レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Via bol een laptop rugzak aangeschaft, helaas scheurde hiervan de schouderriem in. Een productiefoutje kan altijd. Na contact werd er ook geheel kosteloos een nieuwe opgestuurd. Wat een top service!!... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De tent was zeer snel geleverd en kon kort daarna worden uitgetest op een natuurkamping. De NatureHike Pro Mongar voor 3 personen is heel erg ruim en goed waterafstotend, want de spullen in de tent zi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Twee zonnebrillen gekocht. Ze zitten goed, filteren goed en werden met koord en etui geleverd. Helaas ging van 1 bril een glaasje/lens verloren - waarschijnlijk toen iemand tegen me aan liep tijdens e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Betrouwbare leverancier, nooit eerder meegemaakt maar leverancier heeft gecommuniceerd over de zending. 1 bril was niet op voorraad en samen besloten te wachten om er 1 zending van te maken. Alsnog... もっと見る

企業情報

1. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

Bij HikingShop.nl verkopen wij alles wat je nodig hebt voor jouw outdoor avontuur!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 119件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goed adres voor prima spullen !!

Meerdere dingen gekocht zoals rugzak,drinkflessen en kinderverrekijkers …
Nu meerdere malen gebruikt is de ervaring zeer goed
Er was even een klein probleempje maar dat werd meteen opgelost !!zo fijn
Zelfs even een vertraging in verzending werd netjes opgepakt en begeleid!
Toch ook een heel belangrijk aspect!!
Op alle manieren dus zeker een aanrader om te bestellen.

2025年8月6日

Hikingshop からの回答

Wat super om terug te lezen, Arianne! Hartelijk dank voor je beoordeling en veel buitenplezier gewenst:)

Persoonlijke benadering.

2025年8月5日

Hikingshop からの回答

Dank voor je feedback, Hans! Veel buitenplezier gewenst met je bestelling:)

5つ星のうち5の評価

Snelle en goede service bij Hikr vouwstoelen

Twee ideale Hikr vouwstoelen besteld. Heel vlot geleverd, waardoor we er op onze vakantie meteen al gebruik van konden maken.
Zeer goede service! Een aanrader.

2025年7月24日

Hikingshop からの回答

Super om terug te lezen, Inger! Hartelijk dank voor je feedback en veel buitenplezier gewenst:)

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, product voldeed volledig aan verwachting. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Nette service.

2025年8月3日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je terugkoppeling, Ruud!
Als je nog tips hebt over hoe we onze producten of dienstverlening kunnen verbeteren, dan horen we het graag!

Contact was duidelijk

Contact was duidelijk, snel en beleefd. Product netjes binnen besproken tijd, goed verpakt en alles net ontvangen.

2025年7月26日

Hikingshop からの回答

Dank voor je feedback en veel buitenplezier gewenst:)

5つ星のうち5の評価

We wilden onze aankoop snel ontvangen…

We wilden onze aankoop snel ontvangen en hebben dit bij de aankoop laten weten. Hier is bijna direct een positieve reactie op gegeven. We ontvingen onze aankoop ruim op tijd mét een handgeschreven groet. Fijne persoonlijke service.

2025年7月24日

Hikingshop からの回答

Wat goed om te lezen! Hartelijk dank voor je beoordeling en veel buitenplezier gewenst met je bestelling:)

5つ星のうち5の評価

Easy, quick, high-quality (with a touch of personalisation)

Ordering my tent at hikingshop.nl was such a nice experience. The tent is such good quality and the process was quick and easy. The tent was delivered along with an email telling me to enjoy camping with my new tent which i found very sweet.

2025年8月1日

Hikingshop からの回答

Thank you so much for your kind words, Dona! I really appreciate your review and wish you the best outdoor experiences in your new tent:)

5つ星のうち5の評価

Goed produkt snel geleverd.

De opvouwbare toilettas voldoet aan alle verwachtingen, er kan veel in en de tas is gemaakt van degelijk materiaal. Vlot geleverd met een persoonlijk bedankje. Fijne leverancier.

2025年7月19日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor je feedback, Gert! Veel reisplezier gewenst met je nieuwe toilettas:)

Naturehike tent

Na mijn vakantie heb ik een nieuwe éénpersoonstent besteld, omdat de oude niet meer voldeed. De tent is de volgende dag al geleverd, helemaal niks op aan te merken, precies volgens wat er op de site stond. Heel positief is het handgeschreven kaartje wat bij de bestelling zal. Dat geeft voor mij aan dat het een bedrijf is aandacht hebben voor klanten.
op naar het volgende kampeer avontuur!

2025年8月5日

Hikingshop からの回答

Wat goed om te lezen, Loes! Hartelijk dank voor je feedback en veel buitenplezier gewenst met je nieuwe tent:)

5つ星のうち5の評価

Enige tijd geleden een zwarte Hikr…

Enige tijd geleden een zwarte Hikr zonnebril besteld echter was er (nog) geen voorraad van. Van Robbert netjes een mail ontvangen met de melding en verwees netjes naar andere kleuren. Gaf aan dat ik wel wilde wachten op de nieuwe voorraad. Deze kwam precies tijdens onze vakantieperiode. In overleg zou Robbert het versturen naar ons vakantieadres. Zo gezegt zo gedaan. Top service en nog een leuk persoonlijk tintje op het kaartje wat hij mee had gestuurd.
Zeer goede communicatie.

2025年8月7日

Hikingshop からの回答

Wat goed om terug te lezen, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen! Hartelijk dank en veel buitenplezier met je nieuwe zonnebril:)

5つ星のうち5の評価

Positief verrast door de fijne katoenen slaapzak

Het product werd erg snel geleverd. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de katoenen slaapzak. De vulling voelt zacht aan en is overal gelijkmatig verdeeld. De buitenlaag is weliswaar polyester maar voelt heel anders dan de reguliere synthetische slaapzakken. Zacht maar niet glad en het maakt ook geen ritselend geluid. Rits gaat prima open en dicht, heel fijn om lekker de ruimte te hebben in dit rechte model. Qua gewicht ook nog heel acceptabel. Kan lichter, maar dan lever je wel in qua comfort.

2025年7月12日

Hikingshop からの回答

Super om terug te lezen, Iris! Hartelijk dank en veel comfortabele nachten gewenst in je nieuwe slaapzak:)

Levering som aftalt

Levering som aftalt. Indenfor 9 dage efter bestilling. Modtog ikke noget tracking nummer så jeg kunne følge min levering, men leveret til døren af express.
Står som dansk hjemmeside men tror det bliver leveret fra Holland.
Vil helt sikkert bestille varer ved dem igen.

2025年7月28日

Hikingshop からの回答

Thank you for your feedback, Hanne! Enjoy your time being outdoors:)

Superfijne service

Superfijne service! Ik werd goed geholpen met een vraag die ik had over de 3-persoons tent van NatureHike. Ik kon gewoon opbellen, heel fijn. De tent werd snel verzonden en kwam op tijd aan. Alles is in orde en heb inmiddels al veel plezier beleefd van de tent!

2025年7月10日

Hikingshop からの回答

Super om zo te lezen, Hugo! Hartelijk dank en veel buitenplezier gewenst in je nieuwe tent:)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. Persoonlijk bericht bij zowel verzendbevestiging als levering. Aanrader.

2025年7月18日

Hikingshop からの回答

Hartelijk dank voor het delen Thijs! Veel buitenplezier gewenst:)

5つ星のうち5の評価

Ik twijfelde over de aankoop van een…

Ik twijfelde over de aankoop van een trekkerstent. Ik had zelf al wat onderzoek gedaan maar bleef twijfelen tussen twee tenten.
Ik besloot om per email advies te vragen bij de hikingshop. Zij verkochten nl beide tenten. Ik kreeg al na een paar uur een reactie met een eerlijk open advies. Héél fijn! Ik heb daarna direct de gewenste tent besteld. De andere dag had ik hem al in huis 👍🏻
Inmiddels 4 dagen met fiets en tent op pad geweest. Ik ben meer dan tevreden 😊
Dankjewel, dat noem ik nog eens service.

2025年6月30日

Hikingshop からの回答

Wat super om zo terug te lezen, Marja:) Heel veel buitenplezier gewenst met deze mooie tent!

PS: ik ontving je email om 10:56u en stuurde je mijn reactie om 11:07u. Sneller kon ik niet typen😊. Of had je mijn mailtje later pas ontvangen?

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。