HiFi Klubben Danmarkレビュー

8,547
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る

企業情報

1. ハイファイ店
  2. 家庭用オーディオ機器店
  3. テレビ販売店

当該企業による記述

I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!

優良

(8,547)

過去12か月のレビュー数: 312

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig og effektiv service..

2026年3月1日

Hej Søren
Mange tak for det flotte review og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig og effektiv service. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse gode plader med dit nye grej🎵

5つ星のうち1の評価

Jeg har en subwoofer fra B&W (asw750)…

Jeg har en subwoofer fra B&W (asw750) hvor woofer har sluppet i limningen. Ny woofer kan heldigvis skaffes men man skal betale up front trods der er flere måneders leveringstid. Det er sgu ringe service efter min mening!

2026年3月6日

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi forstår godt, at det kan virke frustrerende, når en reservedel har længere leveringstid – især når man gerne vil have sit udstyr op at spille igen så hurtigt som muligt. I dette tilfælde er der tale om en specialreservedel til en ældre subwoofer, som vi desværre ikke har mulighed for at have på lager til daglig.

Din subwoofer er omkring 10 år gammel, og selvom det er et fantastisk produkt, betyder alderen også, at reservedele ikke altid er let tilgængelige hos producenten længere. Den nødvendige woofer er derfor ikke en standard lagervare, men en specialordre, som vi bestiller hjem specifikt til den enkelte kunde. Da denne type vare hverken kan returneres til leverandøren eller sælges til andre, hvis den ikke afhentes eller tages i brug, er vi nødt til at bede om betaling ved bestilling.

Vi forsøger altid at være så transparente som muligt omkring både leveringstid og bestillingsbetingelser. I dette tilfælde har leverandøren desværre ikke kunnet give en præcis leveringstid, hvilket vi selvfølgelig videreformidler så ærligt som muligt.

Vi sætter stor pris på din feedback, og vi er meget glade for at have dig som kunde. Vi glæder os selvfølgelig også meget til, at reservedelen kommer hjem, så du igen kan få en subwoofer, der spiller rigtig godt.

Rigtig god dag til dig! ✨
Kristian - HiFi Klubben

Kvalitet

Det var en handel hvor man får den kvalitet man regner med for det gør man i HIFI klubben

2026年3月3日

Hej Jan
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten. Hos HiFi Klubben gør vi os altid umage for at levere både gode produkter og en god oplevelse, så din feedback betyder meget for os.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵

Suveræne varer

Suveræne varer. Dog dårlige leverings muligheder og arrogante salgsassistenter i fysik butik.

2026年3月3日

Hej Jørgen
Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner - og for de pæne ord om vores varer!
Vi er dog kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med leveringsmulighederne og servicen i butikken. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@hifiklubben.com, så vi kan høre mere om din oplevelse og følge op. Vi står klar til at hjælpe.

Rigtig god dag til dig! ✨

5つ星のうち5の評価

God service,og rigtig gode varer til en…

God service,og rigtig gode varer til en fin pris

2026年3月2日

Hej Søren
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og produkter, især da vores kollegaer i produktafdelingen arbejder hårdt for at vi kan tilbyde et spændende udvalg af kvalitetsprodukter til alle budgetter.
Jeg håber, det hele spiller og at du er glad for dit nye grej🎵

5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for mit nye headset…

Jeg er meget glad for mit nye headset Sony WH 1000xm5. De har en super fin lyd og nemme at tilslutte første gang. Og levering af vare fra dag til dag! God hjemmeside. Og ekstra garanti periode som medlem af Hifi klubben. Meget tilfreds kunde

2026年2月26日

Hej Susanne
Dejligt at høre, at du er glad for dine nye Sony høretelefoner. Det er virkelig også et headset, vi selv er meget begejstrede for! Fedt at både lyd, opsætning og den hurtige levering levede op til dine forventninger.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt🎵

5つ星のうち5の評価

Top service i Vejle afdelingen.

Jeg har nu for 3. Gang købt Hi-Fi hos Thomas i Vejle afdelingen og er super tilfreds. Der bliver altid fundet en god løsning, på det man ønsker sig 👍
Man kan altid kontakte ham for råd og vejledning efterfølgende. Det spiller bare 😀

2026年2月2日

Hej Per
Dejligt at høre, at du har haft flere gode oplevelse i vores butik i Vejle med kyndig vejledning fra Thomas. Præcis sådan skal det være!

Perfekt handel

Som altid, nem og overskuelig hjemmeside med fordele og ulemper ved produktet.
God opdatering om track’n trace og hurtig levering. Anbefales klart 👍

2026年2月26日

Hejsa!
Dejligt at høre, at du oplever vores hjemmeside som brugervenlig og informativ, og at leveringen gik hurtigt. Vores kolleger i e-commerce arbejder hver dag på at gøre oplevelsen så nem og overskuelig som muligt, så det betyder meget for os, at det kan mærkes.
Jeg håber, det hele spiller og at du er tilfreds med dit nye grej🎵

Fantastisk hurtig levering

Fantastisk hurtig levering. Prisen kun er ikke ændres på da det var et nyt produkt

2026年2月21日

Hej Rene
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde. Vi arbejder altid for at være konkurrencedygtige på prisen - også når det gælder helt nye produkter, hvor priserne typisk er faste fra producentens side.

5つ星のうち5の評価

Dejligt nemt at bestille online og…

Dejligt nemt at bestille online og hurtig levering

2026年2月15日

Hej Ulla
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at det var nemt at bestille de ønskede produkter på hjemmesiden.. Præcis sådan skal det være!

Bestilt produkt og modtaget hurtigt

Bestilt produkt og modtaget hurtigt

Hej Lars
Dejligt at høre, at det gik så hurtigt med leveringen som det gjorde.
Jeg håber, du får lyttet til en masse godt og er tilfreds med dit nye produkt🎵

5つ星のうち5の評価

Fra jeg bestilte min BLUESOUND NODE ICON gik der to dage, så spillede det hjemme.

2026年2月12日

Hej Peter
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, samt at du er tilfreds med din nye Node Icon. Præcis sådan skal det være!

Nemt og meget god kvalitet

Nemt og meget god kvalitet

2026年2月4日

Hej Ulf
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten på produktet og at det hele har været nemt undervejs.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, genial service ! Vidunderlig pladespiller !

2026年2月10日

Hej Sophie
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, samt at du er tilfreds med vores service. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse gode plader med din nye pladespiller🎵

Super Soundbar

Super Soundbar. Hurtig levering

Hej Danny
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, samt at du er tilfreds med din nye soundbar. Præcis sådan skal det være!

5つ星のうち4の評価

jeg har ikke modtaget varen endnu…

jeg har ikke modtaget varen endnu selvom jeg bestilte dem onsdag den fjerde. Jeg ringede til forretningen fredag for at høre om Den var afsendt.

Hej Henrik.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at leveringen ikke er forløbet som forventet.

Vi kan se, at varen blev indleveret fra butikken samme dag, som ordren blev lagt. Desværre er pakken efterfølgende blevet forsinket hos PostNord, muligvis på grund af de aktuelle vejrforhold, og det beklager vi meget.

Leveringen forventes at finde sted i dag. Skulle der mod forventning opstå yderligere udfordringer, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne.

Jeg håber, at du bliver rigtig glad for højtalerne, når de når frem!
Rigtig god dag✨

5つ星のうち4の評価

God vejledning til at vælge TV model

God vejledning til at vælge TV model. Leveringstiden var dog lidt lang, synes vi. Chaufføren bar fjernsynet helt ind og var meget hjælpsom og behagelig.
Nu er vi ved at blive lidt fortrolig med apparatet, men det tager tid med det nye, da det gamle var 9 år gl.

2026年2月5日

Hej Hanne
Mange tak for det flotte review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at du har fået god vejledning til valg af TV. Vi tager din feedback om leveringstiden med videre, så den kan optimeres.
Samtidig er vi glade for, at selve leveringen var en god oplevelse med den hjælpsomme chauffør fra Samsungs nye fragtleverandør, Skanlog.
Skulle der opstå spørgsmål til TV’et, er du altid velkommen til at kontakte os.
Ellers håber jeg, det hele spiller og at du er glad for dit nye TV🎵

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en Sonos Beam G2 Black og…

Jeg købte en Sonos Beam G2 Black og BEAM WALL MOUNT BLACK super produkter og passede til mine behov. alt forløb som det skulle, og en super service med rådgivning og jeg fik tilbudt de fik sendt den til Randers butikken, det sparede mig også for fragten.

2026年1月30日

Hej Freddy
Dejligt at høre, at både produkterne og rådgivningen ramte plet, samt levering til Randers butikken sparede dig for fragten.
Jeg håber, det hele spiller og at du er glad for dit nye grej🎵

Tryg oplevelse og vejledning

2026年2月4日

Hej Karl
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, samt at forløbet var og trygt. Præcis sådan skal det være!

5つ星のうち5の評価

En rigtig dejlig forretning med god…

En rigtig dejlig forretning med god service. Jeg håber bare at mit tilbud ang. vouche fra januars køb snart dukker op til rådighed.

2026年1月31日

Hej Knud

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores forretning og er tilfreds med servicen, netop sådan skal det være!
Din voucher skulle gerne lande i din mailboks et par dage efter køb. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på 70 80 90 00 eller kundeservice@hifiklubben.dk, så sørger vi for, at du får voucheren.

Stine - HiFi Klubben

Trustpilot エクスペリエンス