Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Halverwege de tweede zin van mijn uitleg over de storing was de diagnose al gemaakt. Half uurtje later de storingen gewist en mijn auto voorzien van nieuwe accu. Daarbovenop twee heerlijke bakkie ko... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hopeloos om via niet werkende AI-systematiek info te krijgen ver de status van mijn te repareren Alfa Romeo, met een mogelijke datum waarop de auto weer opgehaald kan worden. Het centrale systeem wer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had mijn Giuilia gekocht bij een andere Alfa-dealer. Daar slechte service wegens weinig verstand en liefde voor Alfa's. Oorzaak stroomlekkage konden ze nooit vinden. Om de haverklap lege accu en We... もっず芋る

䌁業情報

1. アルファ ロメオ ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌディヌラヌ
  4. ハむダヌ サヌビス

Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Vol lof

Afgelopen januari onze Alfa Romeo Giulietta gekocht waar we heel blij mee zijn! Goed geholpen en heel netjes afgeleverd. Binnen de garantie hebben we gevraagd om naar een paar kleine dingen te kijken. Dit is opgepakt en naar tevredenheid uitgevoerd. Zelfs het vervangend vervoer zat bij de garantie inbegrepen! Heel blij met de service en de manier van omgaan met ons als klant! Chapeau, Stern Houten jullie hebben het echt begrepen hoe om te gaan met klanten!

2022幎6月15日

Beste mevrouw Haarsma-Bakker,

bedankt voor uw (5*) beoordeling en uw mooie toelichting. Wij en de collega's van onze Stern Alfa Romeo-vestiging zijn hier heel blij mee. Goed te lezen dat de aflevering van uw Alfa Romeo en uw werkplaatsbezoek naar volle tevredenheid is geweest. Nog een fijne zonnige dag en wij zien u graag weer.

Met vriendelijke Stern-groet,
André van Stern

Onderhoud Stelvio

Ben hier geweest voor een Servicebeurt 45000 km , aan de Stelvio.
Was snel geholpen /en snel weer klaar ,kon er op wachten, dit ik ook geen probleem vind.
Kaan je gelijk weer even rond kijken en de nieuwtjes over Alfa horen.

2022幎4月4日

Beste J. Bis,

Enorm bedankt voor uw 5-sterren review en wat fijn om te vernemen dat uw servicebeurt goed is verlopen. Wij willen u nog vele veilige kilometers wensen en geniet van uw auto!

prima persoonlijk en vakkundig

2022幎4月2日

Beste,

Bedankt voor uw review en wat goed om te zien dat u Stern met 5 sterren beoordeeld. Hartelijk dank voor uw review en geniet van uw auto!

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie over volgens afspraak uitgevoerde reparatie

Bij een APK elders werd geconstateerd: "uitlaatsysteem niet gasdicht, spruitstuk pakking", met het advies voor reparatie naar een dealer te gaan. Dat werd Stern in Houten. De communicatie verliep goed, eerst telefonisch. Kosten vielen binnen de opgegeven marge. We kregen een toelichting aan de hand van foto's op de reparatie.

2022幎3月25日

Beste A.,

Wat goed om te vernemen dat u een goede service heeft ervaren bij Stern. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor uw 5-sterren review! Geniet van uw auto!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。