HiFi Klubben Danmark レビュー

8,547
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Argon dab radio er super nem at tilgå, især med wifi og Spotify Connect er den et godt supplement udover radio delen. Derudover nem at sætte op både på engelsk og dansk. Derfor kan den varmt anbefal... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har netop indleveret en aktiv højttaler til rep. i Hifi Klubben i Hillerød. Virkelig god service i øjenhøjde. De 2 herre i butikken udviste service i særklasse. Fortsæt det :-)

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, fair pris.Oberon 9, spiller rigtigt fint all over, kræver ca 25 timers indspilnings tid, men klarer så også alt fra rock over jazz til klassisk. Lyd er jo en personlig opfattelse, men... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god oplevelse med service. Handlede en Sonos sub mini hos butikken i Roskilde. Betalte online og fik at vide der var prismatch inden for 30 dage, hvis der kom et tilbud. Der kom ganske... もっと見る

企業情報

1. ハイファイ店
  2. 家庭用オーディオ機器店
  3. テレビ販売店

当該企業による記述

I HiFi Klubben finder du den højeste kvalitet inden for høretelefoner, streaming, Hi-Fi, TV og surroundsound. Vi ses i HiFi Klubben!

優良

(8,547)

過去12か月のレビュー数: 312

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi…

Har lige købt 2 x Era 300 af HiFi Klubben og hvor jeg også har købt alt det andet vedr. Sonos (Beam 2, Sub Mini, Era 100). Jeg er vildt imponeret. Era 300 sætter lige et ekstra lys i lagkagen i mit Sonos lydunivers. Super tilfreds og anbefaler både produktet og HiFi Klubben 100 %.

2026年1月18日

Hej Joshua
Mange tak for det flotte review og de 5 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, Sonos Era 300 lever op til forveningerne og har gjort lydoplevelsen endnu bedre. Det er lige præcis, sådan det skal være. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for flere lys i lagkagen.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dine nye højtalere🎵

5つ星のうち1の評価

Jeg ville have haft valgt GLS som fragt…

Jeg ville have haft valgt GLS som fragt firma, dette er ikke muligt.
Postnord har stadigt ikke leveret batteriet og laderen.
skrevet Torsdag d. 15 01 26 kl. 15 45

2026年1月15日

Hej Michael

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din feedback.

HiFi Klubben samarbejder med Postnord og Bring, så det er helt korrekt, at det desværre ikke er muligt at vælge levering med GLS.
Hvis der er udfordringer med en levering eller en pakke er forsinket, kan du altid kontakte os på kundeservice@hifiklubben.dk eller 70 80 90 00, så finder vi en løsning.

Jeg kan se, at din pakke i melletiden er blevet leveret. Jeg håber, den er kommet godt frem og du er glad for dit nye grej.

5つ星のうち2の評価

HiFi Klubben burde vide bedre – men efterlader kunden med et kendt problem og en ekstra regning

Jeg har købt et par Sennheiser Momentum 4 hos HiFi Klubben til brug til gaming, film og YouTube på PC.

Kort sagt: Headsettet fungerer fint på mobil – men har tydelige og veldokumenterede problemer med Bluetooth på Windows-PC (hak i lyden, ændret lydprofil, ustabil forbindelse). Efter omfattende fejlsøgning stod det klart, at den eneste stabile løsning er enten at bruge kabel – eller købe en ekstern Bluetooth-dongle.

Det betyder i praksis, at et “trådløst premium-headset” ikke kan bruges trådløst på PC uden ekstra udstyr til ca. 390 kr. – svarende til omkring 33 % oven i købsprisen.

Det i sig selv er frustrerende. Men det mest kritisable er håndteringen:

Den lokale butik kendte ikke til problemet og oplyste, at HiFi Klubben ikke sælger dongles, og at jeg selv måtte finde en løsning. Senere anbefalede kundeservice ganske vist en Sennheiser-dongle – men samtidig fik jeg svaret:

“Jeg har ikke hørt om, at det skulle være et almindeligt problem med netop disse hovedtelefoner.”

Det er svært at tage alvorligt, når man med få minutters søgning kan finde adskillige tråde på Microsofts supportforum og Reddit om præcis samme problem med Momentum 4 og Windows-PC.

Her er der flere problemer:

1. HiFi Klubben oplyser ikke i salgsannoncen, at PC-brug via Bluetooth kan kræve ekstra hardware.

2. Kunden står selv med fejlsøgning og merudgift.

3. Et kendt problem bliver bagatelliseret som “ikke almindeligt”.

4. Forhandleren, der profilerer sig som specialister og entusiaster, tager ikke reelt ansvar for helhedsoplevelsen.

Jeg forventer ærligt talt mere af HiFi Klubben end af en tilfældig elektronikbutik. Når man markedsfører sig på faglighed og rådgivning, bør man også være ærlig om begrænsninger – især når løsningen er et ekstra produkt, man selv sælger.

Headsettet er sikkert fint. Oplevelsen som kunde er det ikke.

2026年1月9日

Hej Jens

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse og din feedback – det sætter vi pris på.

Jeg er ked af at høre, at dit forløb med Sennheiser Momentum ikke har levet op til forventningerne. Netop faglighed og kyndig vejledning er noget, vi prioriterer højt, og derfor tager vi også feedback som din seriøst, så vi løbende kan blive bedre.

Jeg kan se i sagen, at vi har været i dialog med dig og har forsøgt at hjælpe med de muligheder, der var til rådighed. Den Sennheiser-dongle, du henviser til, er et forholdsvis nyt produkt i vores sortiment, og det forklarer de forskellige meldinger, du har fået fra henholdsvis butik og kundeservice. Med et bredt sortiment og mange anvendelsesscenarier opstår viden om eventuelle udfordringer typisk gennem erfaring og feedback fra kunder.

Det betyder naturligvis ikke, at din oplevelse skal bagatelliseres – tværtimod. Derfor skal du igen have tak fordi du deler din oplevelse, den tager vi med i vores videre arbejde for kontinuerligt at forbedre vores serviceniveau.

Du ønskes en dejlig dag ✨

5つ星のうち1の評価

Fik ikke mine varer føre 49 dage sener.

Jeg har bestilt et større musik anlæg, plus noget tilbehører der til, dette blev gjort over fraktur og det blev betalt den 25 november. Da der var gået over et måned skrev jeg første gang for at hører omkring mine mangle varer. her skulle der gå indtil start januar før jeg fik nogle af de produkter jeg havde bestilt. dog manglet der nolge ophæng som de ikke havde sendt med. igen skulle jeg selv gøre noget før der sket noget, og de er endnu ikke kommet. - så efter min meningen, hvis man gerne vil have at en besværlige handel og en utrolige lang levering tid, så skal man handle hos Hifi klubben. Kan på ingen måde anbefale dem.

2025年11月25日

Hej Stefan

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg beklager virkelig leveringstiden i forbindelse med din ordre. Dette er langt fra standarden - især med leveringen af højtalere, der plejer at forløbe glat. Din situation ser desværre ud til at være en undtagelse. Jeg har derfor bedt om dit ordrenummer via Trustpilot, så jeg kan tage forløbet med videre.

Du skal have tak for din feedback, som vi kan bruge til at forbedre processerne og yde endnu bedre service fremadrettet.

5つ星のうち5の評価

Et super godt sted at handle ops på om…

Et super godt sted at handle ops på om kunden har købt det rigtige.

2026年1月7日

Hej Heidi
Dejligt at høre, at du er tilfreds med at handle hos HiFi Klubben. Præcis sådan skal det være!
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye grej🎵

5つ星のうち1の評価

Jeg købte den 02-01-26 et Samsung At skriv en helt forkert adresse er ikke en tastefejl.

Jeg købte den 02-01-26 et Samsung
TQ43Q7F 4K. Q
I HiFi klubben Horsens, Torvet 24, 8700 Horsens.
Jeg valgte hjemlevering og gav sælgeren, Michael, oplysninger om både min adresse, mit telefonnummer og min mailadresse.
Jeg fik besked fra Bring om, at de ville komme med mit fjernsyn
, men det viste sig, at sælgeren havde skrevet en forkert adresse og også havde lavet en stavefejl i min mailadresse. Det eneste rigtige var mit navn og til telefonnummer. Alle fejlene har afstedkommet, at jeg endnu ikke har fået mit fjernsyn leveret af Bring. Jeg har tre gange i dag ringet til Brings kundeservice og givet dem min korrekte adresse. I skrivende stund ved jeg ikke, hvornår Bring kommer med mit fjernsyn.
Jeg synes, det er utrolig dårligt, at en sælger ikke kan skrive min rigtige adresse og mailadresse.
Merete Schwarz

8700 Horsens

2026年1月12日

Hej Merete
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når noget ikke går som forventet. Desværre kan der i sjældne tilfælde ske en tastefejl – vi er trods alt alle mennesker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er sket fejl som disse, så hjælper vi dig meget gerne - både via kundeservice eller direkte i butikken. Vi hjælper naturligvis også med dialogen med Bring, så pakken kommer det rigtige sted hen.

Du kan altid kontakte vores kundeserviceafdeling på kundeservice@hifiklubben.dk

God kvalitet til pengene

Nem opsætning og til en rimelig kvalitet.Jeg har modtaget en udstrakt service hos HiFi klubben.
Jeg har dog konstateret at jeg skal skrue meget højt op på min volumen på min forstærker,set i forhold til den Denon som jeg havde før,som tilsyneladende er defekt

2026年1月12日

Hej Gert
Dejligt at høre, at opsætning af dit nye udstyr gik nemt med hjælp. Præcis sådan skal det være!

God service!

God service!

Mit headset var gået i stykker grundet slid fra almen brug. Jeg fik et andet produkt med tilsvarende værdi.

2026年1月9日

Hej Nicholas
Dejligt at høre, at det gik så nemt med at ombytte headsettet samt at du er tilfreds med servicen, da vi altid stræber efter at yde den bedst mulige service.
Jeg håber, det hele spiller og at du får lyttet til en masse godt med dit nye headset🎵

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og nem hjemmeside

Nemt at finde det man søger på hjemmesiden og hurtig levering. Kan anbefales.

2026年1月8日

Hej Bjarne
Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt og at det er nemt at finde rundt på vores hjemmeside. Vores kollegaer i e-commerce arbejder kontinuerligt på at gøre den så brugervenlig som muligt, så det er godt, at det lykkedes.

Hurtig levering, produktet perfekt 👍

2026年1月8日

Hej Peter
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde, samt at du er tilfreds med produktet. Præcis sådan skal det være!

Super oplevelse

Har flere gange handlet i butikken i Esbjerg, og har altid fået en perfekt service og vejledning. Da jeg denne gang ikke havde tid til at komme i butikken bestilte jeg et par earbuds via deres hjemmeside. Siden var let og intuitiv at anvende, og leveringstiden var som aftalt

2026年1月7日

Hej Henrik
Dejligt at høre, at du er tilfreds med servicen både i de fysiske butikker og online. Vores kollegaer i e-commerce arbejder kontinuerligt på at gøre den så brugervenlig som muligt, så vi er glade for at høre, at den er let at bruge.

God og hurtig service

2026年1月4日

Hej John
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, som det gjorde samt at du er tilfreds med vores service. Præcis sådan skal det være!

Gode produkter og rimelige priser,

Gode produkter og rimelige priser,

2026年1月6日

Hej Kenneth
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter, især da vores kollegaer i produktafdelingen arbejder hårdt for at vi kan tilbyde et spændende udvalg af kvalitetsprodukter til alle budgetter.

Dårlig levering

HiFiklubben burde finde sig et ny fragtfirma. PostNord duer i hvert fald ikke. De påstod, at pakken var forsøgt leveret, men jeg havde ventet på dem hele dagen - også på tidpunkt, det påstod at have været her. Det kostede at en hel del ekstra besvær at få pakken hentet hjem.

2026年1月2日

Hej Flemming
Mange tak for det fine review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Ærgerligt at høre, at pakken ikke blev leveret som aftalt. Hvis du står i en lignende situation en anden gang, er du altid velkommen til at række ud til os på kundeservice@hifiklubben.dk, så skal vi nok overtage beværet med at få pakken frem :)

5つ星のうち5の評価

Som altid kvalitet i både produkter og…

Som altid kvalitet i både produkter og service...

2026年1月5日

Hej Niels
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service, især da vores kollegaer i produktafdelingen arbejder hårdt for at have et spændende udvalg af kvalitetsprodukter i alle prisklasser.

5つ星のうち4の評価

Fed højtaler, flink service.

Fed højtaler, flink customer service, men en uge var lidt lang tid at vente på at modtage.

2026年1月2日

Hej Louis
Mange tak for det flotte review og de 4 stjerner, det sætter vi virkelig pris på!
Dejligt at høre, at højtaleren og servicen ramte plet.
Skulle der opstå udfordringer med leveringen, er man altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper.
Jeg håber, du får lyttet en masse godt på din nye højtaler🎵

5つ星のうち2の評価

Ro på

Ro på - I kan vel vente til jeg har modtaget varen!!??

2026年1月1日

Hej Henrik
Mange tak for at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.
Anmodningen om en anmeldelse sendes automatisk og er tænkt som en invitation - ikke et krav - og den kan naturligvis besvares, når varen er modtaget.
Vi forstår godt, at timingen kan opleves forkert i dette tilfælde, og vi tager din kommentar med i vores overvejelser om, hvordan vi kan gøre processen endnu bedre fremover.
Jeg håber, at du bliver glad for dit nye produkt, når den ankommer.

5つ星のうち5の評価

Super nemt at handle på nettet og…

Super nemt at handle på nettet og hurtig levering hen over julen

2025年12月30日

Hej Kerteminde
Dejligt at høre, at levering gik så hurtigt, selv hen over julen. og at bestilling gik nemt. Præcis sådan skal det være!

HiFi i Vejle

Jeg skulle bare købe en DAB radio og fik god betjening butikken i Vejle. Her var servicen som altid i top

2025年12月30日

Hej Ebbe
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken i Vejle og er tilfredse med servicen. Vi sørger for at sende rosen videre.
Jeg håber, du er glad for din nye DAB radio, og at det hele spiller!🎵

Jeg er så skuffet

Jeg er så skuffet, har været forbi Åboulevarden et par gange, skulle have ny pladespiller som jeg har ønsket mig længe, det koster 2000 kr men var på tilbud til 1700 kr, resten af december fik jeg af vide, idag havde min mand tid til at køre mig, så nu skulle jeg endelig havde den hjem, men blev godt nok skuffet for den stod til 2000 kr, jeg er førtidspensionist og havde sparet sammen til den, jeg måtte gå skuffe ud uden pladespiller :-/

2025年12月29日

Hej Tina

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse.
Jeg er virkelig ked af at høre, at du måtte gå skuffet fra butikken uden den pladespiller, du havde glædet dig til. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Det lyder desværre som om, der er gået noget skævt i kommunikationen omkring tilbuddet, og det beklager vi oprigtigt.

Jeg kan desværre ikke finde en tidligere dialog ud fra dit navn her på Trustpilot, men vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@hifiklubben.dk eller 70 80 90 00, så vi sammen kan se på sagen og forsøge at finde en god løsning.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。