Kasper ved, hvad han laver! Han er lyttende, medtÊnkende og utroligt intuitiv og hjÊlper ofte til at finde vej til problemet kerne, hvorefter han gÃ¥r i gang med at hjÊlpe krop og sind pÃ¥ vej. Han har... ãã£ãšèŠã
Gode, hÃ¥rde, effektive behandlinger igennem en periode pÃ¥ nogle mÃ¥neder - god virkning bÃ¥de fysisk og psykisk. Kasper er udover at vÊre en virkelig kompetent, stille, rolig og behagelig behandler, o... ãã£ãšèŠã
1 1/2 Ã¥r med snurren i arm/hÃ¥nd og Þmhed i nakken pga. diskus i nakken. Har prÞvet fysioterapi, osteopati, kiropraktik og diverse styrketrÊningsprogrammer uden tegn pÃ¥ forbedring. Efter 4 behandl... ãã£ãšèŠã
Jeg har benyttet Helkrop og Kasper som behandler med stor tilfredshed - og oplevet rigtig gode resultater. BÃ¥de nÃ¥r det har handlet om spÊndinger og smÃ¥ tegn pÃ¥ overanstrengelser, men ogsÃ¥ under skade... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
God og effektiv behandling
Det er en ren fornÞjelse
Det er en ren fornÞjelse, at vÊre hos Kasper.
Man fÞler sig rigtig godt tilpas, når han er fÊrdig.
Kan kun anbefales.
Som altid rigtig godt.
Altid god behandling både fÞr og efter
Altid god behandling både fÞr og efter. Det virker hver gang man har vÊret til en rigtig god behandling. Man får lÞsnet op og det virker.
Tror du, at din gamle krop har svigtet dig, så giv den en chance her.
Kasper bringer liv i kroppen, som jeg aldrig fÞr har oplevet.
Mirakler, vil jeg ikke kalde det, men jeg er indstillet på at fortsÊtte behandlingerne - kombineret med Kaspers bodySDS-gymnastik.
Hvor der er hÃ¥b, er der liv ð
70-Ã¥rig
SÊrklasse!
Kasper skriver om sig selv: "Som behandler er jeg meget optaget af samspillet mellem krop og psyke og jeg benytter grundig indfÞling i alle problematikker med respekt for den enkeltes grÊnser. Jeg mÞder mine klienter roligt, nÊrvÊrende og fordomsfrit". Jeg kan skrive under pÃ¥, at der er realiteter bag hvert eneste ord. Jeg har nu i (mindst) tre Ã¥r forsÞgt at skrive en anmeldelse, der yder det, som Kasper gÞr for mig fuld retfÊrdighed. Nu har jeg erkendt, at det nok ikke er muligt. Kasper har hjulpet mig gennem stress, angst, sammenbrud og den lange vej opad igen. Via den kropslige tilgang, som er sÃ¥ god, nÃ¥r hjernen og nervesystemet er gÃ¥et totalt i selvsving, giver han den skÞnneste blanding af omsorg og udfordring med humor. Han er ofte kamerafÞreren i mit liv. NÃ¥r jeg ser usikkerhed og ubeslutsomhed, ser Kasper en person med en kompleks tankegang med mange lag. Og i min dagligdag bruger jeg ofte Kasper til at vende min âkameravinkelâ. Jeg er et sensitivt og komplekst menneske, der har konsulteret mange dygtige professionelle i Ã¥renes lÞb, sÃ¥ jeg synes, jeg kan sige med sikkerhed, at Kasper er i sÊrklasse. PÃ¥ den baggrund er mit juleÞnske 2016 for dig, at du under ingen omstÊndigheder opgiver at fÃ¥ det bedre, fÞr du har prÞvet Kaspers behandlinger <3
Grounding i de bedste hÊnder
Tak Kasper for din yderst fine tilgang til at tilgå mig med din behandling og din måde at lytte på, men tilmed også give den bedste sparring og rådgivning. Efter flere års stress har du vÊret med til, at jeg har fået jordforbindelse og en dejlig indre ro. Dejligt at 'kroppen' husker, hvem jeg skal ringe til, når der er brug for hjÊlp.
Grundig og effektiv behandling hos Helkrop og Kasper
Jeg har benyttet Helkrop og Kasper som behandler med stor tilfredshed - og oplevet rigtig gode resultater. Både når det har handlet om spÊndinger og små tegn på overanstrengelser, men også under skadesperioder med gener i ben og ryg. Kasper er grundig og seriÞs i hans tilgang - jeg kan klart anbefale hans behandlinger og hans BodySDS kurser.
Fantastisk oplevelse !
Jeg gik til body sds hos Kasper pga smerter i lÊnden, og stort set Þjeblikkeligt fik jeg reduceret smerterne, samt lÞsnet op for det fÞlelsesmÊssige der havde sat sig i min krop.
Jeg har ikke siden behandlingen haft samme smerte i lÊnden igen! Selv efter graviditet!
Jeg vil stÊrkt anbefale Kasper, da han er en utrolig kompetent behandler, og fordi han er meget intuitiv, og meget hurtigt kan mÊrke hvad det er det drejer sig om. Jeg har ikke vÊret hos Kasper i lang tid, men det er mere grundet Þkonomi. Generelt er jeg fan af body SDS, og jeg lÊser nu selv til fysioterapeut, og er VILD med kroppens utrolige mekanismer !
Professionel behandling, fantastisk af få 'sat kroppen på plads' og lÞst op
Kasper har en unik evne til at 'sÊtte kroppen på plads' og lÞsne op - også for de dybe spÊndinger. Med flere idrÊtsskader og efterhånden nogle 'svage punkter' i kroppen har jeg prÞvet både fysioterapi, kiropraktik og fysiurgisk massage. Jeg har flere gange oplevet, at én behandling hos Kasper lÞser op for mere end jeg nogensinde har oplevet i andre lÊngere behandlingsforlÞb.
Fantastisk behandling
Jeg gik til Kasper for at se om han kunne få bugt med smerter i ryg og mave, som hverken lÊge eller sygehus har kunne hjÊlpe mig af med.
Efter tre behandlinger har jeg vÊret smertefri i nu to uger, det er helt fantastisk. Efter nÊsten et år med daglige smerter, er det en lettelse ikke at have vÊret plaget af dem de sidste uger.
Jeg var lidt skeptisk overfor behandlingen til at begynde med, men kan anbefale at få Kasper til at hjÊlpe andre af med smerter eller skavanker
Kroppen og mennesket i centrum
Behandling og trÊning kan anbefales
Fremragende behandling
Kasper levere en super oplevelse hvergang
Han er super engageret og nÊrvÊrende
Man bliver afhÊngig af hans behandlinger.
Fantastik.
En dybdegående behandling med gode resultater og god effekt
Fantastisk behandling
Efter mange år med masser af fÞlelsesmÊssige traumer og flere sygemeldinger med stress, kunne jeg nÊsten ikke trÊkke vejret da jeg landede hos helkrop.nu. Casper er er super dygtig og meget nem at åbne sig op for. Da jeg efter en times behandling rejste mig fra briksen fÞlte jeg mig 10 kg lettere og jeg kunne atter trÊkke vejret ned i maven igen. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer til behandling der.
Altid nÊrvÊrende og professionel behandling
Jeg har gået hos Kasper gennem en del år, senest i forbindelse med min graviditet, og også her formår han at lÞsne min krop og vise stor hensyn til min bulende mave. Den tilstand af at blive bevidst om hele kroppen igen, er altid noget jeg tager med mig:) Og så kan han lÞse min nakke og ryg som ingen anden!
Altid i gode hÊnder!
FÞrst og fremmest har jeg altid fÞlt mig tryg og i gode hÊnder hos Kasper.
Han er utrolig professionel, tager mine udfordringer seriÞst i en konstruktiv dialog og yder en fantastisk behandling.
Jeg kommer hos Kasper, så jeg bedst mulig kan holde min krop og mit sind i balance. Og jeg kan mÊrke, det virker!
StressforlÞb
Jeg har brugt Kasper gennem hele mit stressforlÞb til at komme ovenpå igen. Slippe angst og stress, få ro i krop og sind.
Kasper er empatisk og er meget nÊrvÊrende i samtalen, sÊtter sig i mit sted og har hjulpet mig med nye tankemÞnstre og måder at se de udfordringer på som jeg har haft.
Sammen med hans behandlinger har han fået mig godt ud på den anden side. Jeg fortsÊtter helt sikkert mit forlÞb hos Kasper og i fremtiden som forebyggende behandling.
Virkelig god behandling som lÞsner hele kroppen
Jeg har lige fÞdt og trÊngte i den grad til at blive lÞsnet op - Jeg fik en virkelig god behandling som lÞsnet op i hele kroppen ovenpå fÞdsel og graviditet