Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る
企業が回答しました
Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)
企業が回答しました
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る
企業が回答しました
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg har en subwoofer fra B&W (asw750) hvor woofer har sluppet i limningen. Ny woofer kan heldigvis skaffes men man skal betale up front trods der er flere måneders leveringstid. Det er sgu ringe service efter min mening!

HiFi Klubben Danmark からの回答
Det var en handel hvor man får den kvalitet man regner med for det gør man i HIFI klubben

HiFi Klubben Danmark からの回答
Suveræne varer. Dog dårlige leverings muligheder og arrogante salgsassistenter i fysik butik.

HiFi Klubben Danmark からの回答
God service,og rigtig gode varer til en fin pris

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg er meget glad for mit nye headset Sony WH 1000xm5. De har en super fin lyd og nemme at tilslutte første gang. Og levering af vare fra dag til dag! God hjemmeside. Og ekstra garanti periode som medlem af Hifi klubben. Meget tilfreds kunde

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har nu for 3. Gang købt Hi-Fi hos Thomas i Vejle afdelingen og er super tilfreds. Der bliver altid fundet en god løsning, på det man ønsker sig 👍
Man kan altid kontakte ham for råd og vejledning efterfølgende. Det spiller bare 😀

HiFi Klubben Danmark からの回答
Som altid, nem og overskuelig hjemmeside med fordele og ulemper ved produktet.
God opdatering om track’n trace og hurtig levering. Anbefales klart 👍

HiFi Klubben Danmark からの回答
Fantastisk hurtig levering. Prisen kun er ikke ændres på da det var et nyt produkt

HiFi Klubben Danmark からの回答
Dejligt nemt at bestille online og hurtig levering

HiFi Klubben Danmark からの回答
Fra jeg bestilte min BLUESOUND NODE ICON gik der to dage, så spillede det hjemme.

HiFi Klubben Danmark からの回答
jeg har ikke modtaget varen endnu selvom jeg bestilte dem onsdag den fjerde. Jeg ringede til forretningen fredag for at høre om Den var afsendt.

HiFi Klubben Danmark からの回答
God vejledning til at vælge TV model. Leveringstiden var dog lidt lang, synes vi. Chaufføren bar fjernsynet helt ind og var meget hjælpsom og behagelig.
Nu er vi ved at blive lidt fortrolig med apparatet, men det tager tid med det nye, da det gamle var 9 år gl.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg købte en Sonos Beam G2 Black og BEAM WALL MOUNT BLACK super produkter og passede til mine behov. alt forløb som det skulle, og en super service med rådgivning og jeg fik tilbudt de fik sendt den til Randers butikken, det sparede mig også for fragten.

HiFi Klubben Danmark からの回答
En rigtig dejlig forretning med god service. Jeg håber bare at mit tilbud ang. vouche fra januars køb snart dukker op til rådighed.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。