Kasper ved, hvad han laver! Han er lyttende, medtÊnkende og utroligt intuitiv og hjÊlper ofte til at finde vej til problemet kerne, hvorefter han gÃ¥r i gang med at hjÊlpe krop og sind pÃ¥ vej. Han har... ãã£ãšèŠã
Gode, hÃ¥rde, effektive behandlinger igennem en periode pÃ¥ nogle mÃ¥neder - god virkning bÃ¥de fysisk og psykisk. Kasper er udover at vÊre en virkelig kompetent, stille, rolig og behagelig behandler, o... ãã£ãšèŠã
1 1/2 Ã¥r med snurren i arm/hÃ¥nd og Þmhed i nakken pga. diskus i nakken. Har prÞvet fysioterapi, osteopati, kiropraktik og diverse styrketrÊningsprogrammer uden tegn pÃ¥ forbedring. Efter 4 behandl... ãã£ãšèŠã
Jeg har benyttet Helkrop og Kasper som behandler med stor tilfredshed - og oplevet rigtig gode resultater. BÃ¥de nÃ¥r det har handlet om spÊndinger og smÃ¥ tegn pÃ¥ overanstrengelser, men ogsÃ¥ under skade... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk behandling
Det er godt for bÃ¥de psyke og krop. Jeg fÞler mig meget beriget og fuld af energi hver gang jeg har vÊret der. ð
Endelig fremgang...
1 1/2 år med snurren i arm/hånd og Þmhed i nakken pga. diskus i nakken.
Har prÞvet fysioterapi, osteopati, kiropraktik og diverse styrketrÊningsprogrammer uden tegn på forbedring.
Efter 4 behandlinger hos Kasper har jeg det allerede bedre. Symptomerne er klart formindsket. Han hjÊlper mig også ved at tÊnke ud af boksen og lagde ud med at foreslå alternative trÊningsmuligheder for at komme på rette spor. Han er sÞd, dygtig og tager godt fat (0:
PrÞv det......
Ikke en god oplevelse
Jeg kan ikke anbefale helkrop.nu, da jeg fik lavet en fejlbehandling. Min lÊnd var dårlig efter havearbejde, og jeg havde en del smerter. Hos helkrop.nu var massagedelen sådan set ok, men han vred min lÊnd to gange,hvor det gjorde ondt- det må det ikke gÞre, ved jeg fra stor erfaring med behandling hos kiropraktorer- og jeg har ikke kunne sidde uden specialpude siden. Selve samtaledelen, som Bodysds bryster sig af, var ikke noget sÊrligt, og jeg fÞlte, at han er alt for ung og uerfaren; jeg fik ikke lyst til at åbne op eller dele ud af mig selv.
Professionel, omsorgsfuld, spÊndende behandling
Dybdegående behandling i gode hÊnder. Nakke og ryg dejlige frie bagefter, og jeg gik derfra med en fÞlelse af friskhed, energi og sjÊldent velvÊre i kroppen.
Vh Mads E Saunte
GrÊnseoverskridende, fantastisk og berigende
Body sds hos Kasper NÞrr har hjulpet og hjÊlper mig i min process med frigivelse af for mange tanker og spÞrgsmål, der tynger. Min process i at finde ud af hvad jeg vil - med mig selv, arbejde, venner, med mere. Han hjÊlper fysisk idet min krop er belastet krop - belastet på grund af tanker omkring arbejde, familie og omgivelser samt trÊning.
En process som Kasper formår at stÞtte og vejlede i uden på nogen måde , at han tager ansvar eller giver svar - en del af hans styrke er hans evne til at man selv skal finde svar. PrÞv det - du fortryder det ikke. Kan varmt anbefales. Hos Kasper er det hele bare ordenligt, trygt og professionelt - uden at vÊre for meget. Går derfra både svimmel, lettet og glad:-)
Super behandling
Gode, hårde, effektive behandlinger igennem en periode på nogle måneder - god virkning både fysisk og psykisk.
Kasper er udover at vÊre en virkelig kompetent, stille, rolig og behagelig behandler, også god til at komme med andre råd om bl.a. kost, hypnose og motion - han kommer hele vejen rundt og man kan efter hver eneste behandling mÊrke en stor forskel fÞr og efter.
Fin, nÊrvÊrende og professionel behandling
Kasper er en dygtig og nÊrvÊrende behandler, der formår at skabe trygge rammer for behandlingen. Han kommer med gode råd og lytter til dig og din krop. Jeg har et piskesmÊld, som han har hjulpet med at lÞsne op for, og jeg har prÞvet en del slags behandlinger, men body sds er det, der har hjulpet/hjÊlper mest.
Den bedste behanding
Jeg har nu gået hos Kasper flere gange, og kan kun anbefale det. Om jeg er kommet der i et forlÞb eller en enkelt gang, har jeg mÊrket en betydelig forskel hver gang. Kasper har hjulpet mig med psykiske og fysiske problemer, og vigtigst med at finde redskaber mod stress. Lige meget hvordan jeg har det når jeg ankommer, går jeg flyvende derfra med et smil på lÊben.