades in, fick riktigt bra service i samband med support-kontakt gällande detta.

Nästa steg blir att uppdatera kontaktbilder på företagets hemsida, att anlita en fotograf hade kostat oss många tusenlappar - här löser vi det till en bråkdel av priset.

2024年6月15日
5つ星のうち3の評価

Jeg fik en række portrætfotos fremstillet hos headshots. Jeg syntes ikke mine billeder var i samme kvalitet og "naturlighed" som billederne fremgår i annoncen.

De fleste fa mine billeder var vellignende men øjnene (som lignede glasøjne) fik billederne til at fremstå meget unaturlige.

Jeg skrev til headshot og bad om at få mine penge retur. Fuld tilfredshed eller pengene retur.

De tilbød mig at redigerer i billederne og optimerer dem yderligere. De optimerede billeder var stadig med "glasøjne
"
De tilbød at redigerer dem yderligere for at gøre dem mere naturlige. Og de sidste billeder er jeg tilfreds med. Dem kan jeg godt få mig selv til at bruge.

Så tak for god service.

2024年6月10日
5つ星のうち3の評価

Pas på med deres "refunderingspolitik"

Jeg besluttede mig for at afprøve headshots, da jeg ville optimere min LinkedIN-profil, selvom det var med blandede følelser, da jeg samtidig også skulle forhold mig til det faktum, at anvende AI-genereret fotos i professionelle øjemed.

Jeg besluttede mig derfor at afprøve det, da jeg kunne læse mig frem til, at der var en overordnet fin refunderingpolitik, hvis man ikke var tilfreds og overholdt deres uploadningsinstruktioner.

Efter at have modtaget billederne (lille pakke), og vejet det frem og tilbage, konkluderede jeg til sidst, at jeg ikke kunne forhold mig til, at et AI-genereret billede skulle sælge mig som person på LinkedIN mv., og samtidig skildrede langt størstedelen af billederne ikke min egen opfattelse af, hvordan jeg ser mig selv som person.

06.06.24:
Jeg skrev en mail til headshots, hvor jeg roser deres produkt for potentialet, men at jeg ikke personligt er der, hvor jeg kan se mig selv bruge dem til det, som jeg havde sat mig for. Jeg er af den årsag ikke interesseret i, at de forsøger igen med nogle nye og evt. bedre billeder, da det ikke vil ændre på min generelle holdning.
Jeg gør i samme mail opmærksom på, at jeg selv er af den overbevisning, at jeg har overholdt uploadingsinstruktionerne, og ønsker en refundering.

06.06.24:
Jeg får hurtigt svar samme dag fra en medarbejder, hvor han begrunder kvaliteten af billederne med, at det er ældre billeder jeg har indsendt, og at der er sneget sig et feriebillede med flere personer med, som forvirrer computeren - fair nok med den del.
Han tilbyder i samme mail, at de gerne vil prøve igen med nogle nye billeder, hvor de nu vil give mig 97 % rabat, hvis jeg samtidig vælger den mellemstore pakke.
Han slutter mailen af med, at skulle jeg ikke være tilfreds, så refunderer de blot det hele igen.

09.06.24:
Jeg svarer medarbejderen pr. mail, at jeg erkender at feriebilledet naturligvis er en fejl, men at det destomindre ikke ændrer på, at jeg ikke føler mig 100 % tryg ved at bruge AI-genereret billeder af mig selv offentligt, endnu.
Jeg beder derfor igen om, at jeg ønsker en refundering af de små 197 kr., som jeg har investeret i produktet.

12.06.24:
Jeg sender endnu en mail til medarbejderen, da jeg endnu ikke har modtaget noget svar på min seneste henvendelse, som jeg sendte nogle dage forinden.

14.06.24:
Dags dato, hvor denne anmeldelse skrives, beslutter jeg mig for at gå på trustpilot og læse anmeldelser omkring virksomheden. Her støder jeg på en lignende hændelse, hvor vedkommende først har fået sin refundering, da personen skriver om sin oplevelse på trustpilot, hvilket nu også er håbet for mig.

Alt i alt er det en super kedelig oplevelse, hvor kunden ikke føler sig hørt i, at man er utryg ved brugen af produktet, uagtet kvaliteten. I stedet for at anerkende det og tage det med, som et evt. udviklingspotentiale og optimering af produktet, bliver man blot prakket et nyt og større produkt på, med en lokkende rabat.

Headshots er derfor meget hurtige til at svare på henvendelser, hvor de forsøger at redde deres indtjening, men knap så lyttende og forstående eller hurtige til at gøre brug af deres refunderingspolitik.

Jeg kan se, at der er indtil flere, som er tilfredse med produktet, hvilket jeg kun kan glæde mig over på deres vegne. Men som kunde, og den kundeservice jeg har oplevet, vil jeg desværre ikke anbefale virksomheden.

OPDATERING:
14.06.24:
Ikke længe efter jeg skrev denne anmeldelse, modtog jeg en mail omkring refusion. Samtidig modtog jeg en mail fra en medarbejder, der begrunder den lange svar tid med sygdom på kontoret tillige med travlhed.
Jeg bliver igen tilbudt, at benytte en rabatkode der giver mig gratis billeder, som kompensation for den lange svar tid.

18.06.24:
Refusionen er blevet udbetalt til min konto.

19.06.24:
Jeg modtager en ny mail fra headshots, og denne gang fra ejeren selv.
Han beklager episoden, og tilbyder også her et gratis forsøg med deres billeder.
Om det er god service eller ej kan på sin vis diskuteres, da jeg stadig ikke føler, at de læser og forstår, hvad det hele handler om.
Jeg har hele tiden blot ønsket mine penge retur grundet personlige årsager, grundet det faktum, at jeg har svært ved at benytte AI-genereret billeder professionelt - så jeg vil ikke umiddelbart mene, at en yderligere kompensation i.f.a. nye gratis billeder vil være en yderligere/nødvendige kompensation at tilbyde (Jeg ønsker heller ikke en højere kontant kompensation eller andet, blot for at slå det fast)

Derudover skriver ejeren i mailen, at han synes min anmeldelse på Trustpilot gør ondt, da hans virksomhed er nystartet. Jeg har på sin vis respekt for nye virksomheder, og al opstart er hård, men jeg synes stadig at man skal passe på med at markedsføre en så stærk returneringspolitik. Anmeldelsen løftes derfor fra oprindeligt én stjerne, til tre.

2024年8月20日
5つ星のうち3の評価

Jeg synes ikke at nogle af billederne…

Jeg synes ikke at nogle af billederne lignede mig og det bliver meget “filter agtigt” og lige skåret 15 år af alderen ;) Umiddelbart ikke billeder jeg vil bruge på LinkedIn, CV osv, men super sjovt at prøve og jeg er sikker på at jo mere træning af den kunstige intelligens bag, jo bedre kvalitet i fremtiden. Super god service og fik tilsendt flere billeder, da jeg fortalte at jeg ikke kunne genkende mig selv. Desværre flere, hvor jeg ikke genkender mig selv.

2024年6月10日

Trustpilot エクスペリエンス