Jeep-dealer Hedin Autmotive レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goede hulp, maar helaas niet het beoogde resultaat. probleem in de auto mocht niet door de dealer worden uitgevoerd (garantie)

5぀星のうち5の評䟡

September 2025 showroom Houten onaangekondigd bezocht. Keurig ontvangen door stagiair Tigo...en voorzien van koffie ed. Later samen met verkoper Luc (en Tigo) auto's bekeken. Uitgekomen op een... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat zo'n eerste onderhoudsbeurt, volgens receptie alleen brandstoffilter vervangen, zo ontzettend duur is. En het wassen van de auto? Denk dat er a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wat een drama om hier een leaseauto vroegtijdig in te leveren. We werden 1,5 week lang van het kastje naar de muur gestuurd omdat ze zogenaamd nergens van afwisten. Uiteindelijk moesten we er tóch... もっず芋る

䌁業情報

1. ゞヌプ ディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. カヌディヌラヌ
  4. ハむダヌ サヌビス

Jeep-dealer Hedin Autmotive に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Jeep

Echter heb ik deze Jeep niet gekocht in Houten maar in Purmerend. De afhandeling is prima gegaan. Fijne medewerker die ons alles uitlegde of ons via de mail op de hoogte houdt. Wanneer ik een mail stuur wordt deze dezelfde dag nog beantwoord. Mocht ik nog uitleg of vragen hebben dan kan ik bij hem terecht. Ben erg tevreden over hoe de verkoop is gegaan. In deze enquête kan ik helaas de Opelgarage in Purmerend niet aanklikken wat ik jammer vind.

2023幎10月18日

Beste F. Fraikin,

Bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het werkplaatsbezoek. Wij wensen u vele veilige en plezierige kilometers en zien u graag bij een volgend bezoek.

Goed advies

De auto is nog niet gerepareerd, maar ik heb wel goed advies gekregen wat ik nu het beste kan doen.

2023幎10月16日

Beste Sabine,

Prima geregeld!

Maken van een afspraak voor APK en onderhoud ging snel en eenvoudig en bij aankomst werd ik verwacht. Tijdens de werkzaamheden aan de auto kon ik ter plaatse werken. Prima service.

2023幎9月5日

Beste Rinse,

we zijn goed geholpen

we zijn goed geholpen, de koffie kon je zelf pakken en dan duurt het wachten( wat wel wat lang duurde) wat korter! De monteurs waren erg vriendelijk.

2023幎8月8日

Beste Anita,

5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf durft zich een Jeep dealer

Dit bedrijf durft zich een Jeep dealer te noemen maar hebben werkelijk geen enkel verstand van dit merk. Kunnen nog niet eens een radio verwisselen en installeren aangezien ze hiervoor Fiat installaties wilden gebruiken omdat de chef werkplaats wel dacht dat dat kon.. twee weken onze auto kwijt en uiteindelijk via uitleg van een wel echte dealer dan toch gelukt. Superslecht en hopelijk mogen ze zich geen dealer meer noemen.

2023幎7月20日
自発的なレビュヌ

Beste Marike,

Ten eerste is het natuurlijk erg vervelend dat u niet tevreden bent over de service die wij u hebben geboden. Ik hoop wel dat u in de toekomst een Jeep dealer vindt die beter bij u past en waar u de service krijgt die u verwacht.

5぀星のうち5の評䟡

Er was een snelle afspraak mogelijk

Er was een snelle afspraak mogelijk. Vriendelijke en correcte medewerkers. Reparatie opdracht correct uitgevoerd.

2023幎5月4日

5぀星のうち3の評䟡

duidelijke afspraken en indicatie van kosten

goede afspraken gemaakt, tussendoor ook goed op de hoogte gehouden.
Helaas is de afspraak dat de auto gewassen en gezogen zou worden niet nagekomen.
Misschien de volgende keer?

2023幎4月5日

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Ik ga uw opmerking delen met de vestiging ter kennisgeving voor de volgende keer!

Altijd snel

Altijd snel, correct en vriendelijk. Maak er graag een omweg voor.

2023幎2月24日

snelle service zonder afspraak

2023幎2月20日

Storing opgezocht en gevonden

Storing opgezocht en gevonden, spullen in bestelling. Kon er netjes op wachten.

2022幎12月19日

Beste Kees,
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de storing is verholpen. Veel rij-plezier en veilige kilometers gewenst.
Justin van Stern

Jeep Renegade.

Aflevering liet wat lang op zich wachten, maar de informatiestroom was goed.

2022幎12月20日

Beste Henk,

bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel veel plezierige en vooral veilige kilometers met je nieuwe Jeep Renegade toegewenst.

Snel en bekwaamheid

Heel vriendelijk en bekwaam

2022幎11月27日

Beste M. Nasseri,

bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Goed te lezen dat uw werkplaatsbezoek naar tevredenheid is geweest. Wij zien u graag weer en dan gaan we voorde 5*.

5぀星のうち1の評䟡

Contact opnemen is kennelijk erg moeilijk

Op de website van Stern kan je een formulier invullen als je een vraag hebt.
Die heb ik nu 3 keer ingevuld en krijg alleen een standaard mailtje met de vraag naar mijn adresgegevens terwijl die aangaande mijn vraag totaal niet relevant zijn ( toch maar doorgegeven ). Het gaat mij alleen om een private lease auto aangaande de kleur en wel/geen automaat. Waarschijnlijk ben je alleen interessant als je een auto koopt, niet als je least.

2022幎10月19日
自発的なレビュヌ

Beste Eddy Flens,

bedankt voor uw beoordeling en toelichting. Voor uw vragen hebben wij inderdaad niet uw adresgegevens nodig. Om uw vragen te kunnen beantwoorden hebben wij de volgende gegevens van de (lease-)auto nodig: merk, model, uitvoering en motorisatie. Als u uw vragen aan mij doorgeeft dan ga ik voor u achter de antwoorden aan of laat ik een collega contact met u opnemen.

5぀星のうち5の評䟡

@Ontvangst was prima in orde.

@Ontvangst was prima in orde.
@Duidelijke toelichting verrichte werkzaamheden
@Auto was eerder klaar dan afgesproken!
@auto was schoongemaakt!
Prima service zoals altijd!

2022幎9月5日

Beste Robert,

bedankt voor je (5*) beoordeling en toelichting. Wij en onze collega's van de Stern JEEP-vestiging zijn er erg blij mee. Nog een fijne dag en we zien je graag weer.

Ik ben heel positief over Jeep Stern

Ik ben heel positief over Jeep Stern Houten. Ik heb Jeep Cherokee maar niet gekocht bij Stern maar ik was op zoek naar een dealer die het onderhoud van de Jeep kan doen. Bij Stern Houten word ik goed geholpen. De mensen zijn aardig en relaxed. De auto wordt er prima onderhouden. Ik heb eigenlijk nooit problemen met de Jeep maar onlangs moesten er onderdelen vervangen worden (normaal onderhoud) die niet op voorraad waren. Omdat ik naar het buitenland moest en niet kon wachten hebben ze tijd noch moeite gespaard om toch aan de nodige onderdelen te komen.

2022幎4月3日

Beste,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u een goede service heeft ervaren bij Stern en dat u veilig op reis kon met uw Jeep. Geniet van uw auto en nog vele veilige kilometers gewenst!

Hanne van Stern

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス