Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る
企業が回答しました
Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)
企業が回答しました
Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る
企業が回答しました
I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!
Europaplads 4, 8000, Aarhus C, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi Klubben og hvor jeg også har købt alt det andet vedr. Sonos (Beam 2, Sub Mini, Era 100). Jeg er vildt imponeret. Era 300 sætter lige et ekstra lys i lagkagen i mit Sonos lydunivers. Super tilfreds og anbefaler både produktet og HiFi Klubben 100 %.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg ville have haft valgt GLS som fragt firma, dette er ikke muligt.
Postnord har stadigt ikke leveret batteriet og laderen.
skrevet Torsdag d. 15 01 26 kl. 15 45

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har købt et par Sennheiser Momentum 4 hos HiFi Klubben til brug til gaming, film og YouTube på PC.
Kort sagt: Headsettet fungerer fint på mobil – men har tydelige og veldokumenterede problemer med Bluetooth på Windows-PC (hak i lyden, ændret lydprofil, ustabil forbindelse). Efter omfattende fejlsøgning stod det klart, at den eneste stabile løsning er enten at bruge kabel – eller købe en ekstern Bluetooth-dongle.
Det betyder i praksis, at et “trådløst premium-headset” ikke kan bruges trådløst på PC uden ekstra udstyr til ca. 390 kr. – svarende til omkring 33 % oven i købsprisen.
Det i sig selv er frustrerende. Men det mest kritisable er håndteringen:
Den lokale butik kendte ikke til problemet og oplyste, at HiFi Klubben ikke sælger dongles, og at jeg selv måtte finde en løsning. Senere anbefalede kundeservice ganske vist en Sennheiser-dongle – men samtidig fik jeg svaret:
“Jeg har ikke hørt om, at det skulle være et almindeligt problem med netop disse hovedtelefoner.”
Det er svært at tage alvorligt, når man med få minutters søgning kan finde adskillige tråde på Microsofts supportforum og Reddit om præcis samme problem med Momentum 4 og Windows-PC.
Her er der flere problemer:
1. HiFi Klubben oplyser ikke i salgsannoncen, at PC-brug via Bluetooth kan kræve ekstra hardware.
2. Kunden står selv med fejlsøgning og merudgift.
3. Et kendt problem bliver bagatelliseret som “ikke almindeligt”.
4. Forhandleren, der profilerer sig som specialister og entusiaster, tager ikke reelt ansvar for helhedsoplevelsen.
Jeg forventer ærligt talt mere af HiFi Klubben end af en tilfældig elektronikbutik. Når man markedsfører sig på faglighed og rådgivning, bør man også være ærlig om begrænsninger – især når løsningen er et ekstra produkt, man selv sælger.
Headsettet er sikkert fint. Oplevelsen som kunde er det ikke.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg har bestilt et større musik anlæg, plus noget tilbehører der til, dette blev gjort over fraktur og det blev betalt den 25 november. Da der var gået over et måned skrev jeg første gang for at hører omkring mine mangle varer. her skulle der gå indtil start januar før jeg fik nogle af de produkter jeg havde bestilt. dog manglet der nolge ophæng som de ikke havde sendt med. igen skulle jeg selv gøre noget før der sket noget, og de er endnu ikke kommet. - så efter min meningen, hvis man gerne vil have at en besværlige handel og en utrolige lang levering tid, så skal man handle hos Hifi klubben. Kan på ingen måde anbefale dem.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Et super godt sted at handle ops på om kunden har købt det rigtige.

Jeg købte den 02-01-26 et Samsung
TQ43Q7F 4K. Q
I HiFi klubben Horsens, Torvet 24, 8700 Horsens.
Jeg valgte hjemlevering og gav sælgeren, Michael, oplysninger om både min adresse, mit telefonnummer og min mailadresse.
Jeg fik besked fra Bring om, at de ville komme med mit fjernsyn
, men det viste sig, at sælgeren havde skrevet en forkert adresse og også havde lavet en stavefejl i min mailadresse. Det eneste rigtige var mit navn og til telefonnummer. Alle fejlene har afstedkommet, at jeg endnu ikke har fået mit fjernsyn leveret af Bring. Jeg har tre gange i dag ringet til Brings kundeservice og givet dem min korrekte adresse. I skrivende stund ved jeg ikke, hvornår Bring kommer med mit fjernsyn.
Jeg synes, det er utrolig dårligt, at en sælger ikke kan skrive min rigtige adresse og mailadresse.
Venlig hilsen
Merete Schwarz
8700 Horsens

HiFi Klubben Danmark からの回答
Nem opsætning og til en rimelig kvalitet.Jeg har modtaget en udstrakt service hos HiFi klubben.
Jeg har dog konstateret at jeg skal skrue meget højt op på min volumen på min forstærker,set i forhold til den Denon som jeg havde før,som tilsyneladende er defekt

God service!
Mit headset var gået i stykker grundet slid fra almen brug. Jeg fik et andet produkt med tilsvarende værdi.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Nemt at finde det man søger på hjemmesiden og hurtig levering. Kan anbefales.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Har flere gange handlet i butikken i Esbjerg, og har altid fået en perfekt service og vejledning. Da jeg denne gang ikke havde tid til at komme i butikken bestilte jeg et par earbuds via deres hjemmeside. Siden var let og intuitiv at anvende, og leveringstiden var som aftalt

HiFi Klubben Danmark からの回答
HiFiklubben burde finde sig et ny fragtfirma. PostNord duer i hvert fald ikke. De påstod, at pakken var forsøgt leveret, men jeg havde ventet på dem hele dagen - også på tidpunkt, det påstod at have været her. Det kostede at en hel del ekstra besvær at få pakken hentet hjem.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Som altid kvalitet i både produkter og service...

HiFi Klubben Danmark からの回答
Fed højtaler, flink customer service, men en uge var lidt lang tid at vente på at modtage.

HiFi Klubben Danmark からの回答
Super nemt at handle på nettet og hurtig levering hen over julen

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg skulle bare købe en DAB radio og fik god betjening butikken i Vejle. Her var servicen som altid i top

HiFi Klubben Danmark からの回答
Jeg er så skuffet, har været forbi Åboulevarden et par gange, skulle have ny pladespiller som jeg har ønsket mig længe, det koster 2000 kr men var på tilbud til 1700 kr, resten af december fik jeg af vide, idag havde min mand tid til at køre mig, så nu skulle jeg endelig havde den hjem, men blev godt nok skuffet for den stod til 2000 kr, jeg er førtidspensionist og havde sparet sammen til den, jeg måtte gå skuffe ud uden pladespiller :-/

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。